Putznu Bewertungen 206

TrustScore 3 von 5

3,2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne tandenborstel... alleen 1 minpunt helaas... ik heb een groene besteld maar krijg 4 pakjes gele opzetborstels erbij 😵‍💫😵‍💫 Beetje jammer, tanden worden er niet minder schoon van maar ziet e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor dit geld een geweldige tandborstel. Kost ongeveer de helft van duurdere concollega en is volgens mensen die meerdere tandenborstels hebben vergeleken even goed.De borstels zijn ook stukken goedk... Mehr ansehen

1. Zahnpflegebedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Omdat ik mij afvroeg waarom goede tandenborstels altijd zo duur moeten zijn in aanschaf en bij de vervanging van opzetborstels ben ik begonnen met Pütz. Met een handtandenborstel poetsen is een optie, maar elektrisch poetsen is beter en zou bereikbaar moeten zijn voor iedereen. De elektrische tandenborstel is al goed doorontwikkeld. Een goede elektrische tandenborstel hoeft echt geen 100 euro meer te kosten. Toch heeft het ruim een jaar gekost om een fabrikant te vinden die voor een faire prijs een goede tandenborstel kan leveren met daarbij kwalitatief goede opzetborstels. Ondertussen poets ik zelf al anderhalf jaar tot volle tevredenheid met de demo modellen. Pütz is blij dit ook aan het grote publiek door te kunnen geven. Een kwalitatief goede tandenborstel met daarbij opzetborstels voor ruim de helft van de prijs in vergelijking met bekende merken. Elk kwartaal je opzetborstels vervangen behoort dan tot de mogelijkheden, biedt preventie van tandbederf en bespaart op je tandartskosten. Uiteindelijk een positieve spiraal! Veel Pützplezier, Marc

3,2

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn tandenborstel is binnen een jaar…

Mijn tandenborstel is binnen een jaar kapot gegaan. De aan/uit-knop werkt niet meer. In het begin ging mijn accu heel lang mee, maar na een half jaar ook niet meer. Het bedrijf lijkt gestopt, dus ik kan ook nergens achteraan gaan. Goedkoop blijkt hier duurkoop.

6. März 2026

Blinkende ervaring

Nieuwe (zomer)borstels - snel besteld, correct verzonden. En, by the way: ik ben nog altijd enthousiast over mijn - voortreffelijk werkende - tandenborstel.

12. Jänner 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne tandenborstel..

Beetje jammer, tanden worden er niet minder schoon van maar ziet er toch niet zo leuk uit..

14. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik krijg geen reactie van jullie

Ik heb nu alleen mijn borsteltjes in bestelling. Ik was van plan om ook een nieuwe tandenborstel te kopen. Dit is mij in 20221 via mail met korting voor trouwe klanten aangeboden met korting. Toen ik een aantal maanden geleden op dit aanbod wilde ingaan heb ik geen enkele reactie gekregen. Ook niet via het contactformulier op jullie site. Maakt op mij geen professionele indruk helaas.

16. November 2025

Good product

Good product, nice deals.
I have been using their electric toothbrush for quite some time. Now we bought one for one of our kids and added a lot of extra brushes for a good price.

31. Oktober 2025

geen service bij defect

de tandeborstel poetst prima, maar laadt na een half jaar niet meer op. De klantenservice is via website en telefoonnummer onbereikbaar.

Niet kopen dus!

4. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Een ezel stoot zich in het gemeen.....

Een ezel stoot zich in het gemeen.....
1e Putz na een paar maanden kapot, nieuwe gekregen.
De 2e ook uiteindelijk kapot, geen nieuwe gekregen, maar zelf aangeschaft.
De 3e; na een jaar toch ook weer kapot, nu is het klaar en stap ik over op een ander merk

22. Mai 2025

0 klantenservice

Na korter dan een jaar is de oplader er mee opgehouden/laadt de tandenborstel niet meer op. Ik val nog binnen de garantieperiode, maar ik probeer al een maand tevergeefs de klantenservice te bereiken. Op mailtjes wordt niet gereageerd en het telefoonnummer is niet meer in gebruik… niet meer kopen hier dus!

4. April 2025

Onbereikbaar

Onbereikbaar, nadat tandenborstel niet meer werkt na een jaar. Via website, via email, telefoon, geen gehoor. Dat is niet ok.

24. März 2025

Tandenborstel stuk, klantenservice onbereikbaar

Klantenservice is onbereikbaar. Tandenborstel doet na een jaar niets meer. 3x geprobeerd via de mail contact te zoeken om een nieuwe te ontvangen. 0 respons. Telefoonnummer van de klantenservice is een 06 nummer dat onbereikbaar is.

10. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr