PrintOgRammer.dk Bewertungen 264

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MEGA god service. Top tjekket og meget søde og hjælpsomme. Jeg har lige bestilt en plakat som allerede bliver leveret i morgen. Stod akut og skulle bruge den. Tak ! 💪🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Havde bestilt en plakat og en ramme via en super fin hjemmeside. Fik lynhurtig levering inkl chokolade som overraskelse 😆. Havde en bemærkning til min leveran... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skriver til virksomheden en eftermiddag, og får efter 10 minutter et svar, og hjælp til min henvendelse. En henvendelse jeg havde skrevet til mange store virksomheder, men enten ikke havde f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkt: Billederamme i (ægte) eg. Produktet står knivskarpt. Farvegengivelsen på hjemmesiden er 1:1 med virkeligheden. Kvalitetet er helt som jeg havde håbet på. Er særdeles stabil. Kundeservice:... Mehr ansehen

1. Fotodruck-Service
  2. Aluminiumrahmenanbieter
  3. Holzrahmenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos PrintOgRammer.dk flytter vi dine minder fra mobilen ind i dit hjem med få klik. Få fremkaldt dine billeder på papir eller lærred, og få dem sat direkte i rammer - klar til at hænge på væggen. ✔📸

4,9

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billede print er top kvalitet

Billede print er top kvalitet. Det ene jeg modtog var dog lidt mørkere end jeg havde forventet det ville blive. Jeg kontaktede kundeservice, som uden ekstra omkostninger for mig, ville printe et nyt og gøre det lysere for mig. SUPER kundeservice! Det er nu på vej til mig, og jeg glæder mig til at se resultatet.

12. Juli 2024

Hej Julie!
Farverne på en mobiltelefon's skærm kan drille lidt, så jeg er glad for at vi fik rettet farverne ind på det sidste billede, så alle billederne blev som ønsket! 😍

Vi glæder os til at printe for dig igen en anden gang!

Smilende hilsen-
Steffen
Print-afdelingen

Fuldt tilfreds

Fuldt tilfreds. Kan klart anbefales.

2. Juli 2024

Hej Denise.

Tak for alle 5 stjerner og den glade anmeldelse. 🙏🤩

Vi bliver mega glade, når 5 stjerner triller ind. Det betyder at vi har gjort vores ypperste, og en kunde har sat pris på det.

Tusind tak 😍🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigste levering jeg har oplevet !

Hurtigste levering jeg har oplevet !! 👏🏻

3. Juli 2024

Hej Anne.

Tak for de rosende ord. 😊👍

Vi ved selv, at når vi bestiller noget på nettet, så vil vi gerne have det hurtigt. 🤩👍

Så vi gør alt hvad vi kan for at dag-til-dag levere.

He's en fantastisk weekend.

Christian 🥳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, fin service, god kvali og pris!👍🏻

17. Juni 2024

Antwort von PrintOgRammer.dk

Vi er super glade for at høre, at vi har levet op på alle parametre! 🤩 Tusind tak for en fin anmeldelse! Det betyder alverdens for os! 🙏

Bedste hilsner,

Tip top service

Hurtig afsendelse - perfekt vare. Stor anbefaling

3. Juni 2024

Hej Christian.

Vi er glade for at have levet op til forventningerne om, kvalitet, hastighed og service. 🙏👌

Tusind tak for at give os denne high five og flotte anmeldelse ⭐🥳

Varm anbefaling.

Super hurtig levering og professionel indpakning. Vi vil helt sikkert handle hos PrintogRammer igen.
Varm anbefaling herfra😊.

28. Mai 2024

Hej Per.

Tusind tak for de flotte ord og den store ros. 👍🤩

Jeg giver beskeden videre til vores lager folk. 🙏🙏

Jublende hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 4 billederammer og modtog dem…

Bestilte 4 billederammer og modtog dem virkelig hurtigt. Det hele forløb meget let og hurtigt.

28. Mai 2024

Hej Liridona.

Tak for din glade anmeldelse. 🤩 Vi læser den som en stor high five og en glad kunde, og det betyder alverdens. 👍🥰

Vi håber at vi får dig at se igen en anden gang.

Varm hilsen,

27. Mai 2024

Hej Mette!

Tak for alle 5 stjerner! 🤩

Vi er glade for at vi levede op til forventninger!

God og hurtig

27. Mai 2024

Hej Ole.

Tak for din anmeldelse. 👍👌

Vi er glade for at vi levede op til dine forventninger. 🥳💪

Gode hilsner

God rådgivning, god pris

Fik god løsning og produktet leveret dagen efter. Kan ikke gøres bedre.

24. Mai 2024

Antwort von PrintOgRammer.dk

Tak for den fine anmeldelse. 👍💪

Jeg håber du fik indrammet LP Coveret flot og pænt. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for de flotte fotoplakater vi…

Tak for de flotte fotoplakater vi bestilte. Nu pryder Costa Rica stuen herhjemme ;) 2 dages levering, super lækker kvalitet og i perfekt stand. Vi vender sikkert tilbage!

17. Mai 2024

Antwort von PrintOgRammer.dk

Tak for de pæne ord, alle de 5 stjerner og jeres shoutout på Instagram. Så når vi får sådan en anmeldelse, så giver det smil i hele fjæset. Vi er elsker glade kunder!! 🥰

Vi glæder os til at lave flere flotte rejse billeder til jer.

Glade og varme hilsner,
Christian 💪👌

Hej Merete!

Vi elsker glade kunder, og derfor elsker vi at lave god service. Især når der også følger en flot anmeldelse med som her, fra en smilende kunde. 🥳👍

Tusind tak for dig.

Store smil,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, god service og flot ramme 👍🏻🙂
Handler gerne her igen

Hej Tina.

Vi bliver altid glade ved sådan en anmeldelse her, når kunden oplever at både, levering, kvalitet og service er i top. 😍👍

Tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang. 👌👍⭐

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. God og behagelig kundeservice der med det samme følger op.

29. April 2024

Hej Lars.

Tak for den positive feedback.

Dejligt at høre, at vi levede op til forventningerne. 👍🤩

Vi håber at du har fået pryddet din væk med dit nye køb. 🖼️

Ha' en fortrinlig aften,
Tine.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg sender min største anbefaling

Jeg sender min største anbefaling. LYN-levering og rigtig sød kundeservice. Jeg vender helt sikkert tilbage

Hej Julie.

Vi giver en stor high-five og en virtuel krammer, for den flotte anmeldelse. Tusind tak! 🤩💝

Vi glæder os til at se dig på shoppen igen. 👌

Glade hilsner
Den Lyn Hurtige Ninja 🥷🥷

Superhurtig service

Superhurtig service, og et produkt der bestemt levede op til den forventede kvalitet

Hej Jesper!
Tak for din glade og positive feedback 🤩 Et sådan skulderklap, giver altid smil på læben.🙏

Vi glæder os til at betjene dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det hele gik meget hurtigt og…

Det hele gik meget hurtigt og effektivt. Perfekt 😀

3. Mai 2024

Hej Solveig. Tusind tak for din glade anmeldelse. 🤩👍
Vi er glade for at vores ninja-evner, værdsættes i form af glade kunder. 😀🥷

Glad hilsen og stor highfive,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikken et dejligt og rart firma.

Sikken et dejligt og rart firma.
Søde og hjælpsomme, og dagen efter min bestilling modtog jeg plakaten, pakket sikkert og gennemtænkt, så det store billedet på ingen måder havde lidt overlast.

100 jeg bruger jer igen fremover. Tak.

1. Mai 2024

Hej Alex.
Sikke en dejlig anmeldelse at gå på weekend på 🤩🤩.
Tak for de rosende ord. Det betyder alverdens når vores kunder sætter pris på vores arbejde.
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen. 😍👌💪

Steffen
Print-afdelingen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv ekspedition.

Hurtig og effektiv ekspedition.
Praktisk og forsvarlig indpakning, så varerne kommer frem i god stand.

8. April 2024

Hej Maria.

Dejligt at alle punkter levede op til en god oplevelse.

Tusind tak for god feedback og bedømmelse 😍

Frisk high-five,

Christian

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr