Ik voelde me tijdens gesprekken met mijn pro deo advocaat echt gehoord, zelf toen mijn verhaal erg ingewikkeld was.
hij zat met mij en mn moeder aan de keukentafel en regelde gewoon vertaling voor die rechtbank papieren omdat ik t zelf niet snapte
ze namen mijn zaak serieus ook al was het pro deo en dat gaf mij meteen vertrouwen dat ik goed geholpen werd
hij nam elke brief van de rechtbank door en legde alles uit in normale taal eindelijk snapte ik beslissingen
Vom Unternehmen geschrieben
Pro Deo Advocaat Amsterdam - Uw partner voor hoogwaardige juridische bijstand Bij Pro Deo Advocaat Amsterdam staan we klaar om u bij te staan met deskundige juridische hulp, zelfs wanneer u niet de middelen hebt om een advocaat te betalen. Onze website, prodeoadvocaatamsterdam.com, biedt uitgebreide informatie en ondersteuning voor mensen die in aanmerking komen voor een door de overheid gefinancierde advocaat, ook wel een pro deo advocaat genoemd. Ons team bestaat uit ervaren advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht, familierecht en arbeidsrecht. We begrijpen dat juridische problemen stressvol kunnen zijn, en ons doel is om deze last te verlichten door u duidelijke, betrokken en effectieve bijstand te bieden. Op onze website vindt u informatie over hoe u een pro deo advocaat kunt aanvragen, wat de voorwaarden zijn, en welke kosten eventueel van toepassing zijn. Bij Pro Deo Advocaat Amsterdam streven we ernaar om iedereen, ongeacht de financiële situatie, toegang te geven tot rechtvaardigheid en rechtsbijstand. Ons motto: iedereen verdient een stem en een eerlijke verdediging. Bezoek ons op prodeoadvocaatamsterdam.com en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw rechten te beschermen.
Boompjes 40, 3011 XB, Rotterdam, Zuid Holland, Niederlande
- +31103602818
- contact@prodeoadvocaatrotterdam.com
- prodeoadvocaatrotterdam.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Prodeo advocaat die z'n werk serieus…
Prodeo advocaat die z'n werk serieus neemt, dossier netjes opgepakt.
Goede advocaat pro deo
Goede advocaat pro deo , kent dossier super goed en is echt volhouder.
Goede pro deo advocaat die met veel…
Goede pro deo advocaat die met veel aandacht aan mijn zaak werkt.
Nemen het dossier goed door en proberen…
Nemen het dossier goed door en proberen echt het beste eruit te halen
Zijn aardige mensen
Zijn aardige mensen, ben blij dat ze met me dossier aan de slag zijn.
Ik ontvang hier goede bijstand
Zeer gedegen advocatenkantoor
Zeer gedegen advocatenkantoor. Doen heel erg hun best voor je.
Klasse dat jullie zo gedreven werken…
Klasse dat jullie zo gedreven werken aan zaken die op toevoeging zijn.
Prima kantoor
Prima kantoor. Moest een kleine eigen bijdrage betalen en doen mijn zaak pro deo.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.