RAJAPACK Nederland Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik begrijp die negatieve reacties niet zo goed. Er was in eerste instantie iets misgegaan met de bestelling (zal wel iets technisch zijn geweest, wat ik dan niet begrijp), maar na een telefoontje pri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zag een hoop negatieve beoordelingen dus voor ik mijn bestelling heb gedaan, heb ik het bedrijf even gebeld. Persoon aan de telefoon klonk vriendelijk en ik heb toen de bestelling geplaatst (draagt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf ! Wij bestellen hier al jaren en met het inwinnen van informatie gaat dat super goed via de chat of telefonisch. Laatste bestelling was verkeerd gedaan door ons zelf maar het wordt zonder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service geleverd door Mart Walstra van de Sales Department. Ik ben sinds vandaag een nieuwe klant bij RAJA en hij belde mij gelijk op om te vragen naar meer informatie, en dat ik mijn winkelmand... Mehr ansehen

1. Großhändler
  2. Großhandel für Bürozubehör
  3. Verpackungslager

Vom Unternehmen geschrieben

RAJAPACK Nederland is gespecialiseerd in de distributie van verpakkingen, magazijnbenodigdheden en kantoorartikelen voor élke professional. Om haar klanten tijd en geld te laten besparen, kunnen ze hun aankopen hier groeperen bij slechts 1 leverancier. In haar webshop kan u kiezen uit vele duizenden producten, altijd uit voorraad leverbaar. Als lid van de internationale RAJA Group is RAJAPACK Nederland bovendien actief in meerdere landen, verspreid over heel Europa.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

124 Bewertungen

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rajapack is niet professioneel bezig. Koop ergens anders!

Dit klopt van geen enkele kant.

Bestelnummer : 00214188

Nog steeds niks gehoord. waar is ons geld? Waar zijn jullie mee bezig? Hoeveel keer moeten we nog contact met Rajapack opnemen? Wat voor bedrijf is dit nou. Stuur ons geld terug, of anders nemen we maatregelen. Dit is niet normaal.

Wij van Discountershop.nl hebben een verzoek retour gedaan op 24-07-2019. Na 100 keer bellen is retour op 14 Augustus 2019 opgehaald. Wij hebben tot nu toe 11 september 2019 ons geld niet terug ontvangen. Retour bewijs gestuurd op 4 September 2019. Geen gehoor meer ontvangen. Wat voor bedrijf is dit. Wij zijn al maanden bezig met jullie voor een foute bestelling. Wij moeten nu 10 keer nadeken wanneer wij iets online willen bestellen door jullie soort onprofessionele bedrijven. Waar is ons geld?

Horen we dit maal niks, gaan we dan echt maatregelen nemen. Oplichters zijn jullie gewoon met dit soort handelingen.

Wij gaan dit hier niet bij laten.

Discountershop.nl

11. September 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung
RAJAPACK Nederland-Logo

Antwort von RAJAPACK Nederland

Beste,

onze verontschuldigingen voor het ongemak. Ondertussen hebben we telefonisch contact gehad en werd het geld terug gestort.

Met vriendelijke groeten RAJA

Topervaring

Topervaring, zo een groot aanbod vind ik nergens, en dat nog eens geleverd binnen 24! Ze hebben zich gehouden aan alle beloofde afspraken! Zeker en vast een aanrader!

25. Juni 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung
RAJAPACK Nederland-Logo

Antwort von RAJAPACK Nederland

Beste Steven,

dat is fijn om te horen.
Bedankt voor uw beoordeling!

-Raf

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr