In 2021 bierpullen besteld en deze nooit ontvangen. Diverse keren contact hierover gehad. In 2022 factuur ontvangen, contact gehad en zou worden opgelost. Nu in 2026 wederom een herinnering ontvangen... Mehr ansehen
We waren op zoek naar een nieuwe leverancier voor bedrukt vetvrij papier met ons eigen logo omdat het bij anderen altijd lang duurde en op de website van PromoBee stond binnen 3 dagen. Ik kon het niet... Mehr ansehen
Voor ons 90 jarige bestaan hebben wij bierpullen besteld met logo speciaal voor deze mijlpaal. Wat zijn ze gaaf geworden! Ook konden wij een ontwerp aanleveren voor een doosje, zodat ze nog... Mehr ansehen
Kampioensshirts besteld voor ons voetbalteam. PromoBee heeft een scherpe prijs gemaakt voor 30 sportshirts met logo’s in kleur erop bedrukt. Eerlijk gezegd waren er wat twijfels door 2 negatieve recen... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte ervaring, goed opgelost
Wij bestelden eind november vlaggetjes. Levering zou uiterlijk 1,5 week duren, dus dat zou ruim op tijd zijn voor het evenement waarvoor we ze nodig hadden. Een week voor het evenement, geen vlaggetjes. De maandag voor het evenement, niks. Toen ik ze wel kon bereiken, waren ze ermee bezig en ja hoor, ze zouden echt op tijd binnen zijn… Maar het werd dinsdag, het werd woensdag: geen vlaggetjes… Het evenement ging voorbij, maar wat er ook aan post kwam: geen vlaggetjes. Op enig moment krijgen we een T&T-code (ah, ze zijn onderweg), maar wat blijkt: niet naar het opgegeven verzend adres, maar naar ons postadres. Daar is overdag nooit iemand, dus: geen vlaggetjes. Uiteindelijk zijn de vlaggetjes na anderhalve maand ontvangen. Prima uitgesproken met Promobee, die afhankelijk zijn van derde partijen, maar dit straalt toch af op je bedrijf. Daar gaan ze mee aan de slag.
Zeer goed geholpen en oprecht en…
Zeer goed geholpen en oprecht en eerlijk advies voor een aantal relatiegeschenken voor onze school. Zeker aan te raden denken echt met je mee!
Niet te vertrouwen!
Niet te vertrouwen. Per mail een prijs ontvangen en een levertijd. Daarna twee dagen niks gehoord, vervolgens is de prijs verdubbeld, moet het product uit Spanje komen en is de levertijd verdubbeld.
Niet aan te raden!
Twijfel maar netjes opgelost
Inmiddels is het netjes opgelost. Ze hebben hun zaken nu op orde.
Beloofde dingen die ze niet na zijn gekomen. Namen geen telefoon op, reageerden niet op mail en chat op site.
Bierglazen besteld bij Promobee
Bierglazen besteld bij Promobee, goed geholpen door de medewerkers. Zelfs toen de order binnen kwam en er waren glazen kapot kregen wij nieuwe toegestuurd.
Hele fijne partij en kom zeker terug
super fijn geholpen en snel geleverd
super fijn geholpen en snel geleverd! Zeker aan te bevelen! Denken met je mee. Helpen je echt met juiste keus!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.