Topkwaliteit!
Prettig persoonlijk contact, goed advies, prachtige kwaliteit, snel geleverd en zorgvuldig verpakt!
Bij Printbeat streven we ernaar om jouw mooiste herinneringen tot leven te brengen met hoogwaardige fotoafdrukken en fotoproducten op maat. Van aluminium prints in Ultra HD tot fine art foto’s op premium papier – we bieden een breed scala aan producten om aan jouw wensen te voldoen. Dankzij onze passie voor kwaliteit en vakmanschap zorgen we ervoor dat jouw foto's altijd levendig en scherp zijn, met ongeëvenaarde details en kleuren. Onze klanten waarderen onze snelle levering en persoonlijke service. Ontwerp nu jouw eigen kunstwerk en ervaar het verschil met Printbeat. Gratis bezorging vanaf €100!
Niederlande
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
We hebben een serie prints besteld op Hahnemuhle papier. Boven verwachting. Heel kleurrijk
super kleurrijke fine art print, heel erg blij mee.
en snel geleverd!
De prints zien er heel goed uit. Dank je wel.
Erg fijne service, hoogste kwaliteit tot dusver.
Mijn vrouw en ik zijn dankbaar.
Slechte service en onprofessionele afhandeling
Bij mijn bestelling van een Chromaluxe foto is de omlijsting/houder niet meegeleverd, terwijl deze wel is betaald. Na dit te melden kreeg ik de toezegging dat het ophangsysteem “meteen” zou worden nagestuurd.
Ik heb meerdere keren gemaild én gebeld en daarbij expliciet aangegeven dat uiterlijke levering vrijdag noodzakelijk was, omdat het om een cadeau ging. Ondanks deze duidelijke deadline is ervoor gekozen het ophangsysteem in een envelop zonder track & trace te versturen. Het gevolg was voorspelbaar: het kwam te laat aan.
Op mijn terechte klacht werd vervolgens een korting op een volgende bestelling aangeboden. Dat is geen oplossing. Het cadeau is door hun nalatigheid waardeloos geworden. Een gemiste deadline bij een cadeau is onherstelbaar.
Samenvattend:
Onvolledige levering
Herhaalde loze toezeggingen (“ik stuur het meteen op”)
Geen verantwoordelijkheid in verzending
Geen passende oplossing achteraf
Voor mij reden om hier nooit meer iets te bestellen. Service en betrouwbaarheid schieten ernstig tekort.
De kwaliteit van de afdrukken is echt super. Ik heb een grote afdruk van een foto laten maken en die is net zo mooi als gehoopt.
Ik had ook een kleine afdruk laten maken op aluminium en die overtreft de verwachtingen. Op de een of andere manier is het zowel levensecht als schilderachtig. De mooiste afdruk die ik ooit heb gezien.
Top kwaliteit! Aandacht voor detail en snel geleverd. Een aanrader