Bestilt mandag kl.23.50 d.10.04 2023 leveret onsdag morgen Kl.9.56 Hurtig levering. Alt var som det skulle være + en lille gave til marsvinende en lille pose knasebjørne fra jr farm🐹🐹🤗❤🐻 Håbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Meget hurtig levering, og alt var godt undtagen selve papkassen min ordre blev leveret i. Den var gået i stykker flere steder, og det kan jo være transportens skyld, men der manglede fra start flere f... Mehr ansehen
Jeg lavede 2 ordre til hjemmelevering den 5. august 24. Jeg fik som altid den bedste service. Dog sker der bare nogle gang udefra kommende ting, der gør en handel udfordrende. Men begge mine ordre... Mehr ansehen
Første gang jeg handler hos RabbitPet, men fandt en god rabat på vores fortrukne kaninfoder. Bestilling og levering gik hurtigt og smertefrit. Det ser ud til, at de har et stort og varieret udbud af k... Mehr ansehen
Kun den bedst kvalitet til din kanin. Alle premium produkter til din kanin findes her.
Herstedvang 7A, 2620, Albertslund, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Dårlig service - køb kun produkter som du er sikker på kommer hele frem!
For 9 dage siden modtog jeg en pakke med 2 beskadige produkter. Jeg sendte som der står på deres hjemmeside straks en mail med billeder og beskrivelse af skader, men jeg er ikke blevet klogere på de 9 dage og jeg kan ikke bruge mine produkter før der er en afgørelse og derudover skal jeg også have den store papkasse stående da den ikke må smides ud før en afgørelse er taget.
Det er klart sidste gang jeg anvender RabbitPet, da jeg ikke kan bruge et firma som ikke er til at komme i kontakt med. De har nu modtaget 7 mails.
Nem at shoppe på hjemmesiden og hurtig levering.
Priserne var super gode forhold til andre steder :-)
Kedeligt gult hø fik vi med posten i stedet
For det lækre grønne hø, som var på billedet.
Ovenkøbet skulle jeg have besværet med at sende det gamle hø retur.
Købt Hubertus hø på tilbud, og den blev leveret hurtigt. Har handlet der før, og påtænker at handle der igen.
Det var dårlig lev havde bedt om pakkebox men leveret hos Shell
Havde bestil to snusebolde men fik kun en skrev mail og ringede men ikke noget svar
Så fin kundeservice. Det ene produkt jeg havde bestilt var ikke lige på lager og de kontakter mig samme dag.
Kan kun anbefale dem
Men begge mine ordre kom frem, dog manglede der desværre 2 varer, men pyt, det blev der hurtigt rettet op på. Jeg modtog de sidste vare 27. august 24. Dette skyldes ikke rabbitpet, men andre udfordringer, som ingen har skylden for.
Så jeg er en glad kunde.
Har bestilt en masse ting til vores kaniner, fik kun en kasse med 10 kg hø, mangler både 10 kg piller, og 2 andre forskellige slags hø, flere dage siden jeg har skrevet til dem, de har ikke vendt tilbage!
Bestilte og et par dage efter fik jeg besked om at pakken var nået hen til pakkeshoppen hvor jeg kunne hente den. tak for en god oplevelse
Jeg er super glad for den specialiserede service, I kan levere til kaniner. Det hø, jeg bestilte hos jer, var 'Luksus WPP Kanin & Gnaver hø', og det er af en kvalitet, jeg har ledt længe efter. Jeg er bestemt ikke skuffet, heller ikke mine kaniner. Det specielle ved dette hø er, at det er støvsuget, og stråene er ofte længere end normalt købehø, hvilket gør det ekstra attraktivt for mine kaniner.
Købsforløbet, levering og kundeservice har jeg ingen indvendinger til. Bestillingen var nem at gennemføre, og jeg modtog hurtigt en bekræftelse. Kundeservice var hurtig til at bekræfte ordren og informere om, hvornår pakken forventedes pakket og sendt samt leveret. Dette var meget betryggende.
Leveringen var meget forsvarligt indpakket i en papkasse og kom hurtigt. Jeg sætter stor pris på, at høet var godt beskyttet og ankom i perfekt stand.
Så på mine og kaninernes vegne, tak! Jeg vil bestemt handle hos jer igen og anbefale jer til andre kaninejere.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.