Unternehmen hat geantwortet
De sessies met Willeke hebben me enorm geholpen om door een moeilijke periode te komen. Met behulp van EMDR verdween de paniek en wanhoop die ik voelde al heel gauw. Willeke gaf me bovendien veel hand... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Psycholoog op Afstand – Online therapie, relatietherapie, coaching & seksuologie. • 24/7 sessies • Kies je eigen therapeut (45+ ervaren psychologen) • Betaal achteraf, per sessie • Geen wachtlijst • Beveiligd contact • Gratis kennismaking Onze websites: psycholoogopafstand.nl | psycholoogwereldwijd.nl | personalonlinetherapy.com | de-online-psycholoog.nl | online-relatietherapie.nl | internettherapeut.nl | seksuoloog.online | onlinebedrijfspsycholoog.nl | trauma-therapie.nl
Poortland 66, 1046 BD, Amsterdam, Niederlande
- info@psycholoogopafstand.nl
- psycholoogopafstand.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer goed geholpen, Jutta is heel fijn
Zeer goede ervaring met Psycholoog op Afstand, we werden heel snel aan de juiste match gekoppeld na een traumatische ervaring in Zuid-Amerika afgelopen juli. Jutta heeft ons geweldig geholpen. We zeggen nog steeds “wat zou Jutta doen?” en “Nee, denk Jutta!” tegen elkaar. Ze was goed bereikbaar en reageerde snel. Ervaren psycholoog die wij absoluut aanbevelen!
Intakegesprek met Esma
Onze online psych Esma had zich goed voorbereid en dit was de intake dus ik heb er een goed gevoel bij. M’n dochter om wie het gaat, wil ook verder met Esma en we hebben er alle vertrouwen in dat ze m’n dochter kan helpen.

Super snelle reactie
Super snelle reactie, goede communicatie.
Wij hebben nu 1 sessie met Menso gehad en wij voelden ons gehoord en kregen goede hulp, volgende afspraak staat al gepland.

Antwort von Psycholoog op Afstand
geweldige, goede, prettige en snelle hulp
Heb een aantal sessies met Kinga de wit gedaan om iets aan mijn angststoornissen (veroorzaakt door herseninfarct) te doen. Uitermate prettige en zeer effectieve gesprekken die mij enorm hebben geholpen! een aanrader!

Antwort von Psycholoog op Afstand
Ik voel me een ander mens nu…!
Ik kwam op een punt in mijn leven dat ik steeds weer tegen dezelfde soort problemen aanliep in mijn relaties met mensen in mijn directe omgeving. Ik begreep niet precies waardoor die werden veroorzaakt. Het erkennen dat de oorzaak misschien wel bij mijzelf lag was al een grote stap, maar dat betekent nog niet dat daarmee het probleem is opgelost.....sterker, dan begint de zoektocht pas. Zo verging het mij. Ik vond professionele hulp bij Psycholoog op afstand. Ik was enigszins sceptisch eerst, maar voelde me vrij snel gehoord en begrepen. Natuurlijk heb ik zelf mijn weg uit het dal moeten vinden, maar zonder mijn psycholoog op afstand Kinga de Wit, was me dat waarschijnlijk niet gelukt of had me dat zo maar weer op een doodlopend spoor kunnen zetten. Speciaal in dit soort situaties is het persoonlijke contact heel erg belangrijk. Kinga heeft mij op een heel professionele en vriendelijke manier de weg gewezen. Ik voel me echt een ander mens nu. Ik ben haar heel dankbaar. Zij was mijn psycholoog op afstand, maar de fysieke afstand speelde eigenlijk helemaal geen rol, ze was er gewoon wanneer ik dat nodig had. Gewoon geweldig en een echte aanrader voor mensen die mentale hulp nodig hebben

Direct passende hulp
Binnen een dag reactie om een kennismaking in te plannen.
Eén week later konden we al in gesprek. Heel flexibel allemaal.

zeer tevreden over Kinga
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding op afstand. Kinga is super lief en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Dankzij haar fijne en begripvolle aanpak voelde ik me echt gehoord en goed ondersteund. Ik kijk met een heel positief gevoel terug op de gesprekken en kan haar begeleiding zeker aanraden.

Antwort von Psycholoog op Afstand
Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve, cultuursensitieve zorg op afstand!
Als iemand die al jaren in het buitenland woont en regelmatig verhuisd, is het voor mij fijn om toegang te hebben tot psychologische ondersteuning in mijn eigen taal. Psycholoog op Afstand biedt precies dat: een veilige, vertrouwde omgeving waar ik me volledig begrepen voel, zonder taalbarrières of culturele misverstanden.
Wat ik vooral waardeer, is dat de aanpak hier anders is dan bij lokale psychologen die ik eerder heb bezocht. In sommige landen wordt snel naar medicatie gekeken, terwijl ik liever heb dat er naar het probleem zelf wordt gekeken. Bij Psycholoog op Afstand voel ik dat er echt geluisterd wordt en dat er samen naar oplossingen wordt gezocht. Dat geeft mij een gevoel van vertrouwen en respect voor mijn persoonlijke situatie.
Voor expats zoals ik is deze dienst een uitkomst: flexibel, toegankelijk en vooral herkenbaar. Het is fijn om te weten dat ik, waar ik ook ben, altijd terechtkan bij een professional die mijn achtergrond en waarden begrijpt.

Ik voel me lichter
Ik was van te voren wat sceptisch over online therapie, maar het is me goed bevallen. Het is fijn om in de eigen vertrouwde omgeving te zijn. Willeke is een warm persoon, waarbij ik me begrepen voelde en ik het gevoel had alles te kunnen zeggen zonder oordeel. Een fijne ervaring, die me lichter heeft laten voelen.

Uitstekende hulp op afstand
Uitstekende hulp op het moment dat je dat nodig hebt. Door mijn verblijf in het buitenland is deze formule helemaal perfect voor mij. Alle overige zaken zijn prima en vlot geregeld.

Antwort von Psycholoog op Afstand
Bij "Psycholoog op afstand" is er geen…
Bij "Psycholoog op afstand" is er geen wachtlijst. Ik ben begeleid door psycholoog Kinga. Wij bleken een erg goede match omdat we allebei een holistische kijk op de wereld hebben. Toen ik bij haar begon zat ik er helemaal doorheen. Door de vragen die ze me stelde tijdens ons contact is dat veranderd en ben ik zelfs een sterkere vrouw dan voordat ik een burn-out kreeg. Mocht het in de toekomst weer nodig zijn om met een psycholoog te praten dan stuur ik Kinga zeker weten een bericht om een afspraak in te plannen!

Antwort von Psycholoog op Afstand
Het was een goede videosessie
Het was een goede videosessie, goed gesprek en erg behulpzaam bij mijn klachten

Positieve ervaring bij Kinga
Kinga heeft mij de afgelopen maanden begeleid en dit heb ik als erg positief ervaren. Ze heeft veel kennis over (chronische) pijn en de mentale processen die hierbij horen. Naast haar professionele expertise biedt ze een meer spirituele invalshoek aan. Bij de intake vraagt ze wel naar jouw voorkeuren om te kijken wat het beste past

Kundig
Ik heb heel wat online platforms afgezocht en mee kennis gemaakt en Psycholoog op Afstand is een van de weinigen die daadwerkelijk werkt met geregistreerde psychologen. Bij de meesten werken basispsychologen onder 'toezicht' van een geregistreerde psycholoog.
Het kennismakingsgesprek was heel prettig, de psychologe begreep snel wat mijn doelen zijn. Ik sta nu nog aan het begin van mijn traject maar ik heb dit keer het gevoel dat ik op een goede plek ben en dat geeft al lucht.

Antwort von Psycholoog op Afstand
Een schatkist aan kennis, ervaring en technieken
Kinga is een fantastisch mens met een enorme schatkist aan kennis, ervaring en technieken die ze kan inzetten, variërend van regulier tot meer ‘alternatief’. Ze denkt met je mee maar is ook kritisch, precies wat ik fijn vind. Een extra voordeel is dat je niet ergens heen hoeft maar gewoon vanuit huis kunt inbellen (of van waar dan ook), toch had ik het gevoel dat we wel degelijk goede connectie konden maken. Ze heeft me niet alleen geholpen in het nu, maar ik heb ook het idee dat ik nu waardevolle handvatten heb voor de toekomst.

Antwort von Psycholoog op Afstand
Eindelijk ergens waar ik goed geholpen wordt
Nadat ik door traditionele GGZ steeds van het kastje naar de muur gestuurd werd en op lange wachtlijsten werd geplaatst, kreeg ik hier binnen twee weken na mijn aanmelding eindelijk de diagnose autisme. De psycholoog was heel vriendelijk en liet zien dat ze ze goed kon inleven in mijn situatie. Toen ik aangaf dat er in het uiteindelijke verslag iets niet klopte, had ze dit snel en zonder gedoe verbeterd. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Geweldige samenwerking
Door de sessies met Michelle ben ik enorm gegroeid binnen zowel mijn werkcarriere als mijn persoonlijke omgeving. In niet heel veel sessies heeft ze mij geholpen om de potentie ik in mijzelf voelde te durven uiten! Het contact was fijn en het resultaat is geweldig!

Emotion Focused Therapy-EFT
Michelle Becking heeft mij zeer goed geholpen met het verwerken van problemen die zijn ontstaan door een burn-out, stress op de werkvloer en stress veroorzaakt door een renovatie.
Wat ik zeer op prijs stelde, was dat zij naast een luisterend oor ook een adequaat behandelplan voor mij heeft opgesteld.
De aanpak die zij hanteert heet Emotion Focused Therapy (EFT), en hier heb ik veel baat bij gehad.
De sessies vonden plaats via Zoom.
Daarnaast heb ik een paar keer een sessie moeten verplaatsen door een obstructie in mijn agenda; hier werd heel flexibel mee omgegaan.
Al met al kan ik Michelle daarom van harte aanraden.

Prettig contact
Dit bedrijf heeft korte wachttijden en is erg snel en accuraat in het geven van een reactie op een contactverzoek / nakomen van een afspraak. Ik heb tot nu toe goede ervaringen gehad met het kennismakingsgesprek en intakegesprek. Hier werken prettige personen die online goede ondersteuning kunnen bieden.

Antwort von Psycholoog op Afstand
Goede tips en nieuwe inzichten
Kinga (mooie naam trouwens) de Wit heeft me goed op weg geholpen in een periode van rouw tijdens leven en waar ik geen lichtpuntjes meer zag.
Ik zie weer mogelijkheden om door te gaan als mantelzorger en partner van mijn zieke man, grenzen aan te geven, vrienden om hulp te vragen en samen met mijn partner te genieten van de leuke momenten die er in ons leven zijn.

Antwort von Psycholoog op Afstand
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.