Keurig geholpen via whatsapp met mijn vragen. Pakket is door hen verzonden maar volgens afhaalpunt nooit aangekomen bij postnl punt (waarschijnlijk fout postnl). Bedrijf is helaas niet in het weeken... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben tot volle tevredenheid al jaren klant bij Printweb. Het drukwerk is goed verzorgd en de levering als altijd binnen de beloofde termijn van 3 of 4 dagen. Het enige is dat de drukker wel veel ve... Mehr ansehen
Goed overleg via de mail, alleen waren er wat misverstanden. Na het geven van de opdracht werd er snel geleverd en ik ben heel blij met het resultaat!
Levering van de visitekaartjes op vastgestelde datum. Bleek de foto op de achterkant verticaal i.p.v. horizontaal afgedrukt. Contact opgenomen: deze klacht is nooit eerder gemeld, kan niet volgens p... Mehr ansehen
Printweb.nl bestaat al meer dan 10 jaar en is daarmee de oudste internetdrukker van Nederland. Al jaren leveren wij drukwerk van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Maar eerlijkheid gebied ons te zeggen dat de meeste van onze klanten aangeven dat ze simpelweg nergens betere service ervaren. Een persoonlijk contact is tenslotte de beste zekerheid die we kunnen bieden. Ook dat is: 'Zekerheid, vóórdat u betaalt!'.'
Vom Unternehmen geschrieben

Fultonbaan 20, 3439NE, Nieuwegein, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Snel, betrouwbaar, mooi drukwerk, staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.
Volgens mij zitten we inmiddels op een 5-jarig jubileum qua samenwerking, ik laat hier werkelijk alles drukken.
Altijd een goede en vriendelijke service én prima drukwerk.
makkelijk bestellen en fijne ondersteuning!
recent of in het verleden, altijd alles terug te
vinden.
Inmiddels al meerdere bestellingen gedaan bij Printweb, met steeds super fijne ervaringen. Goede kwaliteit, prima prijzen, snelle levering en een goedbereikbare en hulpvaardige klantenservice!
Goede kwaliteit afsprakenkaartjes, makkelijk opnieuw te bestellen ook al is het 3 jaar geleden voor het laatst bij hun besteld.
Goede ervaringen met divers drukwerk. Goede kwaliteit en snel geleverd voor een mooie prijs.
Super geholpen met mijn vraag en tot samen tot een oplossing gekomen.
Goede service! Fijn dat ik geholpen kon worden bij het controleren van het bestand.
Altijd weer super service, meedenkend en behulpzaam. Goed advies snel en acceptabele prijzen maakt een uitstekende partner
Rik Stekelenburg is een held. Ik word iedere keer zo ontzettend goed geholpen. Professioneel, snel en mooi! Blij mee.
Hele fijne service, mooie kwaliteit en heel klantvriendelijk voor een goede prijs! Al vaak drukwerk besteld en altijd erg tevreden.
Uitstekend bedrijf, en mee denkend met de klant. Vandaar dat we al vele jaren hier drukwerk bestellen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.