Terrible idea, don’t do it. In 8 months I had to ‘join a new team’ about 50 times. Most times it took days of time so I could not use my lisence meanwhile. Their service it SUPER bad, they simply neve... Mehr ansehen
Ik ben altijd wat huiverig met het kopen van keys dus eerst per whatsapp even contact gehad. Keurig antwoord gekregen dus uiteindelijk de key aangeschaft. Binnen een kwartiertje de inloggegevens ontva... Mehr ansehen
Deze beste man genaamd Admin (als dat het echt is) is een uitstekende oplichter. Na 3 maanden stopte mijn account ermee. Op mijn berichtje werd pas na 2 weken gereageerd. Opnieuw in en uitloggen… dat... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima en snel
Contact gaat prima en snel. Toen ik een issue had met autorisaties werd er snel gereageerd en was het zo opgelost.
Alles werkte top + goede communicate
Alles werkte top + goede communicate
Echte aanrader
Eerst getwijfelt om een licentie aan te schaffen, maar toch gedaan. Geweldig goede ondersteuning via whatsapp. Er wordt vlot geantwoord en dingen worden snel opgepakt. Nooit problemen gehad. Helaas moest mijn computer door andere omstandigheden opnieuw geconfigureerd worden. Na alles opnieuw te hebben geinstaleerd werkte mijn licintie niet meer. Via whatsapp weer contact opgenomen en weer snelle reactie. Toen het allemaal lastiger beek om op te lossen ben ik echt geweldig geholpen. Nu werkt alles weer, echt top.
Mocht je twijfelen aan Prolicenties? Niet doen, je kan met een gerust hart licenties aanschaffen. Ook de ondersteuning is echt erg goed. Een echte aanrader.
Na 2 weken licentie weg
Na 2 weken licentie weg! onbetrouwbaar bedrijf reageert dan verder ook niet meer op mails.
Is het waard!
Het heeft zijn ups en downs, maar door de enorme lage prijs; het zeker waard. De licentie deed het ineens niet meer, maar na gelijk bericht gedaan te hebben, gingen ze voor mij aan de slag en werkt het weer prima. Nu meer dan 8 maanden aan het gebruiken en nu pas 1 klein foutje en dat gelijk opgelost is.
You cannot reach them if you want a…
You cannot reach them if you want a invoice. Really annoying!
proflicenties heeft mij goed geholpen…
proflicenties heeft mij goed geholpen binnen een half uur kon ik weer aan de slag.
Klantenservice is onbestaand en je wordt gewoon genegeerd
Klantenservice is onbestaand. Ik stuur een berichtje via whatsapp, want dat is de enige vorm van contactgegevens die online staat, en ik krijg na een week antwoord. Ik stuur nog een berichtje met de vraag of ik een factuur zou kunnen ontvangen van mijn aankoop en ik wordt genegeerd voor de volle 2 maand.
Echt degoutant.
Ik raad het ten volste af om hier ooit iets te kopen.
Excellent service provider for Adobe
Very fast service, easy to do and very responsive helpdesk.
inlogprobleem Adobe creative
Ik had een inlogprobleem bij mijn Adobe creative suite waardoor ik mijn programma'sniet meer kon gebruiken. Via WhatsApp communicatie is deze dezelfde dag nog opgelost! Zeer tevreden met geleverde na-service!!
Bedankt en top!
Prima service
Prima service. Na betaling erg snel inloggegevens. Legitiem en betrouwbaar. Aanrader!
NIET KOPEN
NIET KOPEN! Komen afspraak niet na en reageren niet.
Niet doen!
Onbetrouwbare partij die waarschijnlijk te linken is aan het oplichtende SRT Licenties. Het bedrijf is niet te vinden in het kvk-register, LinkedIn of ergens anders. Onduidelijke, onvolledige website met spelfouten en placeholder-teksten.
Great support
Swift response after questions from my side, problem quickly solved.
Don't buy here
Don't buy here, it's just a Copy of a Dutch company that scams your money.
Aanrader!
Super goede service en werkte binnen de genoemde tijd.
Whats app service is ook super handig! Ik raad het iedereen aan.
Aanrader
Ik had binnen een paar uur na mijn bestelling toegang tot Adobe Creative Cloud. Alles werkte meteen en ik kon gewoon mijn bestaande Gmail-account gebruiken. Ideaal, vooral voor de prijs! Aanrader als je professioneel werkt met Adobe-software.
Top gewerkt
Top gewerkt,
Betaald en in 20 minuten had Ik toegang in mijn account,
Top service
Doordat mijn licentie ging stoppen
Doordat mijn licentie ging stoppen, bij Prolicenties een bestelling gedaan. Binnen een paar uur reactie ontvangen met nieuwe gegevens. Goed lezen, en met deze gegevens de programma’s geactiveerd. Verliep prima! Je kunt vragen stellen via WhatsApp, werkt prima. Snelle reactie. Helemaal super!
Met omweg maar werkt prima
Na een teleurstellende ervaring met een andere aanbieder eerst per email geïnformeerd naar de legaliteit van Prolicenties, kreeg snel een bevredigende reactie. Contact ook verder heel direct verlopen. Kwam er zelf achter dat ik mijn oude account eerst moest verwijderen voordat ik de nieuwe kon installeren en dat op een nieuwe naam, dat wel. Alles werkt nu prima.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.