Virkelig godt arbejde, Propstep! Overraskende enkel og tryg proces – og det betyder meget, når man står midt i noget så vigtigt som at finde et nyt hjem. Kan varmt anbefales, hvis man ønsker en prof... Mehr ansehen
Jeg blev opmærksom på en bygning via en anden platform, men kom ingen vegne der. Jeg skrev mig på en interesseliste via propstep og fik hurtigt besked om ledige lejligheder. Der var tydelig informatio... Mehr ansehen
Tusinde tak til Troels & Rasmus! Min kone og jeg ledte efter ny bolig grundet familie forøgelse. Fra jeg ringede første gang, til chatsupport- samt fremvisning, så er alt gledet fuldstændig gni... Mehr ansehen
FANTASTISK kundeservice❣️ Jeg har haft daglig kontakt med Malene Dominic hele vejen igennem (som faktisk kun var knap 2 uger, fordi hun/Propstep bare rykkede!) Midt i en skilsmisse, hvor jeg havde b... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Propstep – din vej til en ekstraordinær lejeoplevelse! Propstep er en boligplatform, hvor du nemt og gratis kan finde din næste lejebolig. Vi kombinerer en brugervenlig digital platform med personlig rådgivning og 5-stjernet support fra vores erfarne udlejningsmæglere. Over 90.000 boligsøgende bruger allerede Propstep til at finde deres næste hjem – og vi samarbejder med nogle af landets største pensionskasser og ejendomsudviklere som AG Gruppen, PKA Ejendomme, NIAM, Akademiker Pension, K-Fastigheter, Nordhusene, BoStad, Gefion Group, Keystone Investment Management, Olav de Linde og C.W. Obel Ejendomme. Hos Propstep er vi dedikerede til at skabe trygge, effektive og ekstraordinært gode lejeoplevelser – både for dig som boligsøgende og for udlejere.
Vesterbrogade 12, 1. th, 1620, København V, Dänemark
- support@propstep.com
- propstep.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig godt udlejningsfirma!
Rigtig god kontakt til hele firmaet der udlejer! Super søde og hjælpsomme og hurtige til at svare på spørgsmål. Kan kun anbefales!!!!
Looking for an apartment in Propstep
Looking for an apartment in Propstep, was a great experience. Rasmus, helped us so much!! From the first mail till the end was there to help us. In fact, the day of open house Rasmus helped us to book our apartment and ensure that we will get it. We had so many questions and Rasmus answered to all of them. Rent an apartment through Propstep will make the whole experience so nice 😊
God oplevelse med Propstep
Jeg og min studiekammerat havde en rigtig god oplevelse med Propstep. Vi blev håndteret af Rasmus Kjer, som gav fantastisk service: Han svarede med det samme på vores beskeder, selv om aftenen, og var meget fleksibel når det kom til at finde en dato for åbent hus, og endte med at ville gøre det på sin fødselsdag.
Tak for den rigtig gode service!
Simple and effective website, responsive and helpful people
Simple and effective website. Very responsive to the chat function and quick to clarify details and answer questions. Overall, very good experience with Propstep.
You made the process easy and…
You made the process easy and effective. Hope my family will enjoy pleasant experience in new apartment.
Virkelig god service og hurtig svartid.
Virkelig god service og hurtig svartid.
Og en ekstra stort tak til Rasmus Kjer, for en virkelig god service, som man ikke ser ret mange andre steder.
Propstep får 5 stjerner for én fantastisk medarbjeder
Propstep får fem stjerner for at have ansat deres fantastiske medarbejder Rasmus kjer.
Jeg oplevede en rigtig god service fra første kontakt og til slut.
Han er så imødekommende, venlig og hjælpsom. Derudover var han altid tilgængelig og sikrede sig altid at tingene var, som de skulle være! Min mor og jeg har været så glad og tilfredse for den hjælp vi har fået fra Rasmus.
Jeg har kun ros og gode anbefalinger herfra. Fortsæt det gode arbejde Rasmus.
I had a good experience with Propstep…
I had a good experience with Propstep (from start to closing), they are very experienced, responsible, and responsive.
It was my first contract without any headaches.
Incredibly good experience
Incredibly good experience. Rasmus was thorough professional and helped me with all the questions that I had
God og hurtig service
Det var super nemt at bruge hjemmesiden. Du har alt informationer osv. Propstep er mega hurtige at svare på alle sprøgsmål og er ikke mindst hjælpsomme. Hjertelig tak til Rasmus! Han har hjulpet os meget med vores beslutningstagning om vores nye lejebolig.
Det kan klart anbefales at leje en bolig hos Propstep!
Fin service og vejledning hele vejen…
Fin service og vejledning hele vejen igennem. Hurtige og imødekommende svar på chatten. Jeg har følt mig helt tryg.
Mange roser herfra. 🌹🌹
Mega god oplevelse og proces!
Samarbejdet med Propstep er bare kørt som smurt! Det har ikke været andet end hurtige svar og medgørlighed fra deres side!
Det kan klart anbefales at leje bolig hos Propstep!
Hurtig respons og god service samt svar…
Hurtig respons og god service samt svar på samtlige spørgsmål af Malene.
Det faenme i orden.
Det har været et rigtig god oplevelse…
Det har været et rigtig god oplevelse at leje min nye bolig i Sophushaven, papirerne var hurtigt klar så jeg ikke skulle vente på at vide om den ønskede lejlighed var min.
Super god fremvisning af…
Vi fik en super god fremvisning af lejlighed. Rasmus Kjer var yderst behagelig, informativ og gav sig god tid til os, og var meget behjælpelig med at få reserveret den rette lejlighed.
Kan varmt anbefales 👍
Super nemt og rigtig god service fra…
Super nemt og rigtig god service fra Malene.
2 dage fra kontakt til at vi havde fået fremvist en bolig og underskrevet en kontrakt!
professional serrvice and quick…
professional serrvice and quick response!
Utrolige venlige og hjælpsomme til at…
Utrolige venlige og hjælpsomme til at imødekomme alle de spørgsmål man kommer med. Vi var heldige med en ejendomsmægler som tog sig rigtig god tid til at vise os adskellige rækkehuse og var altid til at træffe på tlf. Alle vores ønsker angående indflytning er blevet imødekommet og vi føler der er blevet taget godt om os. Vi glæder os rigtig meget til at flytte ud i Lisbjerg bakker.
God og hurtig service
God og hurtig service.
Jeg fik svar på alle mine henvendelser indenfor kort tid.
Virkelig professionelt og kundevenligt!
Virkelig professionelt og kundevenligt selskab. Vi har lige leje en bolig ude i Herlev som vi glæder os til at bo i. Tak for hjælpen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.