Zamówiłam klocki Lego. Dotarły bez opakowania, nigdzie na stronie produktu nie było o tym mowy. Wysłałam zwrot na wskazany adres, dotarł bez problemu 25.05.2026. Od tej pory czekam na zwrot środków, j... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Z całego serca nie polecam tego sklepu. Mimo tego, że zamówienie złożyłam wystarczająco wcześniej, a paczka miała być prezentem, klocki przyszły ponad miesiąc po urodzinach. Na maile odpowiadał bot, s... Mehr ansehen
Nie kupujcie niczego w tym sklepie. Ściągają rzeczy z Ali Express,choć nie afiszują sie tym. Zamówiłam zabawkę z dostępnością i dostawą w ciągu 4 dni roboczych. Po 2 dniach otrzymałam maila,że nie mog... Mehr ansehen
Niestety klasyczny dropshipping. Naciąłem się jak dziecko. A wystarczyło zerknąć do regulaminu, żeby zobaczyć nazwę firmy "DROPSHIP LEADERS LTD" z UK. Lekcja na przyszłość - wrzucać strony regulaminów... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Nie polecam absolutnie
Nie polecam absolutnie! Sprzedają podróbki lego które są zdeformowane i klocki nie chcą się dopasowywać. Wiele klocków było stopionych, nie ma możliwości ich włożenia. Strata każdej złotówki wydanej na te produkty. Na pytania "kiedy będzie moja dostawa" otrzymywałam odpowiedź "zgodnie z regulaminem". Zero wsparcia. Dramat! Nigdy więcej!
Chińszczyzna lepiej wygląda to na…
Chińszczyzna lepiej wygląda to na obrazku potem po 17 dniach dochodzi do Ciebie komplety shit co siẹ połamie nie warty 70 zł
Ta firma to oszuści.Klocki nie są…
Ta firma to oszuści.Klocki nie są klockami Lego a tym bardziej Duplo. Przestrzegam przed zakupami w sklepie pucio-pucio.Magorzata Gruca
Nie polecam,długie oczekiwanie za…
Nie polecam,długie oczekiwanie za przestlką(ponad tydzień) po odesłaniu problem ze zwrotem pieniędzy. Najpierw twierdzili ,że nie odnotowali zwrotu,jak wysłałam potwierdzenie to trzeba było prosić o zwrot pieniędzy.
Nie polecam. Sprzedają podróbki LEGO.
Wprowadzają kupującego w błąd. Piszą że wysyłka wychodzi do 24 godzin, a okazuje się nie wychodzi ona od nich a z Chin. Idzie 14 dni. Nie otrzymujesz linka do śledzenia. Brak kontaktu telefonicznego.
Oszuści
Sprzedają rzeczy znalezione na śmietnikach w Anglii,
podróbki jako oryginały !
Oszuści
Oszuści, zamawiają na aliexptes na adres kupującego. Nie mają ani nr telefonu ani adresu w Polsce. Oszukują i naciągają na pieniądze. Ani nie da się oddać wadliwego towaru ani odzyzkac pieniędzy. Bandyci
Polecam.wszystko ok
Nie polecam. Odesłałam towar, na zwrot pieniędzy nadal czekam już ponad miesiąc, dostaje odpowiedzi że już dziś będą pieniądze zwrócone. Tak się nie wydarzyło. Nie zamawiajcie bo to oszuści i złodzieje.
Niestety pozostale opinie sa prawdziwe
Niestety pozostale opinie sa prawdziwe. Czekamy drugi tydzien i nic. Zabawka miala byc na okreslona date..i juz nie dojdzie mimo duzo wczesniejszego zamowienia. Pisalam do nich - mimo ze informacja przy zamowieniu byla "wysylka w jeden dzien roboczy," nie biora odpowiedzialnosci i powoluja sie na jakis regulamin. Szkoda nerwow, nigdy wiecej u nich nic nie zamowimy i odradzamy posoztalym
Nie polecam !!! Paczka nie dotarła, zwrot środków również... Czekam już prawie dwa miesiące
Szkoda że nie sprawdzilam opinii przed zamówieniem ze strony puciopucio.pl może to uchroniło by mnie przed zmarnowaniem czasu, pieniędzy i nerwów przez prawie dwa miesiace... Najgorsze że ta strona "sprzedaje" produkty dla dzieci, które często wiedzą i czekają na upragnioną zabawkę a potem wytłumacz czemu jednak jej nie dostaną.
Pod koniec lutego br zamówiłam dla córki komplet czepek i okulary na basen... Długo czekałam na zamówienie aż w końcu wysłałam maila z zapytaniem bo od strony sklepu zero kontaktu przez dwa tygodnie... W końcu okazało się że paczka musiała zaginąć w transporcie a sklep nie ma zamiaru wyjaśnić sprawy ( gdzie paczka się "zgubiła" ) mogą mi wysłać nowy ale znów będę czekać nie wiadomo ile więc decyzja o zwrocie kosztów na który nadal czekam a minęło już 3 tygodnie więc szansę na odzyskanie kasy już marne. Także zdecydowanie nie polecam !
Ten sklep to zwykli oszusci
Ten sklep to zwykli oszusci, pod zadnym pozorem nie robcie tu zakupow
Bardzo złe doświadczenie
Bardzo złe doświadczenie: zamówienie (mimo że zgodnie z informacją na stronie miało zostać wysłane w ciągu 2 dni) nie dotarło w ciągu miesiąca (i nigdy), a ze zwrotem pieniędzy jestem zwodzona drugie tyle...!
SERDECZNIE NIE POLECAM TEGO SKLEPU
SERDECZNIE NIE POLECAM TEGO SKLEPU. NIE DOSC ZE 2 TYGODNIE CZEKANIA ZA BUCIKAMI DLA CHLOPCA TO W KONCU PRZYSZLY ALE "RÓZOWE" DLA DZIEWCZYNKI . TEN SKLEP TO JEDNA WIELKA PORAZKA !!!!
NIE POLECAM !!!
Dwa razy droższe zakupy z AliExpress
Bardzo nie polecam. Większość jak nie cały asortyment można samodzielnie zakupić na chińskich portalach za połowę ceny pez pośrednictwa tej firmy. Zobaczymy jak przebiegnie procedura zwrotu na mój koszt.
Miało byc Lego przyszły klocki…
Miało byc Lego przyszły klocki pseudolehi. To oszuści.
Jednym słowem DRAMAT,kasa z góry,a…
Jednym słowem DRAMAT,kasa z góry,a paczka w d....e.Dziadostwo jakich mało.
Nie polecam !!!
Nie polecam ! Zamawiając ze strony pucio pucio ,sugerowałam się czasem wysyłki ,miała być w 24 h -cieszylam się że tak szybko że dojdzie na święta ale,szybko się zawiodłam... Pisząc e-mail,to tak jakby ktoś wysyłał automatyczne odpowiedzi. Prośby o numer do śledzenia paczki graniczyły z cudem . Gdy paczka już przyszła to nie byłam zadowolona ,zwykła tandeta -bez certyfikatu . Nigdy więcej nic nie zamówię z tej strony .
Wysyłka po 15 dniach od dokonania…
Wysyłka po 15 dniach od dokonania płatności. Rozmowa mailowa z automatem więc nie da się czegokolwiek dowiedzieć. Odradzam
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.