MEGA god service. Top tjekket og meget søde og hjælpsomme. Jeg har lige bestilt en plakat som allerede bliver leveret i morgen. Stod akut og skulle bruge den. Tak ! 💪🏼
Verdens bedste kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Havde bestilt en plakat og en ramme via en super fin hjemmeside. Fik lynhurtig levering inkl chokolade som overraskelse 😆. Havde en bemærkning til min leveran... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg skriver til virksomheden en eftermiddag, og får efter 10 minutter et svar, og hjælp til min henvendelse. En henvendelse jeg havde skrevet til mange store virksomheder, men enten ikke havde f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produkt: Billederamme i (ægte) eg. Produktet står knivskarpt. Farvegengivelsen på hjemmesiden er 1:1 med virkeligheden. Kvalitetet er helt som jeg havde håbet på. Er særdeles stabil. Kundeservice:... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos PrintOgRammer.dk flytter vi dine minder fra mobilen ind i dit hjem med få klik. Få fremkaldt dine billeder på papir eller lærred, og få dem sat direkte i rammer - klar til at hænge på væggen. ✔📸
Navervej 21, 8382, Hinnerup, Dänemark
- kundeservice@printogrammer.dk
- printogrammer.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Posters var superflotte!
Jeg er så tilfreds med de to posters jeg bestillede 😃
God service via mail med Christian, så jeg fik et godt resultat. Han er super servicemindet og jeg vil helt klart bestille fra dem igen.
Levering på to dage! Og så vil jeg sige at posters leveres i trekantede paprør istf firkantede for at undgå de bliver ødelagte. Godt tænkt😃
Tak for hjælpen Christian 🤩

Antwort von PrintOgRammer.dk
Jeg er en god butik at handle hos fem…
Jeg er en god butik at handle hos fem stjerner fra mig
God oplevelse hele vejen igennem
God oplevelse hele vejen igennem. Rammerne er topkvalitet!

Antwort von PrintOgRammer.dk
En fantastisk kundeservice og hurtig ekspedition.
Jeg lagde en ordre på 2 stk. billeder med ramme, efter 3 dage kunne jeg hente dem i pakkeshoppen. Det ene billede var glasset i rammen revnet, skrev en mail med et vedhæftet billede af det ødelagte, efter 2 min fik jeg et retursvar. Får en ny ramme med billede. Jeg er meget imponeret over deres kundeservice og den hurtige ekspedition af ens ordre.

Bestilte en del rammer
Bestilte en del rammer, der var klar til afhentning dagen efter.
Servicen var i topklasse, vil helt sikkert handle der igen.

Bedste kundeservice
Hvis det var muligt ville jeg give 6 stjerner for den mest fantastiske kundeservice, som jeg har oplevet fra et firma.
Forrige weekend ville vi bestille nogle rammer, men kunne ikke få prisen til at passe med den lovet rabat, som det fremgik på hjemmesiden, så jeg skrev via deres chatrobot om problemet og selvom det var Søndag aften ringede Christian til mig kort efter og takkede for at jeg havde opdaget fejlen og kvitterede med lidt ekstra rabat som tak for hjælpen. De bestilte rammer var fremme 2 dage efter. Den ene var desværre beskadiget, da vi fik den pakket ud, hvilket jeg dog først have tid til at skrive til Christian i lørdags og der gik igen ikke lang tid før at Christian havde svaret at det beklagede han og at han vil fremsende en ny uden beregning sammen med lidt chokolade. Vi valgte at bestille lidt ekstra rammer søndag pga den utrolige gode kundeservice. I dag ankom erstatningsramme med lidt chokolade og de nye bestilte rammer, så igen hurtig levering. Vi er meget imponeret over den gode kundeservice fra Christian og hurtig levering så her er de seks stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fotorammer i massivt egetræ
Har købt 5 lækre rammer i massivt egetræ; super oplevelse fra bestilling til - hurtig -levering. Sød personlig hilsen med chokolade var vedlagt varen.
Kan absolut anbefales. 😊
Jessie Iversen

Antwort von PrintOgRammer.dk
Super god kundeservice og kvalitet
Super god kundeservice og top flot kvalitet. Meget meget tilfreds 👏🏻

At jeg fik min pakke
At jeg fik min pakke , men syndes at det var lang tid om at komme

Antwort von PrintOgRammer.dk
Utrolig tillidsvækkende og empatisk…
Utrolig tillidsvækkende og empatisk kontakt med Steffen i firmaet - Tak! Ligeledes vanvittig hurtig fremstilling, pakning og fremsendelse - Holder de aldrig lukket? Super god service.

Hurtig og professionel bestilling
Min oplevelse med Printogrammer var enormt professionel og effektiv. Jeg bestilte et printet billede i en ramme, og havde brug for hurtig levering og skrev det da jeg bestilte—produktet var leveret 2 dage efter, meget hurtigere end nogle andre sider jeg tjekkede, og kundeservice rakte selv ud til mig for at forsikre mig at de prioriterede det og hjælpe med levering. Produktet var perfekt kvalitet og prisen var virkelig god. Ville klart anbefale det.

Antwort von PrintOgRammer.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.