Et godt og trygt sted at handle bil og man ved bilen er i god stand og tak for Niels, han er virkelig god og tålmodighed og man bliver sat godt ind i tingene.
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en helt vildt god oplevelse med Niels fra Ramsdal biler. Han har holdt alt hvad han lovede, og da jeg fik bilen, var den i helt top stand. Jeg handler i hvert fald med Niels n... Mehr ansehen
Jeg har købt en bil hos Ramsdal biler og handlen forløb smidigt og effektivt i overensstemmelse med mine forventninger. Kasper Ramsdal var behagelig at tale med og jeg havde ingen udfordringer med... Mehr ansehen
Jeg har købt en rigtig fin BMW 520d hos Ramsdal Biler af Kasper. Det har været en rigtig fin oplevelse fra første møde, prøvetur, forhandling om pris på bytte bil til underskrevet slutseddel. Bilen... Mehr ansehen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg har netop købt min nye bil hos Ramsdal Biler.
Fantastisk service og vejledning - og generelt en rigtig behagelig oplevelse.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Klare anbefalinger og 5 stjerner herfra!
Ramsdal Biler gav mig en god oplevelse i forbindelse med mit køb af bil. Kasper er en dygtig sælger, som ved rigtig meget om de biler han har i sin butik. Jeg vil helt sikkert bruge Ramsdal Biler igen næste gang jeg skal købe anden bil.
Vi har netop handlet bil ved Ramsdal biler, hvor vi fik en fantastisk behandling af Kasper. Udover en behagelig oplevelse, fik vi også en service på bilen med i købet.
Vi kan kun anbefale at handle bil hos Ramsdal biler.
/ Linda og Benny
Vi har været utrolig glade for den hjælp og service Ramsdal biler, har ydet i forbindelse med købet af vores nye BMW. De har kun imødekommet alle de ønsker, som vi havde i forbindelse med købet af bilen.
Har aldrig oplevet noget så ringe. Ringede og reserveret en bil klokken 9 om formiddagen. Havde fået den reserveret til klokken 16. Men jeg kommer allerede fremme cirka 12.30.
Det skal lige siges jeg har kørt 150 km for at komme frem.
Det er første sælgeren så oplyser mig er at bilen er solgt dagen før.
Hvad er det for en måde at køre butik på. Har aldrig oplevet noget så useriøst og kommer aldrig i denne butik igen.

Antwort von Ramsdalbiler
Jeg har netop købt en VW Touran hos Kasper og jeg kan kun anbefale Ramsdal biler. Det var en super tryg og behagelig oplevelse hele vejen igennem.
Jeg tog turen fra København til Silkeborg og det fungerede bare fordi Kasper er mega hjælpsom- der er bare styr på det!
Jeg har lige købt bil hos Kasper og har kun godt at sige om ham. Han tog begge vores biler i bytte og var meget ærlig omkring hvad han ville give for dem men også hvad han ville sætte dem til salg for.
Vi kom en dag og havde booket 2 prøveture og på trods af at han var alene på arbejde og der vrimlede med folk i butikken var han rigtig god til at holde kontakt til alle folk og sige jeg er hos jer om 2 minutter.
Bilen stod naturligvis klar til afhentning, som aftalt.
Forinden havde Kasper også lige kørt bilen forbi Sand Jensen, da jeg havde købt vinterfælge hos dem.
Kasper får bare "alle ender" til at nå sammen, som en anden anmelder også har skrevet, super service. Hos Ramsdal Biler og Kasper kommer jeg gerne igen.
Vi har netop handlet bil hos Ramsdal Biler igen - det var så 3. gang på 5 år og absolut ikke sidste gang! De har altid gode priser på deres biler og giver et fair bud på byttebiler.
Fantastisk service, alt fungerer perfekt, her vil jeg godt købe bil igen.
Har handlet bil hos Ramsdalbiler og har fået en fantastisk god behandling. Det hele er forløbet smertefrit og Kasper får bare "alle ender" til at nå sammen.
Kan kun anbefale Ramsdalbiler.
***** og her er 5 yderligere, så 10 stjerner i alt for en super god service og en ærlig handel.
Vi købte vores nye bil her og uden slinger i valsen kom de og leverede den i århus og tog min byttebil retur, fredag eftermiddag jeg havde planlagt at skulle bruge et par timer i en stresset hverdag på at afhente, men næ nej. Det ordnede ramsdal! Jeg får så bilen og opdager den skal have stort service og sædevarmen ikke virker, jeg skriver en sms på en lørdag og der har de oven i købet lukket, så ringer de mig op og siger jeg bare skal finde en dag så ordner de det hele og jeg får en lånebil.
10 stjerner her fra! Jeg er oven ud lykkelig over at handle bil sådan et sted !
Super god behandling og et godt sted at handle bil. Der var et par småting med bilen efterfølgende, og disse ting blev hurtigt ordnet. Så fem stjerner herfra.
Ramsdal biler. Fin pris på byttebil, fin og høflig betjæning. Bilen jeg købte var klar gjort ganske som aftalt. Dejlig afslappet atmosfære tid til at snakke, jeg vil helt sikkert give Kasper fra Ramsdalbiler mine bedste anbefalinger.
Jeg har handlet bil ved kasper fra Ramsdalbiler.
Kasper tog 2 af mine biler i bytte som han gav en fin pris for.
bilen som jeg købte stod på sommerfælge. Kasper siger at han ser om han ikke kan finde nogle vinterdæk og -fælge til den. desuden efterspørger jeg 2 gummimåtter til fører og passager - han siger at han vil se om han kan finde nogen.
Da jeg kommer og skal afhente bilen har kasper monteret originale mercedes vinterfælge, samt fået lagt mercedes gummimåtter i.
Dette efter vi var blevet enige om en byttepris.
synes det er super fin service han her har udvist.
Super god og behagelig oplevelse nede v. Ramsdal biler.
Vil gerne give Ramsdal biler en anbefaling.
Købte en bil af ham i oktober og hele købsprocessen har været god. Fra første prøvetur over aflevering til efterfølgende service har været forbilledlig.
Der var en fejl på bilen (En sensor). Dette blev løst uden nogen form for tovtrækkeri.
Alt i alt har jeg følt mig tryg i købsforløbet og jeg synes jeg har fået en bil, der lever op til mine forventninger.
Jeg kunne sagtens se mig selv handle bil her igen.
/Mathis
Super fin service, alt lige som aftalt. Fantastisk sted at komme og det bliver ikke sidste gang jeg handler bil der.
Købt en bil ved Kasper for ca 1år siden. Kasper er en fin fyr.
Jeg købt en Nissan juke. Desværre har bilen måtte på værksted grundet en slap kæde i motor. Opstod før 1 år. Da jeg selv har servicere min bil og ikke har stempel i service bog så ville forsikring ikke dække omkostninger for skaden. Måske en fejl fra min side ikke at tjek op på det og Kaspers side man ikke lige er gjort opmærksom på det skal holdes for at garantien på forsikring dækker.
Jeg vil så Ros Kasper med at han har givet mig en god service angående at få løst problemet så vi begge kunne være tilfredse og er sikker på han vægter en god service over for sine kunder.
Tak Kasper for god behandling og service..
Mvh Ronni
Har lige købt en super lækker Ford Focus Stationcar af Kasper hos Ramsdal Biler.
Fantastisk hjælpsom og super service da den bil vi kiggede på var solgt, men han ville prøve at finde en ligende og ville vende tilbage.
Samme dag vendte han tilbage med godt nyt og få dage efter var vi nede at se og prøve bilen som vidste sig at leve 100% op til de forventninger han havde lovet os. 1 uge efter var bilen vores!
En kæmpe fornøjelse at handle med Ramsdal Biler og de bedste anbefalinger her fra!
Kasper Ramsdal var behagelig at tale med og jeg havde ingen udfordringer med at strikke en aftale op med ham.
Så god service.
4 og ikke 5 stjerner, fordi kilometertælleren viste 2000 km mere end den var angivet til i salgsopstillingen. Jeg er dog delvis selv skyld i ikke at have tjekket det ved prøvekørsel og overdragelsen..
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.