چندضلعی Bewertungen 28

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

باسلام احتراما پروژه ای را که برای اینجانب زحمت کشیدید از کیفیت بالای برخوردار بود و این نشان از دانش کارشناسانتان می باشد.تنها مشکلی که بود در برآورد هزینه بود که کارشناس مربوط پس از بررسی واعلام... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

با سلام، تجربه همکاری من با پروژه مارکت در ارتباط با به کار کلاسی در زمینه بازاریابی الکترونیکی و به صورت تحقیقاتی بود. من امتیاز ۷۰ از ۱۰۰ رو به این پروژه دادم. سرعت بالای انجام کار، تحویل به موقع... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

با سلام، بنده برای رسم گراف در متلب استرس و نگرانی زیادی داشتم و پس از جستجو در اینترنت، با پروژه مارکت آشنا شدم.خدمات پشتیبانی و انجام کار موجب جلب رضایت بنده شد و عالی بود .

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

رسیدگی کامل به مواردی که من گفتم و انتقاد پذیری بالا تیم پروژه مارکت و نحوه عملکرد و کیفیتشون عالی بود نمره شون از ۱۰۰ به نظرم میتونه ۹۰ باشه ممنون از تيم خوبتون

Unternehmensdetails

1. Bildungsberater
  2. Labor

Vom Unternehmen geschrieben

در انجام پروژه های تخصصی،صنعتی، برنامه‌نویسی و نرم افزاری خود مشکل دارید؟ می توانید مشکلات خود را با کارشناسان ما در میان گذاشته و از طریق فرم سفارش پروژه، درخواست خود را جهت بررسی به چندضلعی بسپارید. ثبت سفارش و مشاوره اولیه در چندضلعی کاملا رایگان است. کارشناسان ما پس از بررسی جزئیات سفارش، ایده‌های خود را جهت هرچه بهتر انجام شدن پروژه شما و رسیدن به اهداف مورد نظر ارائه خواهند داد. ارائه خدمات انجام پروژه تخصصی به زبان فارسی و انگلیسی، انجام پروژه متلب، ترجمه، تایپ و انجام پروژه های نرم‌افزاری در رشته‌های مختلف فنی‌مهندسی، هنر و علوم انسانی توسط پژوهشگران و فارغ‌التحصیلان ممتاز دانشگاه‌های داخل و خارج کشور

Kontaktinformationen

متشکرم
خسته نباشید

28. März 2021

Antwort von چندضلعی

Deaf Fatemeh, Thanks for your comments, We are happy that our service has meet your expectations.
Good Luck

On time

On time project delivery and almost everything was what I needed. I had a problem with the project and they fixed it in no time. I will work with them again.

28. März 2021

Antwort von چندضلعی

Dear Maryam, Thank you for your review, we always try to provide the best service for our costumers. We are happy that our service has meet your expectations.
Cheers!

Road project

It was so simple to order the project i wanted.
They were so quick in replying and doing my project.

27. März 2021

Antwort von چندضلعی

Dear Sama, Thank you for your words.
Good luck!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

تجربه سفارش از پروژه مارکت که برای…

تجربه سفارش از پروژه مارکت که برای اولین بار برام بود خیلی خوب بود....از وسواس و ریز بینی اول کار برای قبول سفارش معلوم بود که تیم خوبی پشت این کار هستن....یه مورد دیگه که خیلی جالب بود دادن زمان برای ویرایش بود که به نظرم عالی بود

27. März 2021

سلام
خوشحالیم تونستیم توی انجام پروژه ای که داشتید بتون کمک کنیم. تلاش ما کسب رضایت مشتریانمون هست.
براتون آرزوی موفقیت داریم.

ثبت سفارش و پیگیری ثبت سفارش به خوبی تنظیم شده
پشتیبانی خیلی خوبی دارن
شخصا سفارش من به خوبی انجام شد و تمام خواسته های من توسط کارشناس مجموعه برآورده شد
در کل راضی بودم فقط بنظرم بهتره کمی قیمتها رو تعدیل کنند

6. November 2020

سلام

امین عزیز خوشحالیم که تونستیم رضایتتونو جلب کنیم. امیدواریم در آینده هم بتونیم در خدمتتون باشیم.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

az 0 ta 100 kar hamechi banazmo tartib…

az 0 ta 100 kar hamechi banazmo tartib bod ke neshon mide ye team herfei posht in kar hast.

7. September 2020

موفق باشید.

عالی

، تجربه منظم و سر وقت بودن عالی ، دقیق و کار درست

6. September 2020

کارفرمای گرامی
ممنون از نظرتون و خوشحالیم که خدمات ما براتون رضایت بخش بود.

با سلام،رضایت از کار

با سلام،
تجربه همکاری من با پروژه مارکت در ارتباط با به کار کلاسی در زمینه بازاریابی الکترونیکی و به صورت تحقیقاتی بود. من امتیاز ۷۰ از ۱۰۰ رو به این پروژه دادم. سرعت بالای انجام کار، تحویل به موقع کار،هزینه مناسب،پیگیری و پاسخ دهی سریع،همه خیلی خوب بودن. در زمینه کار کارشناس، کار یکم به صورت ک‌پی پیست بود و من بیشتر انتظار کار تحقیقاتی داشتم با توجه به منبعی که اعلام کرده بودم. ولی در کل راضی هستم. ممنونم

28. August 2020

Antwort von چندضلعی

از امتیاز خوبی که به ما دادید متشکریم.
درمورد کار تحویلی هم همونطور که مستحضر هستید پروژه تحویلی ۴۸ ساعت مهلت بررسی داره و توی اون مدت بررسی کارفرما می‌تونه ایرادات رو برای رفع و بررسی اعلام کنه. با این حال امیدواریم توی درخواست‌های بعدیتون بهتر بتونیم کمکتون کنیم.

شاد وسلامت باشید

رضایتمندی

Antwort von چندضلعی

ضمن تشکر از شما و وقتی که برای نوشتن نظرتون گذاشتید، خوشحالیم که تونستیم رضایتتونو جلب کنیم.
موفق و پیروز باشید.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

در مجموع از کیفیت کار راضی بودم و…

در مجموع از کیفیت کار راضی بودم و پیگیری پشتیبانی هم قابل قبول بود.

Antwort von چندضلعی

آقای تیموری عزیزخیلی ممنون از نظرتون.
پشتیبانی پروژه مارکت تمام تلاش خود را برای پاسخگویی سریع به کارفرماها انجام میده. خوشحالیم که تونستیم نطرتونو جلب کنیم.

باسلام
احتراما پروژه ای را که برای اینجانب زحمت کشیدید از کیفیت بالای برخوردار بود و این نشان از دانش کارشناسانتان می باشد.تنها مشکلی که بود در برآورد هزینه بود که کارشناس مربوط پس از بررسی واعلام هزینه مجددا درخواست هزینه اضافی کردند.به غیر از این موضوع همه چی عالی بود.
ممنون

با سلام

با تشکر از وقتی که برای نوشتن نظرتون در مورد مجموعه پروژه مارکت گذاشتید. خوشحالیم که تونستم رضایتتونو جلب کنیم. تلاش ما همواره جذب و بهره گیری بهترین کارشناسان برای انجام درخواست‌های مشتریانمون هست.
در مورد هزینه هم همونطور که مستحضر هستید قیمت‌گذاری بر اساس درخواست شما اعلام میشه. ما همیشه از کارفرماهامون تقاضا داریم تا نهایت دقت رو در نگارش درخواستشون به خرج بدن و تمامی مواردی که لازم هست رو مشخصا ذکر کنند تا قیمت‌گذاری دقیقتر صورت بگیره و اختلافات هنگام تحویل کار کاهش پیدا کنه. امیدواریم در تجربه های بعدی بهتر بتونیم کمکتون کنیم.

شاد وسلامت باشید.

It was great

خیلی سریع عالی و پاسخ دهی به موقع با قیمت مناسب

14. Juni 2020

Antwort von چندضلعی

با سلام و تشکر از شما بابت لطفی که به پروژه مارکت دارید. امیدواریم همواره بتونیم نظر مثبت شما مشتریان عزیز رو جلب کنیم.
موفق و پیروز باشید.

خوب بود همه چی

خوب بود همه چی
فقط چون بیشتر مخاطبای شما قشر دانشجو هستن از کمک وب سایت هایی که امکان خرید اقساطی رو فراهم کردن کمک بگیرید

14. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My experience in project market

The scheduling and the quality of the presented were really outstanding. Moreover the response and performance for your request were also satisfactory. Don’t hesitate in entrusting your project to this market.

30. April 2020

خیلی ممنون از شما
هدف ما ارائه خدمات به بهترین نحو ممکن است.
موفق باشید.

پروژه مارکت بهترین انتخاب

26. April 2020

سلام
خوشحالیم که تلاش های ما نتیجه داد و تونستیم رضایت شما را جلب کنیم.
آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr