QL Store Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meer dan een week geleden twee lampen besteld. Bezorg informatie is in 7 dagen niet aangepast en ik krijg geen reactie van QL op mijn vragen hierover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was al tijdje op zoek naar een draadloze tafellamp die zowel functioneel als stylvol is, en ik ben zo blij dat ik de Luminara draadloze tafellamp heb ondenkt! Deze lamp heeft mijn verwachtingen o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Precies wat je zoekt! Het is tegenwoordig lastig om goede service te vinden maar bij QL store is dit geen probleem. Snelle, nette communicatie met goed advies in het “oude luxe” segment. Volgende keer... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Kunst & Antiquitäten

Vom Unternehmen geschrieben

Laat QL Store je gids zijn in de wereld van luxe interieurs, waar dromen werkelijkheid worden en waar elke pagina een bron van bewondering en inspiratie wordt. QL Store laat de verbinding zien tussen nieuwe en oude luxe. De ontwerpen van antieke producten hebben vaak een blijvende invloed gehad op hedendaagse kunst, mode, design en architectuur. Elementen uit het verleden worden nog steeds gebruikt om nieuwe luxe producten te creëren. Ontdek hoe oude en nieuwe luxe elkaar versterken en samen een unieke ervaring creëren.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Leuke verjaardagscadeaus

Erg blij met de producten die ik hier heb gekocht. Ik was op zoek naar een verjaardagscadeau en dat is gelukt voor een leuke prijs.

7. November 2023

Antwort von QL Store

Wij zijn erg blij dat je tevreden bent met jouw cadeaus!

Mooi, uniek!

Ik was op zoek naar een mooi en uniek cadeau voor een speciale gelegenheid en kwam zo terecht op de website van QL Store.

Het aanbod is mooi en uniek waarbij het luxe uitstraalt. De keuze was dan ook snel gemaakt.

Levering was netjes, op tijd en voldeed precies aan mijn verwachtingen. Kortom, erg tevreden!

1. November 2023

Antwort von QL Store

Dank je wel voor je leuke review!

Unieke producten

Via instagram kwam ik terecht bij QL! Ik was opzoek naar een vaas die net wat specialer is om mijn interieur net dat beetje extra te geven. Daarom heb ik gekozen voor de heavenly feather vaas. Een uniek stuk in mijn interieur!

Maar ook voor andere unieke producten en cadeaus kun je hier terecht. De kwaliteit is uitstekend. Een echte aanrader!

30. Oktober 2023

Antwort von QL Store

Bedankt voor je leuke review!

Geweldige zwarte vaas gekocht

Geweldige zwarte vaas (de timeless glass) ontvangen. In combinatie met de gekleurde bloemen is mijn strakke minimalistische manneninrichting weer wat vrolijker. Goede prijs ook!

28. Oktober 2023

Antwort von QL Store

Ook echte mancaves verdienen een luxueuze en sfeervolle inrichting ;)

Super ervaring

Vorige week een bestelling gedaan. Het product was heel snel geleverd en de service was heel fijn. QL-store heeft een uitgebreid assortiment voor ieder wat wils. De volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen! Bedankt!

27. Oktober 2023

Antwort von QL Store

Altijd fijn om een terugkerende klant te zien. 😊
Bedankt voor je mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische service en mooi assortiment

Ik ben fantastisch geholpen. Ik had een vraag over de wijnhouder in de vorm van een fiets. Mijn ouders zijn fietsfanaten en ik vond dit wel een passend cadeau voor hun jubileumhuwelijk. Ze hebben een groot en mooi assortiment en ik zal zeker vaker iets bestellen! Bedankt! :)

23. Oktober 2023

Antwort von QL Store

Bedankt voor je leuke review! 😊

Super snelle service!

Super mooie producten, netjes verpakt en snel verzonden! Heel erg blij mee! 🙏

17. Oktober 2023

Fijn om te horen.
Bedankt voor je review! 😊

Hele fijne ervaring

Ik ben zeer tevreden over de producten die ik bij QL Store heb gekocht. De klantenservice is erg vriendelijk en houdt je netjes op de hoogte van je bestelling. Het assortiment is zo divers, dat ik hier binnenkort weer ga bestellen. Ook een aanrader voor de feestdagen!

5. Oktober 2023

Antwort von QL Store

Wat leuk om te horen, bedankt voor je review!

Super ervaring

Super ervaring, snelle levering en hele vriendelijke klantenservice.
Een ruim aanbod aan producten en erg uniek. Een aanrader!!

9. Oktober 2023

Fijn om te horen, bedankt voor je review! 😊

Perfect cadeau!

Afgelopen week heb ik mijn vriend een Whiskey Set cadeau gegeven. En ik kan niks anders zeggen dan dat alles perfect was! Fijne communicatie, snelle levering en een mooi product voor een goede prijs. Mijn vriend is erg blij met de set, een geslaagde bestelling dus. Ik zal zeker meer bestellen bij jullie in de toekomst, bedankt!

9. Oktober 2023

Fijn om te horen, bedankt voor je review! 😊
Proost op een geweldige single malt whiskey.

Eline

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr