Geweldig mooi apparaat, mooie heldere kleuren , zeer helder geluid ,je hoort de ademhaling. Ook via de microfoon zeer goed te horen wat moeder ,vader zegt. Uitpakken neerzetten ,en gaan met die banaan... Mehr ansehen
Toen ik de doos open deed was ik tot verbazing het was precies wat ik zocht een multifunctionele haar föhn voor mijn dagelijkse verbruik waar ik de dag goed mee begin het kan niet beter. Mijn haar zit... Mehr ansehen
De babyphone van Qualista besteld aan de hand van de goede reviews. Snelle levering. Product ontvangen en direct klaar voor gebruikt. Eenvoudig in gebruik een goede bereik. Prima prijs/kwaliteit... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Qualista staat voor kwaliteit. Onze producten worden zorgvuldig getest door de consument en niche experts, nog voordat ze te koop worden aangeboden. Zo lossen onze producten niet alleen problemen op, maar brengen ze je ook comfort.
Niederlande
- info@qualista.nl
- qualista.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zacht en gezond
Ik ben heel blij met dit product. Zo fijn dat ik mijn haren op een lage temperatuur zacht, glad en gestyled krijg.
Qualista multistyle pro
Ik gebruik de qualista multistyle pro nu een week of vier en ik kan er niet mee uit de voeten. Ik druk tijdens gebruik van de styler op allerlei knoppen, er gebeurt van alles. Maar ik heb geen idee wat. De opzetstukken worden enorm heet wat wisselen lastig maakt. Krullen maken a la Dyson lukt niet. Het is een föhn, geen airwrap. En toch pluishaar. De styler ziet er mooi uit, maar ik kan er niet blij van worden. Persoonlijk vind ik het geen goede investering.
Super mooi product we werden goed op de…
Super mooi product we werden goed op de hoogte gehouden van de levertijd en bezorging.
de föhn die doet waarvoor ik hem heb…
de föhn die doet waarvoor ik hem heb gekocht
Duidelijke site met ruime keuze
Duidelijke site met ruime keuze. De beschrijving van de producten is ook duidelijk. Ik ben heel blij met mijn Qualista föhnborstel. De borstel heeft meerdere standen, werkt top. Ik moet alleen nog even oefenen omdat ik nog niet eerder een föhnborstel gebruikt heb.
De service was geweldig
De service was geweldig. De föhn die ik had besteld was helaas defect maar binnen 24 uur nadat ik hier melding van had gemaakt werd er een nieuwe bezorgd.
Top product
Ik heb het product aangeschaft voor mijn vriendin. Ik was eigenlijk op zoek naar een ander merk, maar schrok van de prijs. Mijn vriendin is zeer tevreden en de prestaties doen niet onder aan het 'bekende' merk. Ze heeft het product nu een aantal maanden in gebruik en is er erg blij mee.
Top babyfoon en gemakkelijk in gebruik
Wij hebben de babyfoon besteld en de levering was super snel. De babyfoon is compact verpakt met een goede handleiding bijgesloten. De installatie verliep heel simpel en het gebruiksgemak is top. Beeld is mooi groot, helder en op afstand in te stellen (vanaf de ouder monitor). De babyfoon voelt veilig (geen wifi) en de verbinding is goed. Geen verbeterpunten tot nu toe.
4C HAIR
For my 4c hair, I consider qualista multistyler my favorite purchase of 2026. It is gentle on my hair and helps to straighten my hair evenly with less heat. It is also a game changer for making waves and curls on my hair. I love the fact that i dont have to be afraid of heat damage because the product is designed to protect my hair from heat damage.
Handige site
Handige site, wel even moeten wachten op m’n bestelling maar alles vlot verlopen.
Snelle levering & goede kwaliteit
Snelle levering, en enorm tevreden met de babyfoon. Alles verliep soepel en kwaliteit was naar verwachting.
Nu ruim half jaar de pro in gebruik.
Nu ruim half jaar de pro in gebruik.
Super apparaat. Ik heb dik haar en het werkt gewoon goed
Ik ben fan!
Ik schafte de Qualista Strait Prestige aan nadat iemand daar op Instagram heel enthousiast over was en ik moet zeggen dat het een fijn apparaat is en mijn haar er heel snel mooi verzorgd uitziet! Het föhnen gaat heel gemakkelijk zowel op nat als op droog haar en ik ben echt in 5 minuutjes klaar.
Ook de levering was heel snel.
Ik raad dit product dus zeker aan!
Snelle levering en mooi en duidelijk…
Snelle levering en mooi en duidelijk scherm. Wel prijzig
Voel me zekerder
Dof,pluis……mijn haar was niet meer hoe het hoorde te zijn. Hierdoor durfde ik ook geen haardroger meer te gebruiken,totdat ik deze tegen kwam! Wat een verschil heeft dit gemaakt. Heb niet veel werk meer van mijn haar en hoef niet veel producten meer te gebruiken om er nog wat van proberen te maken…..met alle gevolgen van dien! Ik voel me weer een stuk zekerder door mijn haar nu.
Super apparaat ik vind het persoonlijk…
Super apparaat ik vind het persoonlijk beter dan n veel te dure Dyson. Uit de recensies die ik las kwam het al als beste uit de test. Daar sluit ik mij in zijn geheel bij aan.
Snelle bezorging
Snelle bezorging, fijne föhn waar je krullen mee kan zetten en stijlen enz. En de föhn ligt niet zo zwaar in de hand.
Kortom ik ben er super blij mee.
Zeer tevreden
Zeer tevreden, snelle verzending.
In een korte tijd prachtige krullen en de föhn is ook heel krachtig, scheelt me veel tijd met haren drogen.
Een stijlvolle föhn
Het is een stijlvolle föhn met veel accessoires. Je kunt je haar op verschillende standen drogen. Wat heel handig is, zodat je haar gezonder blijft. Het enige wat minder duidelijk was hoe de twee krulborstels werkten. Je moet vooral kleine plukjes haar pakken en beide zuigen het haar anders door de borstel. Later hebben we nog een diffuser erbij gekocht. Het is jammer dat die niet automatisch bij de set inbegrepen zit.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.