BV Ramengoedkopen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben onze ramen laten plaatsen bij ramengoedkopen. De plaatsing was heel snel en proper gedaan. Erna hadden we beetje problemen met het sluiten van de voor en achterdeur. Bij het melden hie... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbekwame vakmannen! ze hebben hier muren afgebroken omdat ze de schroeven zonder plug in de muren hebben gestoken, er komt overal koude wind rondom de kaders,venster sluit met moeite moet het vanonde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben echt tevreden met de nieuwe ramen die recent bij ons zijn geplaatst. Vanaf het eerste contact tot de plaatsing zelf was de service top. Het team was professioneel, vriendelijk en werkte effic... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had maar één raam nodig. Communicatie is vlot verlopen. Bij vragen snel antwoord via Whatsapp. Ik heb het raam zelf geplaatst, goede prijs gekregen én binnen het half uur (op zaterdag) antwoord... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Kunststofffenster
  2. Hersteller von Aluminiumfenstern
  3. Türenhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Helpt sinds 2014 professionelen en particulieren te renoveren door betaalbare PVC ramen aan te bieden met installatie en advies.

Hervorragend

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Herstelling rolluiken

De bediening van onze rolluiken was kapot en tegelijk wilden we ze ook graag kunnen bedienen via onze smartphone. We hebben contact opgenomen met het bedrijf dat de rolluiken geplaatst heeft en dat bleek een zeer goede keuze.

De opvolging was uitstekend: het maken van een afspraak, het nakomen ervan en de uiteindelijke uitvoering verliepen allemaal zeer vlot. Alles werkt opnieuw perfect, en dat bovendien veel sneller dan we hadden verwacht.

Dankzij hun efficiënte aanpak hebben we ook heel wat kosten kunnen besparen.

Kortom: zeer professionele service en absoluut een aanrader. Een welverdiende zeer goede review!

Welbedankt!
Peggy!

21. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over de kwaliteit van…

Heel tevreden over de kwaliteit van onze ramen, deuren en garagepoort. Eerste info en offerte makkelijk digitaal gekregen, ( bleek veel goedkoper dan de grote concurrenten ), dan is iemand komen opmeten en anderhalve maand later is alles geplaatst op 3 dagen, zeer netjes en
correct.Steeds makkelijk contact met bedrijf via Reda en correcte service. We waren eerst wat wantrouwend maar na advies van vrienden die zelf hun ramen vernieuwd hadden via ramengoedkopen toch de stap gewaagd en HEEL TEVREDEN van prijs, kwaliteit en service.

19. Jänner 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De plaatsers zijn vakmensen en hebben…

De plaatsers zijn vakmensen en hebben alles keurig geplaatst en afgewerkt. Ook is alles netjes afgevoerd en achtergelaten. De interne communicatie binnen de organisatie is helaas niet zo goed ervaren. Facturatie was ook niet soepel verlopen en je wordt wel geacht om alles zelf eerst goed door te lezen alvorens akkoord te geven.

10. Dezember 2025

Perfect service

Perfect service: afspraken ivm tijdstip nageleefd, ramen perfect geplaatst, volledig opgekuist … kortom, tevreden klant

3. Oktober 2025

Proper geplaatst en afgewerkt

Goede verstandhouding met de vertegenwoordiger, goede prijs/kwaliteit verhouding en de plaatsing werd uitgevoerd door twee vakkundige, vriendelijke mannen. Tevreden over de afspraken, communicatie en het geleverde werk. Mooi geplaatst en afgewerkt.

11. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijk

Vanaf de aanvang van de werken liep het al fout.
Er was een moeilijke communicatie. De werknemers die kwamen opmeten spraken geen Nederlands.
Dit werd door de vertegenwoordiger (ons eerste contact met de firma) nooit vermeld.
Toen we hem probeerden te bereiken om te vragen of hij aanwezig kon zijn bij het opmeten om enigszins de taalbariëre weg te werken werd daar nooit op gereageerd, noch telefonisch, noch via mail...
Maar dat was nog niet het ergste, toen de ramen geleverd werden met de hijskraan zagen we tot onze grote ontsteltenis dat de ramen de verkeerde kleur hadden!!!!!
Hun uitleg: "meneer u hebt het offerte getekend", u hebt het toch gelezen.
Maar!!!!...wij hebben NIET het verkeerd nummer van de kleurenkaart doorgegeven, dat heeft de vertegenwoordiger gedaan.
Met zo'n vorm van communicatie bij fouten komt de betrouwbaarheid van de firma zwaar ter discussie.
Ze hadden hun verantwoordelijkheid moeten opnemen en niet de fout die ze gemaakt hadden doorschuiven naar de klant.
Dus werd het plaatsen van de ramen tot onze grote frustratie gewoon verder gezet.
Wederom geen contact te verkrijgen met de vertegenwoordiger. Precies van de aardbodem verdwenen.
Tijdens het plaatsen van de ramen werd een beschadiging aan het platte dak (veranda) veroorzaakt...bij het overzetten met de hijskraan is een groot raam op het verandadak gevallen met als gevolg een ernstige beschadiging van de dakbedekking en de isolatielaag.
Door de firma werd de schade doorgeschoven naar de firma met hijskraan(Hijsco) en dan na maanden gehakketak hebben ze toch de schade betaald... let wel: het plat dak is niet in de oorspronkelijke staat hersteld... oplapmiddel.
Bij levering ramen en deuren ontbrak een stuk.
Na 5 maanden was de afdekplaat terecht - was al op 3 andere plaatsen geleverd, volgens de woordvoerder van de firma.
Na een maand liep het grote rolluik vast - het heeft 4 maanden geduurd vooraleer ze kwamen om te herstellen.
Denk dat door het inschakelen van de ombudsdienst en hun inzet de zaak iets bespoedigd werd.
Ter compensatie van de verkeerde kleur hebben we een schamele 150 euro ontvangen.
Het laten uitvoeren van de werken door jullie firma heeft ons veel kopzorgen en stress bezorgd. Had ik alles vooraf geweten dan hadden wij zeker een andere firma onder de arm genomen, we zullen jullie nooit aanraden bij vrienden of kennissen.

1. Oktober 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prijs Kwaliteit zijn de ramen en deuren…

Prijs Kwaliteit zijn de ramen en deuren zeker ok .Steeds goed contact gehad via whatsapp .De plaatsing kon wel beter gebeurd zijn , maar is na wat heen en weer gebel en geschat is alles wel netjes en goed in orde gebracht ,profieltjes bijgeplaatst( die niet nodig waren geweest indien de plaatsing van de eerste keer goed gedaan was) en alle fouten die de plaatsers ( ik vermoed onderaanneming ) gemaakt hadden werden vakkundig rechtgezet door hun eigen personeel .
Alles is nu mooi en ramen en deuren sluiten prima .Had het van de eerste keer goed geplaatst geweest had ik zeker 5 sterren gegeven en ik zou zeker in de toekomst nog op hun bedrijf rekenen indien nodig .Ook nog een compliment voor de vriendelijkheid van baas alsook personeel.1/6/25 bij geplaatste profielen om te camoufleren wat de eerste team plaatsen verprutst hadden komt al los . via whatsap gemeld maar verzocht via website te gaan nu ,dus geenndeftig antwoord meer ontvangen dus zeker geen 5 sterren waard sorry.

23. Mai 2025

Nieuw schuifraam

Hebben een schuifraam moeten uitbreken en een nieuw plaatsen. Goed contact met de verkoper. Voor de levering en planning van uitvoering van de werken verliep de communicatie via WhatsApp. Zowel qua levering van het venster als van uitvoering was alles tip top in orde. We zijn heel tevreden.

12. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr