Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn afspraak is afgezegd op 11 aug, vanwege zieken. Daarna een nieuwe dag aangeboden gekregen maar dat ging niet meer in mijn agenda. Dus…. De aanbetaling zou terug gestort worden. Nu bijna 3 m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Op korte termijn de Japanese headspa deluxe geboekt i.v.m een kortingsactie. Na lang twijfelen, trok dit mij over de streep het toch eens te proberen. De communicatie op voorhand verliep vriendelij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb afgelopen jaar voor mijn verjaardag een behandeling cadeau gekregen alleen zat ze helaas vol maar omdat het me verjaardag was heeft ze toch een plekje voor me vrij kunnen maken. Kreeg zelfs... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke haar producten tegen haaruitval en andere problemen.

3,1

1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Verzetten afspraak waardoor annulering

Een afspraak gemaakt voor een luxe behandeling in de laatste loodjes van mijn zwangerschap. Op den duur zochten zij contact via whatsapp met mij om mijn afspraak te verzetten. In eerste instantie hierin mee gezocht maar dit kwam hen niet uit. Ik kon alleen verzetten in de ochtend. Tot nog 2 maal toe probeerde zij een andere tijd te zoeken in de middagen. Helaas kwam mij dit niet uit en ging de lol hierdoor van mij afspraak af. Het voelde niet meer relax en wilde graag mijn afspraak annuleren en mijn aanbetaling retour krijgen. Zij hebben excuses gemaakt en gezegt dat de afspraak gewoon door kan gaan. Nogmaals aangeven dat door ons app contact de behandeling niet meer zen voelt. Zij gaven hierop wederom excuses maar ook de boodschap dat ik mijn geld niet retour zou krijgen. Zij vond het niet onder de algemene voorwaarden vallen en vond dat ik alsnog naar de afspraak kon komen. Als ik dit zelf niet meer zou willen zou ze daar respect voor hebben. Door het app contact en de manier van omgaan voelde ik mij niet prettig nog de behandeling aan te gaan. Ik baal erg van deze ervaring. Zij wilde uiteindelijk nog telefonisch contact maar dit heb ik afgeslagen

3. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Simpel, onprofessioneel,

Drie sterren omdat de meisjes lief en aardig zijn. En ik wil hun zeker niet afvallen. Het ligt aan de eigenaar die geen professioneel personeel inzet. Ook onze afspraak werd afgezegd, wat schijnbaar een veelvoorkomende melding is. Het zijn meisjes die een centje bij verdienen. Leuk om een keer te doen, maar niet voor dat geld. Massage stelde niets voor en daar had ik mij zo op verheugd. De headspa is denk ik twee keer heen en weer gegaan. Het water was koud, ik had het koud. Scrubben werd grondig gedaan. Er werd niet verteld wat ze deden of hoe t werkt. Ik weet t nu nog niet. Geen tips of advies wat goed voor je hoofdhuid is. Jammer ik kom niet meer terug. En ik raad het ook niet aan.

8. November 2025

Mijn afspraak is afgezegd op 11 aug

Mijn afspraak is afgezegd op 11 aug, vanwege zieken.
Dus…. De aanbetaling zou terug gestort worden.
Nu bijna 3 maanden later, e-mails en appjes nog steeds niet terug gestort.
Zeer onprofessioneel om na zelf te annuleren je klant het geld niet terug te betalen.

11. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meer hoofdhuid behandeling dan genieten

Deze salon ziet er totaal niet zo uit als de indruk die wordt gewekt op de website (luxe). De foto achter het kopje ‘Kom genieten’ is niet daar genomen, de andere foto’s/filmpjes zijn extreme close ups; je ziet de omgeving niet. Het is een kamer en wachthalletje in een klein gebouwtje op een bedrijven terrein. Google maps + adres laat dit zien, maar had ik pas achteraf gecheckt. Het ziet er beetje armoedig uit.
Ervaring: Vrijdagavond laat geboekt voor zondagmiddag, de verplichte aanbetaling direct overgemaakt; de afspraak bevestiging kwam snel. 12 uur voor afspraak nog een mail: “er is nog een behandelstoel in dezelfde kamer en tegelijk wordt een onbekende behandeld. Maar geen zorgen over ongemak of privacy, ze behandelen alleen vrouwen.“
Mijn schatting: ongeveer 1.5 meter tussen de behandelstoelen. De top moet uit voor de behandeling, bh kon aanblijven, met bandjes omlaag.
De dames die er werken kwamen een minuut of 5 na de starttijd pas aan, en moesten de kamer nog gereedmaken, maar zijn ontzettend lief en aardig en doen echt hun best (ook al sprak 1 geen Nederlands).
Vooraf maken ze met een speciale close up camera met fel licht een foto die verschijnt op hun tablet. Daarop laten ze zien wat er beter kan met m’n hoofdhuid (verstopte haarzakjes).
De massage vond ik best tegenvallen. Daarentegen vond ik de scrub weer heel fijn. Het stoom apparaat vond ik niet heel bijzonder. Een rustig achtergrond muziekje hielp bij het ontspannen.
Nadien hebben ze mijn haar voldoende gedroogd. Op de nieuwe foto kon ik zien dat mijn hoofdhuid veel rustiger was en de haarzakjes niet meer verstopt.
De dames hebben de te late starttijd netjes gecompenseerd, door langer door te gaan, ook al wachtten er andere klanten (zag ik later).
Conclusie: naar mijn idee is dit echt meer een hoofdhuidbehandeling, dan een echt verwen momentje. Hier moet je je wel even op instellen.
De dames doen heel erg hun best, maar gezien de indruk die op de website wordt gewekt, vind ik 95 wel erg duur voor de deluxe behandeling.
Verbeterpunten: 1) betere locatie/ruimte, 2) behandel ruimten privé en 3) professionele massage training voor alle werknemers.
Maar mijn hoofdhuid en. haar voelt - bijna 24 uur later - wel nog steeds zacht, licht en erg schoon aan.

25. Mai 2025

Antwort von Pure Natureglow

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om zo’n uitgebreide en eerlijke review te schrijven. We waarderen uw feedback enorm, want het helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Wat fijn om te lezen dat u onze collega’s als vriendelijk en betrokken heeft ervaren, en dat uw hoofdhuid na de behandeling merkbaar rustiger en schoner aanvoelde. Dat is precies het doel van onze behandelingen: effectieve verzorging en verbetering van de hoofdhuid.

We begrijpen dat de sfeer en setting anders kunnen overkomen dan wat u op basis van de website verwachtte. Onze foto's en video’s zijn inderdaad in onze salon opgenomen, maar we nemen uw opmerkingen over de visuele weergave serieus. We zullen kijken hoe we een realistischer totaalbeeld kunnen geven van onze ruimte en opzet, zodat toekomstige klanten beter weten wat ze kunnen verwachten.

De gedeelde behandelruimte is bewust gekozen vanwege onze kleinschalige en toegankelijke opzet, gecombineerd met de goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Daarom is onze keus gevallen op een goed bereikbare bedrijventerrein .
We informeren klanten vooraf per e-mail over de gedeelde ruimte om verrassingen te voorkomen en vinden het prettig dat u deze transparantie benoemt.

Wat betreft uw ervaring met de massage: dank voor uw opmerking. We nemen dit mee als leerpunt en kijken intern hoe we dit onderdeel verder kunnen verbeteren, onder meer door aanvullende training.

Nogmaals dank voor uw openheid, uw genuanceerde beoordeling én uw complimenten. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen met wellicht een aangepaste beleving die nóg beter aansluit bij uw verwachtingen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf moet sluiten alleen al…

Dit bedrijf moet sluiten alleen al vanwege de slechte communicatie en de zoooo late bezorgin. Je moet continu achter je bestelling aangaan vragen wanneer het wordt verstuurd. Op insta plaatst ze wel van alles maar reageren op whatsapp ho maar dan mag je een maand lang wachten op reactie.

Ik reageer even op je antwoord: ah schei toch uit met jou:' wij herkennen ons niet zo? Wie hou je voor de gek? En wat voor oplossing? Mag ik zeker weer een jaar wachten totdat je reageert.

14. April 2025

Antwort von Pure Natureglow

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We herkennen ons niet in dit beeld, maar nemen je feedback zeker serieus. We doen altijd ons best om op tijd te leveren en goed te communiceren, en spijtig genoeg gaat dat soms niet zoals gehoopt. We staan open voor verbetering en waarderen het als je ons direct benadert bij problemen, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Update 22 mei, bestelling is op 10 mei geannuleerd

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aanbetaling na ruim een maand niet terug ontvangen

Nadat ik een duobehandeling had geboekt. Namen zij contact met mij op dat de behandeling niet door kon gaan vanwege een renovatie. Ik had wel al een aanbetaling moeten doen. We kwamen niet tot een nieuwe datum. Dus ik wilde mijn aanbetaling terug. Zij gaven aan dat dat ze de aanbetaling gingen terug betalen. Eerst reageerden ze nog via de app. Maar nu niet meer. Tot heden toe mijn aanbetaling nog niet terug ontvangen. Ze hebben alleen een 06- nummer op de site staan waarmee je alleen kan appen. Ze reageren ook niet meer via de app. Het is inmiddels meer dan een maand geleden. Echt een waardeloos bedrijf! Boek hier niet je behandeling! Zoek liever verder naar een andere “wel” betrouwbare salon.
Update 21-5 nu na 2 maanden nog steeds mijn aanbetaling niet terug ontvangen. Via de app en mail reageren ze niet. Dat zijn de enige manieren om met hen in contact te komen. Ze hebben wel geprobeerd om mijn review offline te krijgen door hem te rapporteren. Dat is ze gelukkig niet gelukt. Ik wil iedereen waarschuwen voor dit bedrijf.

24. April 2025

Hairplay behandeling

Vandaag een Hairplay behandeling gehad; een soort hoofdmassage. Was mij prima bevallen. Ik werd geholpen door een aardige juffrouw. Naast de hoofdmassage kreeg ik ook nog een nek- en schoudermassage. Ondanks de vele negatieve berichten heb ik gelukkig wel een goede ervaring gehad.

18. April 2025

Antwort von Pure Natureglow

Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van de Hairplay behandeling! We zijn blij dat je de behandeling als prettig hebt ervaren en dat onze collega je goed heeft geholpen. Ondanks sommige negatieve berichten willen we benadrukken dat we elke klant met zorg en aandacht behandelen. Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons – dankjewel voor je vertrouwen en mooie woorden!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onprofessionale salon met slechte klanten service

Op 30 november 2024 had ik een afspraak voor een headspa behandeling, ik ben erachter gekomen dat deze niet door ging toen ik voor een dichte deur stond. Kennelijk was er iets met de bedden aan de hand en was men vergeten mij tijdig te bellen. Via whats app hebben en afgespoken om de afspraak te veplaatsen naar 4 januari 2025.Op 4 jan., stuur ik nog voor de zekerheid een paar uur van te voren een whats app of mijn afspraak op deze dag nog door gaat. Ik zit in de wachtkamer bij Pure Nature en de collega's geven aan waneer ze uit de behandelkamer komen dat mijn afspraak niet in hun agenda staan maar nog steeds op 30 november 2024. Ik ben dus 2x naar Pure Nature gereden voor niks. Ik heb gevraagd om mijn voorhsot terug te storen. Deze salon is onprofessional, niet in staat om het vertrouwen te winnen van nieuwe klanten door de simplele belofte dat een afspraak door kan gaan niet na te komen. Indien je slechte klantenservice wilt,veel excuses maar weining effective en oplossingsgerichte actie mer de klant in het vizier: boek vooral je behandeling bij deze salon.

Ik heb vanaf 22 januari verzocht om mijn voorschot te terug te betalen wat nog steeds niet terug betaald is.

4. Jänner 2025

Beste mevrouw Pol,

We vinden het erg vervelend om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt gehad en begrijpen dat dit frustrerend voor je moet zijn. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je twee keer voor niets langskomt.

We willen graag verduidelijken dat de afspraak op 4 januari niet door ons bevestigd is, wat mogelijk tot verwarring heeft geleid. Desondanks hadden we dit beter kunnen communiceren en nemen we dit serieus. We hebben geprobeerd contact met je op te nemen via telefoon en WhatsApp om dit met je te bespreken, maar hebben nog geen reactie ontvangen.

We willen dit graag op een goede manier met je oplossen. We bieden aan om het vooruitbetaalde bedrag terug te storten of, indien gewenst, een nieuwe afspraak in te plannen op een moment dat voor jou uitkomt. Laat ons alsjeblieft weten hoe je dit het liefst zou willen.

Onbetrouwbaar en onprofessioneel!

Onbetrouwbaar en onprofessionele communicatie! Als onderdeel van een weekendje weg had ik een duo headspa geboekt. Een dag voor de afspraak heb ik mail ontvangen dat de afspraak niet door kon gaan ivm een stroomstoring. Daarna ontzettend moeilijk contact te krijgen en vanaf het moment dat ik aan heb gegeven de afspraak niet te willen verzetten (we wonen niet in de buurt) maar mijn geld terug wil wordt er niet meer gereageerd. Na twee weken nog steeds mijn geld niet terug!!

2. Februar 2025

IK WACHT AL 4 weken OP MIJN GELD

Na meerdere keren vanuit beide verplaatst te hebben en na ook fouten vanuit hun hebben zij mij beloofd om mijn aanbetaling terug te storten. Nu na 4 weken heb ik nog steeds geen geld ontvangen !! Je krijg heel onbeschoft antwoorden en ik vroeg voor een compromis en hun zelf wilde de aanbetaling terug storten. Negeren en geen antwoorden geven pas 3 dagen of langer !! Ik heb aangegeven juridische stappen te ondernemen door het niet netjes na komen van belofte. Het zou maandag 1 februari terug gestort worden en het is nu 11 februari. Op 19 februari zeiden hun mijn aanbetaling terug te storten !!! WAAR IS MIJN GELD VERTOUW DEZE MENSEN NIET

19. Jänner 2025

Antwort von Pure Natureglow

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uw frustratie en willen graag een toelichting geven. Zoals gecommuniceerd, is het bedrag inderdaad teruggestort via onze financiële afdeling op de afgesproken datum. Nadat wij van u vernamen dat het bedrag niet was ontvangen, hebben wij dit probleem direct opgepakt. Om verdere vertraging te voorkomen, hebben wij het bedrag binnen één werkdag handmatig opnieuw teruggestort.

Daarnaast willen we benadrukken dat we steeds geprobeerd hebben om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Onze reacties waren wellicht kort door de drukte, maar het was zeker niet onze bedoeling om onbeschoft over te komen. Onze excuses als dit zo is ervaren.

Wij streven altijd naar een correcte en snelle afhandeling en betreuren het ontstane ongemak. Mocht u verdere vragen hebben of aanvullende informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas is mijn ervaring met dit bedrijf slecht en onbetrouwbaar!…

Helaas is mijn ervaring met dit bedrijf slecht! Ik heb mij maanden geleden aangemeld voor een duo behandeling, de eerste keer werd de afspraak geannuleerd in verband met een stroomstoring. De 2de keer werd de afspraak wederom verschoven naar vrijdag 7 februari jl., ik heb nog een dag van te voren een herinneringsmail voor de afspraak ontvangen. Tot onze stomme verbazing was er afgelopen vrijdag helemaal niemand aanwezig, nadat ik verschillende keren heb gebeld werd ik later in de middag teruggebeld met het verhaal dat ze in verbouwing zijn en mij vergeten waren hierover te informeren. Ik kreeg de toezegging dat ze nog dezelfde avond met een voorstel zouden komen, ook daar heb ik niets meer van gezien, voor mij is dit bedrijf uiterst onbetrouwbaar!

7. Februar 2025

Beste Peggy,

Bedankt voor je bericht. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden, en we begrijpen dat dit voor jou erg teleurstellend moet zijn geweest.

We hebben geprobeerd dit op te lossen door vooraf een e-mail te sturen over de annulering en hebben ook telefonisch contact gehad om een nieuwe afspraak en een korting aan te bieden. Zoals gevraagd hebben we dit ook per WhatsApp bevestigd, zodat je het rustig kon overleggen. Helaas hebben we daarna geen reactie meer ontvangen en begrijpen we dat dit wellicht tot frustratie heeft geleid.

Ons doel is altijd om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen, en we vinden het jammer dat dit in jouw geval niet naar wens is verlopen. Mocht je alsnog een oplossing willen bespreken, dan staan we hier natuurlijk nog steeds voor open. Laat het ons vooral weten, we helpen je graag verder!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De behandeling was zeer effectief

De behandeling was zeer effectief, alle schilfertjes zijn weg waardoor ik weer een frisse start heb

25. Jänner 2025

Antwort von Pure Natureglow

Heel fijn om te lezen. Bedankt voor je bezoek en tot een volgende keer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas totaal niet tevreden.

Helaas totaal niet tevreden.
Als eerst toen ik binnen kwam werd gelijk verteld dat ik met een vreemd iemand een duo behandeling had en die zo kwam.. gelukkig kwam deze niet opdagen. Ik moet zeggen de dame die me heeft geholpen was super vriendelijk. Ze had een collega die geen Nederlands kon dus ze praatte samen in een andere taal als je daar ligt. Ik ben helemaal overdonderd ik moest zelf onder een deken gaan liggen die nog nat was van de vorige klant. Uiteindelijk halverwege de behandeling over op de andere stoel want de stoomcabine was kapot. M'n hoofd is lang gescrubd en masker lang in gehad maar totaal geen massage of verwen behandeling gehad ik lag daar heel ongemakkelijk. Ook totaal geen advies of info gehad wat te doen met mijn hoofdhuid of wat ik zou kunnen doen. Sorry maar ik vond dit mijn 125 euro echt niet waard ik baal er heel erg van.

5. Jänner 2025

Beste Shirley,

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar verwachting was, en we willen graag wat toelichting geven op een aantal punten om je ervaring te verduidelijken. We hebben de agenda bekeken en je hebt gekozen voor een psoarias behandeling, niet een ontspannende Japanese Scalp Treatment.

Resultaat van de behandeling
De psoriasisbehandeling is speciaal ontwikkeld om gericht te werken aan deze uitdagende huidaandoening. Psoriasis vraagt om een heel specifieke aanpak, en helaas is dit niet altijd een ontspannende behandeling. Tijdens je bezoek hebben we gebruikgemaakt van onze speciale kruidenmaskers en unieke aanbrengmethodes, die specifiek zijn ontworpen om de hoofdhuid intensief te reinigen en te herstellen. We zijn blij dat het resultaat precies is wat we beoogden: je hoofdhuid is volledig ontdaan van overtollige huid en psoriasis-gerelateerde klachten. De voor- en nafoto’s laten duidelijk zien hoeveel vooruitgang er is geboekt.

Gebruik van twee behandelstoelen
We begrijpen dat het ongemakkelijk kan voelen om te horen dat er mogelijk een andere klant in dezelfde ruimte zou worden behandeld. Onze salon is echter zo ingericht dat beide behandelstoelen voldoende ruimte hebben en er geen directe interactie of hinder plaatsvindt tussen klanten. Dit geeft ons de mogelijkheid om efficiënt te werken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de behandeling. Gelukkig was er in jouw geval geen andere klant aanwezig, waardoor je volledig de aandacht van ons team had.

Overstap van de stoomcabine
We begrijpen dat het overstappen naar een andere stoel tijdens de behandeling minder prettig kan zijn, en we bieden hiervoor onze excuses aan. Helaas was dit op dat moment nodig vanwege een technisch probleem met de stoomcabine. Ondanks deze wissel hebben we ervoor gezorgd dat de behandeling professioneel werd voortgezet, met alle aandacht voor jouw hoofdhuid en het optimale resultaat dat we wilden bereiken.

Behandeling en verwachtingen
De psoriasisbehandeling is geen verwen- of ontspanningsbehandeling, maar een intensieve en doelgerichte aanpak van een complexe huidaandoening. Niet veel specialisten zijn in staat om effectief met psoriasis te werken, maar bij ons heb je gekozen voor een team dat precies weet wat nodig is. Onze speciale maskers en methoden zijn ontwikkeld om niet alleen de symptomen aan te pakken, maar ook de hoofdhuid gezond te herstellen.

Wij waarderen je feedback enorm en begrijpen dat een duidelijke uitleg vooraf belangrijk is om verwachtingen beter af te stemmen. Als je aanvullende vragen hebt of meer advies wilt over hoe je je hoofdhuid verder kunt onderhouden, staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals dank voor je bezoek en het delen van je ervaring. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en je vertrouwen verder te versterken.

Fijne producten

Fijne producten. Meerdere keren besteld. Merk echt verschil.

6. Jänner 2025

Antwort von Pure Natureglow

Super leuk om dit te lezen. Bedankt voor je review

Geld niet waard

Lieve dames
Maar de behandeling is zeker zijn geld niet waard.
De massage duurde nog geen 5 min het insmeren van de producten was ook zo gebeurt en voor mijn gevoel was het vooral tijd volmaken met de spa douche. Die heeft zeker een half uur op mijn hoofd gestaan zonder dat je verder aangeraakt wordt. Daarna nog 10 min een stoombad
De kapster geeft een betere massage
De producten voelen wel fijn aan al vind ik ze persoonlijk niet zo lekker ruiken

10. November 2024

Geachte Akocrien,

Hartelijk dank voor uw reactie.

Tijdens uw behandeling hebben we uw hoofdhuid zorgvuldig gereinigd en verzorgd. Dit bestond uit een scrub, twee wasbeurten, een kruidenmasker dat enige tijd heeft ingewerkt, een stoomsessie om de haarschubben te openen, een conditioner en een serum. Daarnaast hebben we een korte massage toegevoegd om de behandeling compleet te maken.

Een uur is echter te kort om een uitgebreide massage te kunnen geven, omdat ons doel bij deze behandeling vooral ligt in het grondig reinigen en intensief verzorgen van de hoofdhuid.

Onproffessioneel, niet waard

Ik ben een aantal keren geweest, en wilde het steeds het voordeel van de twijfel geven. Totaal denk ik 4 keren geweest. Steeds wel ander persoon die mij hielp. De laatste keer, vorige week vrijdag sloeg alles. Het was eigenlijk gewoon een liggende haarwasbeurt, niets meer niets minder. Daarna ook stoom voor het haar. Massage stelde niets voor, en het was kort en amateuristisch. 2 sec even nek, met 2 massageapparaatjes even op het hoofd...Ik lag onder de headspa en de vrouw die mij hielp was letterlijk iets van 5 tot 7 minuten met haar telefoon bezig. Het leek overigens uren. Ik lag met een blinddoek op, en het water bleef maar stromen op mijn hoofd zonder dat er verder iets gebeurde. Ze zei ook niet wat ze ging doen of aan het doen was. Ik hoorde steeds berichten binnenkomen, wat ook storend was. Al met al denk ik dat zelf wassen, scrubben dan toch een stuk fijner en goedkoper is. Het bedrag is het niet waard.

18. Oktober 2024

Beste Anushka,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan, zeker gezien het vertrouwen dat je ons meerdere keren hebt gegeven. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten wat er beter kan.

We streven er altijd naar om een hoogwaardige service te bieden en klanten een ontspannen en professionele ervaring te geven. Dat dit bij jouw laatste bezoek niet is gelukt, is absoluut niet wat wij willen. We nemen je opmerkingen over communicatie, massagekwaliteit en afleiding door telefoongebruik zeer serieus. Dit zijn belangrijke aandachtspunten voor ons team, en we gaan dit intern bespreken om herhaling te voorkomen.

We willen je graag uitnodigen om contact met ons op te nemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat al onze klanten met een tevreden gevoel vertrekken.

Nogmaals dank voor je eerlijke terugkoppeling, en we hopen je in de toekomst te mogen laten ervaren dat we wel aan je verwachtingen kunnen voldoen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb mijn pakket na 10 dagen nog…

Ik wil toch enkele punten duidelijk maken. Uw bedrijf heeft meerdere keren mijn berichten en telefoontjes genegeerd. Er werd pas gereageerd wanneer het u uitkwam, ondanks dat ik herhaaldelijk heb aangegeven dat ik mijn geld teruggestort wil krijgen.

Na meerdere pogingen werd ik gebeld met de belofte dat het probleem dezelfde dag opgelost zou worden en dat er een nieuw pakket zou worden verstuurd. Helaas is dat niet gebeurd. Wederom heb ik niets ontvangen en bleef ik wachten.

Toen ik u in de ochtend opnieuw berichtte over de terugbetaling, ontving ik in de middag ineens een e-mail dat het pakket was verzonden. Als u beweert dat u het probleem dezelfde dag zou oplossen, maar het pas dagen later gebeurt, dan is dat uiterst onprofessioneel.

Als ik door de recensies van andere klanten kijk, zie ik dat ik helaas niet de enige ben. Dit bevestigt dat mijn indruk juist is: u bent een onprofessioneel bedrijf dat niet op een correcte manier met kritiek en feedback omgaat.

3. Oktober 2024

HI youssra,

Bedankt voor uw review. Er zijn echter wel een paar zaken weggelaten.

Wij hebben telefonisch contact gehad, waarin ik aangaf dat ik in de veronderstelling was dat uw pakket al lang geleverd was. Ik heb aangegeven dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn maar dit een whatsapp nummer is. Van negeren is er geen sprake geweest, uw whatsapp berichtjes werden altijd binnen 24 uur beantwoord.
Tijdens ons gesprek heb ik uitgezocht waarom uw pakket nog niet geleverd is en kwam ik erachter dat uw pakket bij DHL was blijven hangen. Ik heb toen aangegeven dat ik dit onderzoek niet zou afwachten en alvast een nieuw pakket zou toesturen. U ging daarmee akkoord en u hebt telefonisch niets meer gezegd over het annuleren van de bestelling.

Daarna heb ik persoonlijk uw nieuwe pakket ingepakt en ervoor gezorgd dat u het binnen twee dagen ontving. Let wel: het pakket dat eerder is verzonden ligt nog bij DHL en wordt onderzocht. Uit coulance hebben wij een nieuw pakket verzonden zonder het onderzoek af te wachten.

Twee dagen na ons gesprek gaf u ineens aan dat u het pakket niet meer wilde, terwijl het toen al onderweg naar u was.
Ik heb een belofte gedaan dit persoonlijk voor u te regelen maar dat zou diezelfde dag niet meer gaan gezien ons gesprek in de middag plaats vond.
Ik zou het zo snel mogelijk voor u doen en dat is in dit geval 2 dagen geweest.

Het spijt me om te lezen dat u geen gebruik meer wilt maken van onze diensten, terwijl wij ons best hebben gedaan om een passende oplossing te vinden. Er zijn ook genoeg positieve reacties maar helaas is het onmogelijk om alle 113 klanten blij te maken, hoe zeer we ook ons best doen. Gelukkig is de meerderheid tevreden. U mag zeker uw mening hebben maar u mag dan ook vertellen hoe we ondanks de onmacht geprobeerd hebben dit zo goed mogelijk op te lossen. Nogmaals vinden wij het jammer.

Zonde van mijn geld!

Na een psoriasis behandeling alleen maar meer last gekregen van mijn hoofdhuid.

De salon ziet er lang niet zo luxe uit als ze online doen voorkomen en de klamtenservice laat te wensen over.

9. September 2024

Antwort von Pure Natureglow

Hi Anouk, het is niet helemaal waar en eerlijk wat jij hier neerzet. Onze Psoarias behandelingen zijn enorm populair en effectief.

Ik heb na jou verhaal aan ons uigebreid gereageerd en uitgelegd waarom dit kan" zie hier mijn reactie aan jou per mail"

Hi Anouk, wat fijn dat je mij een privé bericht stuurt dank je wel hiervoor.

Ja, het is mogelijk dat je tijdelijk **meer roos** of schilfers ziet na het gebruik van van onze behandeling op de hoofdhuid, vooral in de beginfase. Dit kan om verschillende redenen gebeuren:

1. **Versnelde Exfoliatie**: De ingrediënt in de lotion zorgt ervoor dat dode huidcellen sneller loslaten, waardoor er tijdelijk meer schilfers zichtbaar kunnen zijn. Dit is een normaal onderdeel van het proces terwijl je hoofdhuid zich aanpast.

2. **Aanpassing van de Hoofdhuid**: De hoofdhuid moet soms even wennen aan het exfoliërend product. Tijdens deze aanpassingsperiode kan het lijken alsof de roos toeneemt. Veel schilfers en dode huidcellen komen in deze fase los.

Daarnaast heb ik nog op eigen initiatief gevraagd naar jou shampoo die jij thuis gebruikt , alle ingrediënten van jou shampoo nagekeken voor jou en geadviseerd deze niet meer te gebruiken omdat het te heftig is voor jou hoofdhuid en daarnaast totaal niet geschikt voor Psoarias/roos/schilfers maar gemaakt is voor geverfd haar.

Ik heb je geadviseerd om zo snel mogelijk een milde shampoo te gebruiken.

Het is dus niet eerlijk dat je aangeeft dat we " er niks " mee hebben gedaan. Je hebt zeker antwoord gehad , uitleg gehad en advies van ons gehad.
Als je doelt op een gratis behandeling of het terugbetalen van je behandeling dan snap ik dat je vind dat we niks hebben gedaan. We hebben de volledige behandeling bij je uitgevoerd op de juiste manier ij de ingepland tijd. Als jij na de behandeling schrikt en ons een bericht stuurt geven wij je altijd uitleg en vragen we om nogmaals contact op te nemen na een langere tijd. Daarnaast dient jij je aan onze advies te houden , als jij aan de slag gaat met producten die niet geschikt zijn voor je hoofdhuid zal het resultaat zeker anders zijn dan wij beschrijven. Wij werken met natuurlijke ingrediënten tijdens de behandeling. Chemische ingrediënten maken de werking van onze behandeling kapot.

Heel jammer dat je aangeeft dat jij de waarde van een review kent en alsnog ervoor kiest een oneerlijk verhaal te delen.

Onprofessioneel

Helemaal prima, ik zie de aangifte wel op mijn deurmat verschijnen. Dan zie je die van mij ook binnenkort verschijnen, tot dan!

Net als voorheen doe je weer aannames die nergens over gaan. Ten eerste heb ik nooit op Instagram gereageerd, ten tweede heb ik nooit met andere klanten gesproken, dus waar heb je het over?
En nee in gesprek gaan had je veel eerder moeten doen en nee ik kan het niet loslaten omdat ik een bloedhekel heb aan het misleiden van mensen die keihard gewerkt of gespaard hebben om zo'n dure behandeling te kunnen bekostigen. Is niet oke. En wederom is je reactie weer vol met aannames en leugens. Succes ermee en vergeet nooit dat de waarheid altijd wint

Ik zag dat je je account op google snel hebt verwijderd vanwege de slechte reviews. Weet dat ik ook bezig ben met de consumentenbond, want dit soort praktijken moet gewoon stoppen. Verbeter jezelf, ga je personeel goed opleiden en maak je salon in orde.

Dit is absoluut geen proffesionele haarspa. Het personeel doet maar wat en is zeer onprofessioneel. Zelfs de leerlingen van de kappersschool doen de hoofdhuid massage beter. Overigens was er amper een massage te bekennen. Kortom het is absoluut niet je geld waard, Het ziet er ook niet uit zoals ze laten doen voorkomen. De eigenaresse reageert zeer onprofessioneel op negatieve reviews, wat mij dan ook weer genoeg zegt. Helaas zware teleurstelling en geld in de prullenbak gegooid.

Jullie reacties zijn bijna lachwekkend, zo ontzettend kinderachtig. Nou hier ook speciaal voor jou opbouwende kritiek: Ga je medewerkers goed opleiden, volg een cursus hygiëne, tevens ook een cursus hoe ga ik met klanten om. Die er wat mee zou ik zeggen! Succes!

21. September 2024

Beste Saskia,

We merken dat je regelmatig je review bijwerkt en dat je reacties achterlaat op onze Instagram-posts, wat je recht is als klant. Echter, we hebben ook gemerkt dat er reacties zijn die ons negatief neerzetten en dat er met andere klanten over ons wordt gesproken in minder gunstige bewoordingen. Wellicht ben je je niet bewust van de grens van laster en smaad, maar ik wil je erop wijzen dat herhaaldelijk negatieve berichten plaatsen en klanten beïnvloeden op deze manier niet wenselijk is.Dit is gebleken uit de Ip adres en hebben wij aangifte van gedaan.

Het spijt ons oprecht dat je ervaring met onze behandeling je zo heeft geraakt dat het lastig is om het los te laten. Ik heb niemand misleid dat vind ik een zware beschuldiging.Dat het tegenviel is je mening.Daarom zou ik graag persoonlijk contact met je willen opnemen om te bespreken hoe wij je kunnen helpen. Ons doel is om iedere klant tevreden te stellen, en we zijn open voor een constructief gesprek hierover.

Je kunt ons gerust een bericht sturen via je eigen Instagram-account; we staan klaar om samen tot een oplossing te komen.

Voor de goede orde, ons Google-profiel is niet verwijderd, en we nemen beoordelingen serieus. We zouden nooit reviews onzichtbaar maken zonder gegronde reden.

Pure Nature

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr