Radarsofthouse Bewertungen

TrustScore 4 von 5

1. E-Commerce-Agentur
  2. Werbeagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Enabling eCommerce. Vi udvikler e-handelsløsninger for B2C og B2B på Magento 2, Shopware og WooCommerce, og vi hjælper jer med at træffe de rigtige beslutninger med udgangspunkt i 20 års kommerciel og teknisk eCommerce-erfaring. Foruden webshopudvikling og salgsoptimering leverer vi integrationer til bl.a. ERP, bogføring, PIM og marketingværktøjer samt betalings- og abonnementsløsninger til Billwerk+. Vores mission er altid at skabe vækst i jeres onlineforretning. Med effektive, veldesignede IT-løsninger og kompetent rådgivning - og gennem et let og ligefremt samarbejde.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Varme anbefalinger

Vi har i flere år brugt RADARSOFTHOUSE til den løbende udvikling af vores komplekse headless Magento backend-arkitektur, med integrationer til vores CRM, ERP, ESP og frontend – og de leverer altid.

De arbejder sammen med os, som var de en del af vores eget team, og deres løsninger er konsekvent gennemtestede og leveret med dedikation og respekt for vores deadlines, uanset hvor stramme de måtte være.

Dertil værdsætter vi også deres input til forbedringer, selv på komponenter, de ikke selv har udviklet.

Varme anbefalinger fra European Sperm Bank!

2. Oktober 2024

10 års samarbejde - kæmpe anbefaling

10 års samarbejde - kæmpe anbefaling
Vi stod for 10 år siden og skulle lave en webshop i Magento og gennem netværk fik vi fat i RadarSofthouse. Det samarbejde har kørt lige siden!

Radarsofthouse er altid tilgængelige og en dygtig sparringspartner. Som shopejer har man mange kreative ideer og vi får altid professionel sparring på en idé, så den formes til et reel produkt, eller opgradering på shoppen.
Vi har brugt dem til Backend udvikling med integrationer til og fra ERP.
Vi har brugt dem Frontend design og udvikling, samt Server vedligehold på egen dedikeret server.

Kæmpe anbefaling til dig der ønsker et hold som kan deres kram.

20. Juni 2024

Vi kan varmt anbefale RadarSofthouse

Vi har rigtig glade for at arbejde sammen med RadarSofthouse i forbindelse med design, programmering og support af vores nye hjemmeside, og vi er utrolig glade for resultatet. Fra start til slut har processen været smidig og professionel.

RadarSofthouse udmærker sig ved deres kompetence og grundighed. De har en dyb forståelse for både design og teknologi, hvilket tydeligt kommer til udtryk i deres arbejde. Hjemmesiden er ikke kun visuelt tiltalende, men også teknisk solid, hvilket har været afgørende for os.

En anden stor styrke ved RadarSofthouse er deres venlige og imødekommende tilgang. Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer vi har stået overfor, har de altid været hurtige til at svare og fixe eventuelle problemer.

Vi kan varmt anbefale RadarSofthouse til andre, der har brug for en kompetent og dedikeret samarbejdspartner til udvikling og support af deres hjemmeside.

10. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

RADAR Softhouse er en virksomhed med…

RADAR Softhouse er en virksomhed med hjertet på rette sted. Det betyder meget for os, at vi kan have en god dialog omkring vores hjemmeside. Al kommunikation er tydelig og da vi på ingen måde har forstand på hvordan man kommer i mål med en færdig hjemmeside, har de vist ualmindelig meget tålmodighed undervejs.
Svarer altid i en god tone og holder hvad de lover.

RADAR Softhouse får uden tvivl 5 ud af 5 stjerner herfra.
Marianne Eihilt

9. September 2024

Varm anbefaling fra B Company

Det er med stor tilfredshed at vi benytter Radarsofthouse til at administrere og udvikle vores webshop i Magento2. De yder altid god service og rådgivning, og de løser både akut- og udviklingsopgaver hurtigt og effektivt.

28. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr