Zeer duidelijke info gekregen door joyce en hier ook goed in begeleid. De offerte en planning en plaatsing van zonnepanelen en thuisbatterij zijn zeer vlot en goed verlopen. Wanneer er achteraf nog vr... Mehr ansehen
Rasolar gaat door waar een ander stopt,prijs kwaliteit dik in orde personeel een 10 communicatie ook prima . diverse aan bieders vonden het dak te moeilijk,of vroegen een prijs om het niet temaken.R... Mehr ansehen
Vorig jaar zonnepanelen laten plaatsen en na evaluatie van 12 maand blijkt dit een fantastische aankoop die ik veel eerder had moeten doen. De verkoper had me duidelijk overtuigd wat het nu en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na de installatie die door Spaans sprekende mensen werd uitgevoerd begonnen onze problemen. Na meer dan 10 bezoeken (telkens andere installateurs), 2 keer afgekeurde installatie onze premie verloren d... Mehr ansehen
- Solarenergieunternehmen
- Klimaanlagenanbieter
- Anbieter von Heizkesseln
- Lieferant für Warmwassersysteme
- Solarenergieanbieter
Vom Unternehmen geschrieben
Professioneel geplaatste zonnepanelen, thuisbatterijen en meer groene energie-oplossingen. Contacteer ons voor uw persoonlijk advies. Lees onze reviews en ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn over onze hoogwaardige zonnepanelen en uitstekende service.
Molenweg 140, 2830, Willebroek, Belgien
- 03 318 52 70
- info@rasolar.be
- rasolar.be
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Alles vlot verlopen
Alles vlot verlopen
Komen hun afspraken na

Onbestaande dienst na verkoop
Tot en met de installatie ging alles zeer vlot. Echter, vanaf het moment dat de laatste factuur betaald is kijken ze niet meer naar je om. Telefoontjes, mails blijven compleet onbeantwoord. Rampzalige service naar klanten toe.
opbrengst van de installatie
ik heb na de installatie van de zonnepanelen vragen over de opbrengst ervan, die in mijn ogen nogal tegen valt.
ik probeer al 2 weken iemand aan de lijn te krijgen die mij verder wil helpen. maar verder dan een receptioniste ben ik nog niet geraakt.
er wordt steeds beloofd dat ik gecontacteerd zal worden, maar dat gebeurd niet.
ook op mijn 2 mails krijg ik geen respons, buiten het automatisch gegenereerde antwoord dat ze me zo snel mogelijk zullen contacteren
Topervaring met een topfirma
De verkoper had me duidelijk overtuigd wat het nu en de terugverdientijd ging zijn en dit klopt perfect
Perfect geinformeerd
Plaatsing correct, vlekkeloos, stipt en proper verlopen
Opvolging voor de aanmelding correct opgevolgd
Topervaring met een topfirma

Antwort von Rasolar
Alles binnen de kortste tijd uitgevoerd
Van de drie aannemers die we gecontacteerd hadden zijn we met Rasolar in zee gegaan omdat ze ons de beste offerte voorgelegd hebben voor onze situatie. Heel professioneel in hun aanpak en realisatie.

Zeer aangenaam bedrijf
Zeer aangenaam bedrijf
alles vlot nagekomen
Zeer aangenaam persoon dat langskomt voor melding

Antwort von Rasolar
Zeer tevreden over de samenwerking met…
Zeer tevreden over de samenwerking met rasolar
Aangename mensen
uiterst tevreden over de service
uiterst tevreden over de service
elke stap hebben ze goed uitgelegd
en bij elke stap waar hulp nodig was hebben ze gegeven
beste,
beste,
ik wil u bedanken voor de geweldige service die uw bedrijf ons heeft geboden.zowel uw bureau personeel,de mensen van u plaatsingsdiens,de keurder als u vertegenwoordiger die altijd bereikbaar was.u persoon dat de melding en de premie in orde bracht.
we raden u bedrijf ten zeerste aan
tevreden over de samenwerking
tevreden over de samenwerking
jorgen is een vlotte verkoper en legt alles goed uit
snelle service,perfecte installatie en…
snelle service,perfecte installatie en vriendelijke mensen.
alles is ook proper afgewerkt
een aanrader
Ik kan enkel en alleen Rasolar…
Ik kan enkel en alleen Rasolar aanraden, zowel voor de spontane uitleg van bij de start, als voor de snelle en vlotte plaatsing, begeleiding én de dienst na verkoop!
Plaatsing en afhandeling is verlopen…
Plaatsing en afhandeling is verlopen volgens de afspraak.
Vlotte samenwerking waarvoor dank
Mvg
Zeer tevreden over de samenwerking
Zeer tevreden over de samenwerking
Van start tot finish is alles volgens plan verlopen
Stefanie stelt je direct gerust
Meisjes op bureau zijn zeer behulzaam
En zino brengt alles in orde ivm melding en premie
Een echte aanrader
grote pluim
bedrijf is dik in orde.vanaf het eerste gesprek was ik gerustgesteld.alles zeer vlot en correct verlopen.
Fijne en nauwkeurige samenwerking
Fijne en nauwkeurige samenwerking
Van begin tot einde alles goed verlopen
Dienst na verkoop ook dik ik orde
Top firma
Zeer goede diensten
Alles werd mij op voorhand uitgelegd hoe alles ging lopen.
En alles is gegaan hoe ze het zeiden.
Zeer vriendelijke mensen en altijd behulpzaam
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.