Manglende levering og svar på henvedelse
Jeg er desværre meget utilfreds med min oplevelse hos [virksomhedens navn]. Jeg bestilte et par sko den 24/5, men har endnu ikke modtaget dem. Den 29/5 modtog jeg en mail med tak for mit køb samt en opfordring til at skrive en anmeldelse, på trods af at ordren endnu ikke var leveret, og uden at jeg havde modtaget nogen form for forsendelsesinformation.
Jeg kontaktede derfor virksomheden den 31/5 for at få en opdatering på min ordre, da jeg hverken havde modtaget varen eller information om forsendelse. På nuværende tidspunkt, sent om aftenen den 2. juni, har jeg stadig ikke modtaget noget svar.
Manglende kommunikation og opfølgning på en ordre giver et uprofessionelt indtryk. Jeg ser dog fortsat frem til at høre fra virksomheden og håber, at denne anmeldelse kan medvirke til, at sagen bliver taget alvorligt, og at der bliver fulgt op på min henvendelse.
På baggrund af denne oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale andre at handle hos virksomheden, før der er bedre styr på kundeservice og levering.