Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service. Jeg fik hurtigt svar og hjælp i forhold til tragtstørrelse, og det er den første pumpe, jeg har prøvet, som har fungeret godt! Den er også rigtig nem at samle og bruge.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en forretning der forstår sig på mennesker. Waouw en service altså! Fantastiske produkter og ypper lækker og ikke mindst hurtig service. Stor tak til Vibeke - som yder en fantastisk servic... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Pumpia CPH er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i innovative løsninger til ammende mødre. Virksomheden tilbyder en stilren, bærbar og lydsvag elektrisk brystpumpe, der er designet med fokus på komfort, effektivitet og brugervenlighed. Med en lang batterilevetid og en kompakt størrelse gør Pumpia CPH det nemt for mødre at pumpe mælk, uanset hvor de befinder sig. Pumpia CPH lægger vægt på høj kvalitet, hurtig levering og kundetilfredshed. Derfor tilbyder virksomheden en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så kunderne trygt kan prøve produktet. Med en mission om at gøre ammeoplevelsen mere fleksibel og bekvem er Pumpia CPH en pålidelig partner for mødre i en travl hverdag.

4,3

Virkelig god service

21. März 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Holder ikke strøm

Købte to for en måned siden, som jeg lige har taget i brug. Den ene holder strøm i 20 minutter den anden i 30 minutter. De sidste 5 minutter uden kraft. Er så skuffet. Havde forventet mindst to timer på hver, så man kunne nå et par pumpninger på en dag ude af døren, men kan dårligt nå en enkelt pumpning på hvert bryst. Levering mm. var i orden, men produktet lever bestemt ikke op til behovet eller forventningerne herfra.

17. März 2026

Hej Sara
Tak for din anmeldelse 🙏
Som vi efterfølgende har været i dialog om, skyldtes udfordringen en forkert brysttragt – og efter skift til korrekt størrelse er problemet heldigvis løst 🤍
En forkert størrelse kan påvirke både sugeevne og batteritid, da pumpen skal arbejde hårdere.
Vi er glade for, at det nu fungerer som det skal, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp 💛
Pumpia Copenhagen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er glad for mine pumper

Er glad for mine pumper, men støjsvage er de ikke. Synes det lidt flovt at sidde og pumpe i selskab med andre, da de kan høres selvom jeg prøver at dække det med tøjlag.
Hurtig levering.
Synes det ærgeligt at man ikke har noget at transportere dem i, når man skal ud af døren. Super dejligt man kan købe andre str. jeg blev lilla på det ene bryst efter pumpning. Google sagde måske forkert str. dette kunne undersøges med den medfølgende brystvortemåler papir. Jeg bestilte så en ny igår, og den er allerede på vej . Det der trækker ned er støjen, & rengøringen/tørretid + den nogen gange spilder mælk når man hælder, da pumpen hiver den grå berede dims med op (skal man lige være obs på)

16. Februar 2026

Kære Dina
Tusind tak for din ærlige og grundige anmeldelse – og hvor er vi glade for at høre, at du overordnet er glad for dine pumper og den hurtige levering 💚
Vi vil gerne nævne, at vores brystpumpe er en af de mest støjsvage på markedet. Dog kan en forkert størrelse brysttragt – som du selv er inde på – desværre medføre både højere lyd og mindre komfort. Vi er derfor rigtig glade for, at du har bestilt en ny størrelse, og håber den vil give dig en langt bedre oplevelse.
Tak også for din feedback omkring transport. Heldigvis kan vi dele, at vi allerede er i gang med at producere tasker til pumperne – og det glæder vi os meget til at kunne tilbyde 🤍
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os og hjælper os med hele tiden at forbedre os. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis vi kan hjælpe med noget.
Pumpia Copenhagen 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service! Meget venlig, hurtig og effektiv kundeservice. Fint produkt!

18. Dezember 2025

Antwort von Pumpia CPH

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙌
Vi er glade for at høre, at du oplevede vores kundeservice som både venlig, hurtig og effektiv – det er præcis det, vi stræber efter.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og tak fordi du valgte Pumpia.dk

Virkelig god næsesuger

Virkelig god næsesuger! Effektiv, skånsom og nem at bruge. Gør en kæmpe forskel ved forkølelse og er hurtigt blevet uundværlig hos os. Kan klart anbefales.

18. Jänner 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️
Hvor er vi glade for at høre, at næsesugeren har gjort en reel forskel for jer og hurtigt er blevet uundværlig – især under forkølelse.
Det betyder meget for os, at du oplever den som både effektiv, skånsom og nem at bruge.
Tak fordi du tager dig tid til at anbefale os videre 💚
Pumpia-teamet 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun gode ting og sige

Jeg har kun gode ting og sige. Mega hurtig respons om det handler om at svare på mails eller sende produkterne.

Vibeke er hurtig til at svare på mails om det så er weekend eller hverdag. Kommer med god forklaring, idet jeg oplevede at min flaskevarmer er længe om at lade op (mere end 12 timer) og nogle gange drypper når man vender den om.
Vil helt sikkert blive ved med at anbefale dem og handle hos dem igen.

Det er de bedste penge jeg har brugt på udstyr til min baby.

12. Jänner 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️
Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse – både med vores produkter og vores kundeservice.
Hvor er det dejligt at høre, at du har følt dig godt hjulpet, og at Vibeke kunne give en god forklaring, også uden for hverdagene 💚
Tak også fordi du deler din oplevelse med opladningstiden og dryp – den slags feedback er enormt værdifuld for os og hjælper os med hele tiden at blive bedre.
Vi er meget glade for, at du vil anbefale os videre, og at Pumpia har været en god investering til din baby.
Du er altid velkommen til at skrive igen, hvis der opstår spørgsmål.
Pumpia-teamet 🌿

very good product

very good product, good service as well

22. Dezember 2025

Thank you very much for your 5-star review! ⭐
We’re happy to hear that you’re satisfied with both the product and our service.
Your feedback means a lot to us, and we truly appreciate you taking the time to share your experience.
Best regards,
Pumpia

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastiske brystpumper og…

Helt fantastiske brystpumper og virkelig god service ! Kæmpe anbefaling herfra ! Det har aldrig været nemmere og hurtigere at pumpe ud, selv på farten.

1. Dezember 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Altina! 💚
Vi er virkelig glade for at høre, at vores brystpumpe gør din hverdag nemmere, og at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os.
Tøv endelig ikke med at skrive, hvis du får brug for hjælp på et tidspunkt.

De kærligste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hjælpsom service

Super god og hjælpsom service - det hele var som det skulle være.

26. November 2025

Hej Philip 👋😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede super god og hjælpsom service, og at alt var som det skulle være.
Du er altid velkommen hos os igen!
Pumpia CPH 💛

God pris og kvalitet

God pris og kvalitet

5. November 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Fredrik! 🌟
Vi er glade for at høre, at du synes, både pris og kvalitet lever op til forventningerne.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os
MVH Pumpia Copenhagen

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter ! Konen er mega tilfreds !

Kan kun anbefales 😍

9. Oktober 2025

Antwort von Pumpia CPH

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at produkterne lever op til forventningerne, og at der er tilfredshed hele vejen rundt 💚
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefaling.
Med venlig hilsen Pumpia Copenhagen

Faktastisk kundeservice

Det er en forretning der forstår sig på mennesker. Waouw en service altså!
Fantastiske produkter og ypper lækker og ikke mindst hurtig service.
Stor tak til Vibeke - som yder en fantastisk service og gør at man helt sikkert handler hos pumpia igen🙏🏽
Skal du bruge en flaskevarmer eller et pumpesæt eller noget helt tredje så er det her du skal lægge dine cash😄

7. Oktober 2025

Antwort von Pumpia CPH

Tusind tak for din utroligt varme og rørende anmeldelse 💕
Vi bliver så glade helt ned i maven af at læse dine ord – det betyder virkelig meget for os!
Vibeke sender også et stort smil og tak for de flotte ord 😊
Vi er så taknemmelige for, at du har valgt Pumpia, og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Kærlig hilsen
Hele teamet hos Pumpia Copenhagen 💕

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er glad for min brystpumpe fra…

Jeg er glad for min brystpumpe fra Pumpia! Den er nem at have med og så er den diskret og effektivt :-)

12. Mai 2025

Kære Maria

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din brystpumpe fra Pumpia – især at du oplever den som både nem, diskret og effektiv. Det er netop den slags feedback, der motiverer os hver dag.

Tak fordi du delte din oplevelse!

Vibeke, Pumpia 😊

Effektiv og brugervenlig brystpumpe

Pumpia brystpumpen har levet fuldt op til forventningerne. Den er nem at anvende, sidder behageligt og fungerer effektivt. At den er trådløs og uden generende slanger gør det muligt at bruge den diskret i hverdagen – også mens man laver andre ting.

11. Mai 2025

Kære Andreas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Pumpia brystpumpen, og at både brugervenlighed, komfort og effektivitet lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os at vide, at produktet gør en positiv forskel i din hverdag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Vibeke fra Pumpia 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Den løber hurtig tør for strøm

Den løber hurtig tør for strøm. Dog lader den hurtigt.
Men tre gange , så kan den ikke mere.
Så hvis du har behov for at tage den med dig en hel dag, skal man huske en lader.

Det ville være perfekt , hvis der fugte eller kunne tilkøbes en lille taske eller andet opbevaring til den.
Hvis den skal med i pusletasken.

Lydløs , er den desværre ikke. Kan tydeligt høres.
Manualen er desværre kun på engelsk.

30. April 2025

Antwort von Pumpia CPH

Tak for din anmeldelse og feedback! Vi beklager, at du har oplevet udfordringer med batterilevetiden, dog har andre kunder været meget tilfredse med dette problem. Vi nævner ikke, at produktet er lydløst, men beskriver det som "støjsvagt" altså under 55dB som er noget af det laveste man finder ved brug af en elektrisk brystpumpe. Vi arbejder også på at få beholdere, og vi håber at kunne tilbyde en løsning snarest muligt.

Skulle der opstå andre problemer, står vi klar til at hjælpe.
De bedste hilsner Pumpia CPH

Klar anbefaling

Jeg har prøvet forskellige brystpumper. Startede med Medela som jeg aldrig rigtig lærte at holde af. Jeg synes den var ubehagelig og så synes jeg ikke der kom særlig meget ud, til trods for at jeg har voldsomt meget mælk.
Jeg skiftede derefter over til Pumpia, da jeg fik den anbefalet af en veninde.
Jeg ELSKER Pumpias pumpe. Den er så behagelig, nem at bruge og jeg får virkelig meget mælk ud i forhold til de andre pumper jeg har prøvet. Får i hvert fald 3-4 gange så meget ud.
Jeg kan klart anbefale deres pumper.
De er også super søde når man retter henvendelse via mail og svarer hurtigt.

7. April 2025

Kære Cloe,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores brystpumpe! Det betyder alverden for os at høre, at du føler dig godt tilpas med den, og at du samtidig får så meget udbytte af den.

Vi er også virkelig glade for, at du oplever vores kundeservice som hjælpsom og hurtig – det stræber vi altid efter.

Tak fordi du deler din oplevelse, og fordi du anbefaler os videre. Det er den største ros, vi kan få!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint produkt og venlig personale

Fint produkt og venlig personale, service er bare iorden.

4. April 2025

Kære Leena

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både produktet og vores service – det betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Super produkt

Super produkt. Købte en til kæresten som ikke var glad for de klassiske brystpumper og efter hun er skiftet over til til Pumpia er det en helt anden oplevelse.

25. März 2025

Kære Arti

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at jeres oplevelse med Pumpia har været så positiv! Vi er rigtig glade for, at din kæreste har fundet et alternativ, der fungerer så meget bedre for hende.

Tak fordi du delte jeres erfaring – det betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte den i gave til min søster som…

Købte den i gave til min søster som netop er blevet mor igen. Hun siger i hvert fald at det er noget nemmere at have med at gøre end første gang hun blev mor :-)

25. Februar 2025

Kære Kurt

Tusind tak for din søde anmeldelse – hvor er det en dejlig gave at give! Vi er virkelig glade for at høre, at din søster har haft en nemmere oplevelse denne gang, og at vores pumpe har gjort en forskel i hendes hverdag som nybagt mor igen.

Tak fordi du delte det med os!

Pumpia CPH

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr