Makkelijk vergelijken. duidelijke site. Overzichtelijke vervolg stappen. Al eerder gebruikt gemaakt van Pricewise en tevreden geweest over het verloop. Nu nav eerdere ervaringen dus weer opnieuw gebru... Mehr ansehen
Ik heb zojuist een nieuw contract bij Vattenfall aangevraagd. Dat proces verliep heel helder, duidelijk overzicht van prijzen. Het is mijn eerste contract met gebruik van zonnepanelen sinds 6 weken du... Mehr ansehen
Geen reactie of bevestigen nadat wij gister een autoverzekering afgesloten via Pricewice. Terwijl de ingangsdatum morgen is, omdat we nieuwe auto gaan halen. Kan niet bellen en email krijg je na 10 da... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, Internet & TV en leningen.
Postbus 3359, 1001AD, Amsterdam, Niederlande
- pricewise.nl
duidelijke uitleg en goed overzichtelijk
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Geen reactie
Geen reactie. Wat een vreselijke organisatie. Per ongeluk auto verzekering afgesloten. Gelukkig kwam ik er optijd achter dat zij er tussen zaten. Binnen de 14 dagen bedenktijd opgezegd. Telefonisch niet bereikbaar en via de mail hoor je niets of pas na een paar weken. Ga niet met ze in zee!!

sssssnel!
sssssnel!
zo snel ben ik nog niet eerder door een vergelijkingssite geholpen, THANX.
Het loont om over te stappen
Duidelijk, snel en goedkoop.
knop "Mail mij deze deal" doet het niet
De knop "Mail mij deze deal" doet het niet. (Voorteken??)
Voor de rest ging aanvragen goed en soepel, want dat is alleen invullen en daar gaat nooit echt iets fout.
Wanneer ze je binnen hebben met het afgesloten contract en later bij gebruik er misschien problemen zijn wil ik zien hoe goed ze zijn om ze dan een 4 of 5 sterren te geven.
mijn vergelijking scheelde me €70.00…
mijn vergelijking scheelde me €70.00 per maand
bedankt!
Ik heb in maart een incident op de…
Ik heb in maart een incident op de snelweg.
Er lag een grote steen op de snelweg bij het invoegen.
2 klapbanden en bodemschade opgelopen.
Totaal € 6500. Dader onbekend. Camera's op de snelweg volgens de gemeente Amstelveen stuk.
Rijkswaterstaat aansprakelijk gesteld en Waarborgfonds benaderd. Mijn verzekeraar Pricewise heeft als contactpersoon niets gedaan. Hierdoor mijn schadevrije-jaren verloren. Mijn rechtbijstandverzekeraar moet nu alles rechtbreien.
Dit zo slecht. Duurt weken voordat je bericht krijgt op een contactformulier. En dan krijg je een standaardantwoord waar je niets mee kunt.
Advies: verzeker je auto bij Centraal beheer Achmea. Fatsoenlijke mensen, je kunt ze gewoon bellen en je wordt serieus genomen. Nooit naar Pricewise overgaan. Zo slecht dit bedrijf!!!!

Antwort von Pricewise
Ik wil een sim-only abbonement…
Ik wil een sim-only abbonement afsluiten maar na betaling van 1 cent blijft het stil. In contact komen is niet mogelijk. Heel irritant!
Je kan van alles bekijken maar als je een vraag hebt kom je uit bij de FAQ.

Antwort von Pricewise
Snel een keus maken, pricewise helpt! Wow
Beetje spannend of ik niet of de kleine lettertjes heb heen gelezen. Een vast contract voor 1 jaar, een stuk goedkoper dan bij mijn vorige profider sinds jaar en dag, Vattenfall..... Ik weet het niet, maar ben blij als alles uitwerkt zoals me net online is laten zien. :)
Almost too good to be true, na toch al snel 2 maanden kijken en vergelijken....
Zo slecht!!! Ik ben al 2 maanden bezig om.mijn…
Ik ben al 2 maanden bezig om.mijn motorverzekering te beeindigen. Dit moet via de mail. Ook gebeld! maar ze reageren niet en blijven betaalherrinneringen sturen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik ga hier nooit meer een verzekering afsluiten.

Slechte Klantenservice
Slechte Klantenservice, erg lange wachttijden. Geen duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Al 2 weken totale stilte
2 weken geleden geprobeerd schade te melden, onder mijn verzekering bij Priceswise. In mijn productoverzicht staat niets vermeld.
Schade melden lukt dus niet.
Gemaild op 1 januari. Nu 14 januari nog NIETS van ze vernomen.

Spijt van mijn keuze
Spijt, spijt komt altijd achteraf. Zeer moeilijk bereikbaar! Als je ze juist nodig hebt. Na mijn scheiding probeer ik de verzekering over te zetten, maar ze nemen later dan je wil contact op. Noooooit meer pricewise, sorry.
-edit- er is inderdaad inmiddels contact geweest en de situatie is opgelost. Gelukkig! Na deze situatie ben ik wel heel erg veel wijzer wat betreft verzekeringen en de werkwijze er achter. De vele (voor de consument ondoorzichtige) constructies.

Antwort von Pricewise
Internetverzekering is onzin, Pricewise niet te bereiken
Ik ben zo iemand die jaarlijks overstapt met alles, verzekeringen, nutsbedrijven en internet. Gaat prima, maar internet vindt ik altijd spannend. Pricewise bood een "internetverzekering" aan. Als het dan mis zou gaan met de nieuwe aansluiting zou je via hen een gratis MiFi-router in bruikleen krijgen.
Nu ging het mis met de nieuwe aanbieder omdat die een verkeerde internetaansluiting had gestuurd en de monteur niets kon. Dat is te langzaam opgepakt waardoor ik ineens zonder internet zat omdat de oude provider het al had afgesloten.
Toen ik bij Pricewise aanspraak wilde maken op de internetverzekering was nergens te vinden hoe dat moest. Ze bellen kon niet, probeer maar eens een telefoonnummer te zoeken van de klantenservice...
Ik kon enkel een algemeen contactformulier invullen. Je raadt het al, ook daar werd niet adequaat op gereageerd. Conclusie, de "internetverzekering" is een commercieel verzinsel wat in praktijk niets waard is.

GING SOEPEL
Envoudig en mooie deal
Fijn om op eenvoudige manier prijzen en overige informatie te vergelijken, tevens mooi aanbod en alles is heel overzichtelijk.
Na al die jaren was ik altijd zeer…
Na al die jaren was ik altijd zeer tevreden over Pricewise. Sinds vorig jaar ontvang ik echter automatisch een e-mail vlak voordat mijn contract afloopt, waarin een verbruiksinschatting wordt gemaakt en ik direct word doorgestuurd naar de website met een aangepast maandbedrag.
Dit geschatte verbruik wijkt aanzienlijk af van mijn daadwerkelijke verbruik. Voor hetzelfde verbruik zou ik ineens op jaarbasis ongeveer € 500,- meer moeten betalen. Ik kon mijn werkelijke verbruik op dat moment niet vaststellen, omdat mijn eindnota pas een maand later zou worden ontvangen.
Daarnaast heeft United Consumers mij hierover per e-mail geïnformeerd en aangegeven dat mijn gasverbruik volgens hen niet overeenkwam met dat van het voorgaande jaar. Dit zorgde voor extra onduidelijkheid over het juiste verbruik en het bijbehorende maandbedrag.
Om dit te laten corrigeren of om het contract te ontbinden, bleek Pricewise bovendien slecht bereikbaar.
Dit vind ik erg teleurstellend. Dit had ik niet van u verwacht

Had een abonnement afgesloten
Had een abonnement afgesloten, maar toen mijn abonnement in moest gaan gebeurde er niks. Ik heb het bedrijf zelf gebeld waar mijn abonnement afgesloten werd maar die konden geen gegevens vinden van mij. Proberen pricewise te bellen, nou dat nummer is nergens te vinden dus je kan geen kontact opnemen. Dit heb ik via de mail gedaan 2x zelfs op verschillende dagen en ik moet nog steeds een mail terug krijgen na ruim een maand. Dus ik zou zeggen bestel gewoon zelf je abonnement, want dit zijn prutsers!

Overzichtelijk site
Overzichtelijk site. Duidelijk advies.
Prima vergelijker
Duidelijke vergelijking en gelukkig maakt Pricewise geen irritante reclames op media.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.