Vi har gået/går til parterapi ved Laila, og det har været en kæmpe gave for vores forhold. Laila formår at skabe et rum, hvor ingen af os, føler os forkerte eller som “den onde” - blandt andet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Laila er en meget kompetent, indfølende og nærværende terapeut, som jeg kun kan give mine VARMESTE anbefalinger. I terapi hos hende føler jeg mig altid forstået og den ro hun besidder skaber de try... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
At søge hjælp var en stor udfordring for mig. Jeg vidste ikke præcis, hvad terapi indebar, og som minoritet var jeg bange for at blive mødt med fordomme. Men hos Laila blev jeg mødt med varme, blidh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Laila var utrolig rar at snakke med, da jeg hurtigt følte mig tryg i hendes selskab. Jeg følte samtidig, at jeg efter min samtale, var blevet meget lettere i hovedet. Mange af tankerne og værktøjerne,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Psykoterapi-Odense tilbyder individuel terapi, parterapi og familieterapi og har en solid og mangeårig erfaring i samtaler med mennesker med udgangspunkt i relationer og tilknytning. Psykoterapi-Odense er bl.a. samarbejdspartnere med Odense kommune og Lyngby-Taarbæk kommune og løser opgaver indenfor familiebehandling for unge og deres familier. Terapiarbejdet hviler på Gestaltterapien og Den Emotions Fokuseret Terapi.
Dänemark
I terapi hos hende føler jeg mig altid forstået og den ro hun besidder skaber de trygge rammer, som jeg har brug for.
Hendes lyse og smukke lokale er med til at skabe en god helhedsoplevelse.
5 STJERNER ER FAKTISK FOR LIDT!

Antwort von Psykoterapi Odense
Meget positiv oplevelse som vi fik overraskende meget ud af, på relativt kort tid. Vi blev mødt hvor vi hver især var og Laila "fangede" os ret hurtigt i vores mønstre og adfærd.

Antwort von Psykoterapi Odense
Laila er rigtig behageligt at snakke med og god til at sætte sig ind i ens situation. Klart anbefalelsesværdig.
Desuden nemt at booke tid online og kort ventetid.

Antwort von Psykoterapi Odense
Meget, meget professionel og saglig i hendes indgreb. Vi kan klart anbefale Laila!

Antwort von Psykoterapi Odense
Laila bringer mig omsorgsfuldt og nænsomt indsigt. Tusind tak.

Antwort von Psykoterapi Odense
Omsorgsfuld og professionel psykoterapi!
Her bliver jeg mødt i et trygt og roligt rum, hvor der bliver taget imod tanker og følelser på en interesseret, empatisk og favnende facon.
Jeg føler mig set og hørt og kan tage de tilbagemeldinger og refleksioner, der bliver udvekslet under konsultationen, med retur til min hverdag.
Anbefalelsesværdig psykoterapi!

Antwort von Psykoterapi Odense
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.