Protein.nl Bewertungen

3,6

Erg tevreden over de Tanning caps! In vergelijking tot andere merken zit er een hoge dosis Caroteen in, wat bruint als een malle :) Ik heb zelf een hele lichte huid en ben heel snel bruin met deze ca... Mehr ansehen

Ik had een bestelling gedaan koop 3 voor 2 en ik was de kortingscode vergeten. Ze konden me niet helpen waardoor ik de bestelling moest laten leveren om hem dan terug te sturen en 7,90 euro te betalen... Mehr ansehen

Ik heb nog lange niet alle producten geprobeerd bij Protein, maar wat ik wel heb geproefd zijn absolute aanraders. Rijk aan eitwitten, laag in suikers. En het allerbelangrijkste, gewoon ook echt lekke... Mehr ansehen

Sinds een maandje begonnen met de shakes van Protein. Alle maaltijden vervangen en in de weekenden een normale maaltijd. Tot nu toe 3kg afgevallen op een eenvoudige wijze. Poeder mengen met magere... Mehr ansehen

1. Geschäft für Sportlerernährung

ONS DOEL IS OM VROUWEN ZICH STERKER TE LATEN VOELEN

Akzeptabel

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wel/niet geleverd?? Op vrijdag 2 juni 2023 kreeg ik bericht…

Op vrijdag 2 juni 2023 kreeg ik bericht dat mijn pakketje bezorgd zou worden tussen 12:06 en 13:06 uur. Om 12:49 kreeg ik bericht dat het bezorgd zou zijn ??!! Ik was thuis, maar heb niets ontvangen.
Ik heb contact opgenomen met Protein en mijn verhaal verteld, waarop ik een nieuwe bestelling kreeg toegestuurd. Deze mocht ik vandaag, vrijdag 9 juni 2023 ontvangen.
Dit is echte service, mijn hartelijke dank hiervoor

9. Juni 2023

Goede producten

Lekkere shakes maar de lekkerste zijn steeds niet op voorraad dat vind ik echt een minpuntje. Verder goede service en snelle levering.

7. Juni 2023

Antwort von Protein.nl

Bedankt voor je feedback, zo kunnen wij ons verbeteren in de toekomst! 🤗

Fijne levering en producten

Superfijn dat Protein samples aanbied zodat je zelf kan onderzoeken welke smaak het beste bij je past.

Graag wil ik weten wanneer producten zijn uitverkocht weer restocked worden. Dat is helaas niet duidelijk.

6. Juni 2023

Antwort von Protein.nl

Bedankt voor je duidelijke feedback zodat wij ons steeds kunnen verbeteren! 🤩

Snelle bezorging

Snelle bezorging en perongeluk 2 besteld (door fout vd bankverbinding) dus fijn geholpen via de mail. 1 retour, andere opgehaald. Nu nog uitproberen 😄

3. Juni 2023

Bedankt voor je feedback 🥰

Snelle levering

Als je een product besteld word deze uiterst snel geleverd. Ideaal als je snel nieuwe sport supplementen nodig hebt.

1. April 2023

Bedankt voor je feedback 💪🏼

Geweldige service!

Bestelling nooit aangekomen op afhaalpunt en zonder enkele problemen heeft de medewerkster een nieuwe pakket opgestuurd! Helemaal top! En super servicegericht, de repen waren op die ik wou maar ik heb er wel 2 andere voor gekregen en een extra sample. Dienstverlening op Zn top!

24. Mai 2023

Waar is mijn pakketje? Of reactie???

Een week geleden(3mei2023) een bestelling geplaats. 4mei kreeg ik een mail en Sms dat mijn pakketje verzonden is. Dit is het laatste wat ik erover gehoord heb. 2maal een bericht gestuurd via Instagram waar niet op gereageerd is. Eerste is wel gelezen. Terwijl er op hun site staat dat je via Instagram contact met hun kan opnemen. Ik wacht nog altijd op mijn pakketje en vraag mezelf af of het überhaupt nog wel binnen komt.... Lever tijd zou 3 werkdagen zijn...

4. Mai 2023

BODYFAT BURNER (NIGHT) werken niet!

Ik ben wat afgevallen door minstens structureel 500 calorieën minder te eten op een dag en 6x per week naar de gym te gaan. Niet omdat ik nu de BODYFAT BURNER (NIGHT) > beide varianten slik! Het is misschien een hulpmiddel, maar mensen je moet gewoon minder eten! Tot dat je dood gaat. Ik neem ze tot de pot leeg is anders zonde van mijn geld.

27. April 2023