Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer duidelijke info gekregen door joyce en hier ook goed in begeleid. De offerte en planning en plaatsing van zonnepanelen en thuisbatterij zijn zeer vlot en goed verlopen. Wanneer er achteraf nog vr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rasolar gaat door waar een ander stopt,prijs kwaliteit dik in orde personeel een 10 communicatie ook prima . diverse aan bieders vonden het dak te moeilijk,of vroegen een prijs om het niet temaken.R... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorig jaar zonnepanelen laten plaatsen en na evaluatie van 12 maand blijkt dit een fantastische aankoop die ik veel eerder had moeten doen. De verkoper had me duidelijk overtuigd wat het nu en... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na de installatie die door Spaans sprekende mensen werd uitgevoerd begonnen onze problemen. Na meer dan 10 bezoeken (telkens andere installateurs), 2 keer afgekeurde installatie onze premie verloren d... Mehr ansehen

1. Solarenergieunternehmen
  2. Klimaanlagenanbieter
  3. Anbieter von Heizkesseln
  4. Lieferant für Warmwassersysteme
  5. Solarenergieanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Professioneel geplaatste zonnepanelen, thuisbatterijen en meer groene energie-oplossingen. Contacteer ons voor uw persoonlijk advies. Lees onze reviews en ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn over onze hoogwaardige zonnepanelen en uitstekende service.

4,3

Alles vlot verlopen
Komen hun afspraken na

15. März 2024

Beste Raymonde,

Bedankt voor de fijne review.
Het is fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service. 🏡

Rasolar 🌞

Onbestaande dienst na verkoop

Tot en met de installatie ging alles zeer vlot. Echter, vanaf het moment dat de laatste factuur betaald is kijken ze niet meer naar je om. Telefoontjes, mails blijven compleet onbeantwoord. Rampzalige service naar klanten toe.

2. Februar 2024

opbrengst van de installatie

ik heb na de installatie van de zonnepanelen vragen over de opbrengst ervan, die in mijn ogen nogal tegen valt.
ik probeer al 2 weken iemand aan de lijn te krijgen die mij verder wil helpen. maar verder dan een receptioniste ben ik nog niet geraakt.
er wordt steeds beloofd dat ik gecontacteerd zal worden, maar dat gebeurd niet.
ook op mijn 2 mails krijg ik geen respons, buiten het automatisch gegenereerde antwoord dat ze me zo snel mogelijk zullen contacteren

31. Jänner 2024

Topervaring met een topfirma

De verkoper had me duidelijk overtuigd wat het nu en de terugverdientijd ging zijn en dit klopt perfect
Perfect geinformeerd
Plaatsing correct, vlekkeloos, stipt en proper verlopen
Opvolging voor de aanmelding correct opgevolgd
Topervaring met een topfirma

12. Dezember 2023

Bedankt voor uw review!
Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent van onze diensten.

Rasolar.

Een hele fijne samenwerking

31. Oktober 2023

Bedankt voor uw review!
Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent van onze diensten.

Rasolar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles binnen de kortste tijd uitgevoerd

Van de drie aannemers die we gecontacteerd hadden zijn we met Rasolar in zee gegaan omdat ze ons de beste offerte voorgelegd hebben voor onze situatie. Heel professioneel in hun aanpak en realisatie.

11. Oktober 2023

Beste,

Heel fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn!
Bedankt.

🌞 Met zonnige groeten,
Rasolar

Zeer aangenaam bedrijf

Zeer aangenaam bedrijf
alles vlot nagekomen
Zeer aangenaam persoon dat langskomt voor melding

19. Oktober 2023

Beste,

Bedankt voor de positieve review!⚡

Rasolar

beste,

beste,
ik wil u bedanken voor de geweldige service die uw bedrijf ons heeft geboden.zowel uw bureau personeel,de mensen van u plaatsingsdiens,de keurder als u vertegenwoordiger die altijd bereikbaar was.u persoon dat de melding en de premie in orde bracht.
we raden u bedrijf ten zeerste aan

18. September 2023

Zeer tevreden over de samenwerking

Zeer tevreden over de samenwerking

Van start tot finish is alles volgens plan verlopen
Stefanie stelt je direct gerust
Meisjes op bureau zijn zeer behulzaam
En zino brengt alles in orde ivm melding en premie
Een echte aanrader

8. September 2023

grote pluim

bedrijf is dik in orde.vanaf het eerste gesprek was ik gerustgesteld.alles zeer vlot en correct verlopen.

5. September 2023

Top firma

Zeer goede diensten
Alles werd mij op voorhand uitgelegd hoe alles ging lopen.
En alles is gegaan hoe ze het zeiden.
Zeer vriendelijke mensen en altijd behulpzaam

1. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr