Skulle bruge en varmeveksler, ringede for at høre om de havde nogen på lager, talte med en meget behagelig mand. Han fortalte at de havde flere på lager, og at han kunne sende den samme dag. Jeg skul... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilling ej gået igennem. Rykket for svar x flere. De undersøger og vender tilbage med link til anden leverandør, da der er rod i egen lager status. Ok service. Derfor 3 stjerner. De har tilbage... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fint udvalg og gode priser - men.. Talte med en medarbejder mandag formiddag - teknisk forespørgsel. Spurgte samtidig om de kunne afsende samme dag, hvis ordre blev lagt med det samme og svaret... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg lagde en ordre ind torsdag aften på på en masse lk Fuga, og opdagede fredag formiddag jeg selv havde glemt nogle små trykfjedre til mine afbrydere. Jeg ringede til Progrossisten og Talte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvalitetsbyggematerialer til den prisbeviste håndværker og handyman. Vi leverer alt inden for el, vvs, varme og mange andre ting.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Progrossist lever ikke op til, hvad man skulle forvente af "pro". Lavede en bestilling på varer, som jeg kunne forvente at have inden for 1-3 hverdage, til et byggeri. Nu er der gået 10+ hverdage; jeg har fået en del af ordren, men mangler stadig halvdelen. Kontaktede, Progrossist og fik en sporing på pakken, som ligger på en Postnord terminal. Her har den så lagt i 5-6 dage, og radiotavshed fra Progrossist når man kontakter dem.

Antwort von Progrossist
Jeg skulle bruge et nyt skyllegarniture, hvorfor jeg fandt en på Progrossist hvor billedet matchede.
Da jeg modtog skyllegarniture var det ikke den på billedet, og den passede ikke til mit toilet, hvorfor jeg sendte den retur og bestilte et nyt. Denne gang modtog jeg igen et forkert skyllegarniture, hvorfor jeg skrev til kundeservice.
De forklarede mig, at der var tale om en ny model fra Geberit, som burde passe.
De tilbød at hjælpe, såfremt jeg havde yderligere spørgsmål, hvorfor jeg sendte en ny mail med forespørgsel om hvordan jeg skulle få skyllegarniture til at passe.
Min mail blev dog aldrig besvaret, hvorfor jeg sendte en ny. Heller ikke noget svar.
D.d. blev jeg kontaktet telefonisk af Henrik fra Progrossist, som forklarede at de side at have skiftet et system, havde der være store udfordringer med deres mailsystem. Yderligere forklarede han, at de ikke havde fået skiftet billedet på den salgsannoncen med skyllegarnituret. Han undskyldte for besværet og vill selv kontakte Geberit for at finde en løsning på mit problem.
Kort efter vendte han tilbage med svar fra Geberit, sendte en vejledning og nu virker mit toilet igen.
Alt i alt er jeg tilfreds, trods lidt vanskeligheder mailsystemet

Antwort von Progrossist
har skrevet 2 email til dem og de har ikke svaret . skrev den første 9/7 0g den anden den 24/7 og har ikke fået noget svar eller mine penge retur . har prøvet at ringe til dem . men deres telefon er lukket uge 29 og 30 . har ringet i dag 29/7 altså uge 31 . stadig ingen svar .
sku Dårlig service
så lykkes det . alt er i orden nu . de sagde at det var på grund af ferie . at det havde tager noget tid
og de undskyldte mange gange
Mvh Ole
Jeg har nu for 4 gang henvendt mig til supporten vedrørende mangler på min bestilling i april, og endnu ikke fået svar....

Antwort von Progrossist
Bestilte en varmepumpe, den blev levert til tiden, selv midt i ferien (savnet ordre bekreftelse den var havnet i min spam box )

Meget hurtig levering!
Lidt besværlig returnerings procedure

Antwort von Progrossist
Jeg har ikke modtaget den betalte vare
ordrenr.: 137862 4. juli 2025

Antwort von Progrossist
Købte en Huawei inverter - som desværre ikke kunne arbejde sammen med optimizerne på mine solceller.
Men fik lov at returnere uden problemer. Fik god hjælp af H hele vejen...

Antwort von Progrossist
Handler aldrig her mere. Købte min varme pumpe i januar (!) og mangler stadig Wifi modulet som de ville eftersende.
Da vi når februar kontakter jeg support og får efterfølgende svar på at de stadig ikke er på lager.
April skriver jeg igen - men får nu slet ikke svar.
Nu er vi snart i Juli og stadig ingen kundeservice.
Virkelig ringe service.

Overskriften rettet fra
Progrossist har super dårligt…eller ingen reklamations proces
til
Progrossist har problemer med en underleverandør. Lang behandlingstid
Progrossist har super dårligt reklamations proces.
- Og så alligevel ikke.
- Dog har de ikke været helt skarpe på at underleverandøren ikke kontaktede mig.
Nu har jeg i snart 2 måneder, forsøgt at få en afklaring.
Der er ingen opfølgning fra Progrossist´s side – jeg skal spørge om status stort set hver gang.
19 April 2025, bestiller jeg vare ved Progrossist
24 April 2025, skriver jeg en mail, ang. problem ved 1 af de leverede varer.
25 April 2025, ringer jeg og sikre mig at de har modtaget min mail – da autosignatur, kan virke forvirrende
… Ringer 1 gang mere kan ikke lige huske dato
14 Maj 2025, Skriver jeg en mail – for status
21 Maj 2025, Skriver jeg en mail – ingen erstatningsvare modtaget
21 Maj 2025, Skriver Progrossist at de ønsker blandt andet yderlig billede dokumentation.
21 Maj 2025, Sendes billede dokumentation
30 Maj 2025, Skriver jeg en mail – for status
30 Maj 2025, Progrossist rykker underleverandør.
1 Juni 2025, Skriver til Progrossist igen at de rykker underleverandør
6 Juni 2025, skriver jeg en mail – at denne sag, nok ikke giver mange stjerner på trustpilot. Samt at Progrossist ikke selv kommer med noget information i dette forløb – jeg skal rykket for det hver gang.
6 Juni 2025, Skriver Progrossist – at de har givet billeder og kontakt info til underleverandør, samt at jeg skulle blive kontaktet i løbet af få dage.
11 Juni 2025, laver jeg så en bedømmelse på trustpilot.
rigtigt kort tid efter, bliver jeg kontaktet af Henrik Scharfe, fra Progrossist.
Vi var enligt enige om at forløbet ikke var godt.
De har issues med underleverandøren. Hvilket jeg også har set eksempler på.
Men jeg vil modtage en erstatnings vare for den defekte vare, i morgen eller i over morgen.
Så vi kunne få afsluttet denne sag.
Nu har jeg igen tiltro til progrossist, og vil benytte dem fremad rettet. - Da jeg forventer at modtage varen.
En dårlig oplevelse blev rigtig god..
***
Oprindelige anmeldelse:
Jeg skriver en kommentar på ordren - de læser den ikke. Jeg opdagede 2 minutter efter jeg bestilte at en vare var forkert. Jeg skrev til support men de sendte alligevel den forkerte vare. Skrev så igen med mit spørgsmål til support - men de svarer ikke. Telefontid er meget begrænset. Kan desværre ikke anbefales.
***
Blev ringet op af direktøren. En god snak, en god undskyldning derfra og en ny vare sendes uden beregning. Der var fejl i deres support e-mail på ordrebekræftelser. Det vidste de ikke, og de har nu ændret det. Så det endte med ordentligt kundeservice. Respekt her fra. Rettet fra 2 til 5 stjerner.

Antwort von Progrossist
Jeg blev løftet gennem hele forløbet, super betjening.
Vil helt sikker anbefale firmaet til andre.

Antwort von Progrossist
Det er jo rystende at jeg skal skrive en anmeldelse for på den måde at måske få et svar!
Jeg kontaktede jeres kundeservice første gang den 7. april, da den ene af to ladestandere fra ABB var gået i baglås. Jeg havde forinden været i kontakt med ABB kundeservice, som var flinke nok til at give mig pinkode på laderne, men som ikke ville give support da denne skulle gives af grossist eller leverandør.
Jeg har efterfølgende løbende rykket for en løsning for at få support, men ud over svar som, "det er dog underligt" "det har vi aldrig hørt om før" er der siden 8. april ikke sket yderligere.
Der svares ikke på telefon og mine mails blive kun besvaret med en automail som siger at jeg vil blive kontaktet indenfor 48 timer.
Der er desværre ikke andre kontakt muligheder end et telefonnummer (som ikke bliver besvaret) og en support mailadresse som heller ikke giver svar.
Jeg ville meget gerne i dialog med ledelsen men kan desværre ikke finde hverken mailadresse eller telefonnummer på denne.
Håber på at denne anmeldelse vil genåbne for en dialog.
Opfølgning.
Efter min anmeldelse kom der skred i sagen, jeg har derfor valgt at opgradere min anmeldelse.
Jeg blev kontaktet af en kompetent medarbejder som sørgede for at ladestander blev afhentet af Solar. Desværre endte Solar så med at bruge lang tid, faktisk så lang tid at Progrossist nu har valgt at sende mig en ny. Derfor fire stjerner mod de tre som måske havde været passende grundet det lange forløb.

Antwort von Progrossist
Super god betjening og service, både ved bestilling/køb og efterfølgende reklamation.

Antwort von Progrossist
Tak for rigtig god service. Selvom min ordre ikke var stor blev der ikke sparet på tiden i telefonen omkring vejledning. Det fortæller noget om firmaets holdning til kunder 😃👍🏼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Progrossist
Har handlet en del gange hos progrossist.
Altid hurtig levering, hurtig ombytning til ny vare ved reklamation.
Kan kun anbefale at handle hos dem 🙂

Antwort von Progrossist
Jeg har fået den bedste service nogensinde!
Jeg fumlede selv rundt i min bestilling og kom til at bestille forkerte vandhaner. Men det opdagede Henrik fra Progrossis.dk hurtigt og tog kontakt for at sikre sig, at jeg havde bestilt den rigtige vare.
Da det ikke var tilfældet, var Henrik så hjælpsom at sende en mail med link til flere alternative modeller, så jeg kunne vælge den helt rigtige vandhane.
Mange mails med spørgsmål fra min side blev besvaret hurtigt og med relevante informationer - og Henrik sørgede for hurtig levering og returnering af de forkerte vandhaner.
Virkelig god kundeoplevelse!

Jeg fik en mail om at mine varer var afsendt 14/3
20/3 rykker jeg for levering der endnu ikke er sket
21/3 får jeg svar at varerne er leveret. Med billed dokumentation på at de ligger smidt i en hæk, på en adresse jeg ikke kender.
Jeg går opmærksom på at der bor jeg ikke, og får 25/3 besked om at der er sendt nye varer som kun afleveres med kvittering.
28/3 rykker jeg for levering der endnu ikke er sket.
31/3 får jeg at vide at varerne er stillet i carporten, selvom det jo betyder at der ikke kan kvitteres - OG Jeg har IKKE en carport!
Tror bare der bliver svaret et eller andet tilfældigt for at holde mig hen. Jeg tror slet ikke de har tænkt sig at levere nogen varer. Lugter af svindel.
1/4 - har nu bedt om at få mine penge retur. Spændende hvad svaret bliver.
Opdatering 03.04.25 - Fik varerne leveret igår. En mand fra firmaet havde vist set min anmeldelse og fik det fixet...

El-billader Huawei Smart 22kw/32A
Bestilte en El-billader onsdag aften og fik den leveret allerede fredag formiddag på Bornholm. Prisen var kun det halve af hvad andre firmaer tilbød.
Mvh Torben P. Nielsen

Antwort von Progrossist
De har ikke meldt ud til mig hvornår de ville aflevere min vare de har kun sagt at der har været en vognmand forbi

Antwort von Progrossist
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.