RAVNSPORT - Kæmpe udvalg. Lækre materialer og farver. Super holdbar. Elsker det. Altid god service. En hjemmeside hvor man altid blev fristet 😍
Unternehmen hat geantwortet
Ejeren Birgitte Ravn er meget venlig og imødekommende. Tøjets kvalitet er dejligt at have på. Behageligt og praktisk. Den ene bluse med lommer, evt til bolde, når der spilles padl, er bare super.
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering. Lækker indpakning af varer. Virkelig lækker kvalitet af stoffet. God pasform og rigtig størrelse. Handler helt sikkert hos jer igen😊
Unternehmen hat geantwortet
Ravnsport leverer træningstøj i lækkert design, samt i gode kvaliteter til den voksne kvinde. Prøv vores super bløde træningstoppe, vores squatproof tights og bliv flyvende under din næste træning.
Degnevænget 12, 6000, kolding, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Fantastisk lækkert tøj . Ville ønsker de var for altid. Super betjening 🙏♥️

Antwort von Ravnsport ApS
Som altid fantastisk god kvalitet og service - herunder meget hurtig levering! En helt igennem positiv oplevelse!

Altid lækkert træningstøj, fair

Antwort von Ravnsport ApS
synes produkterne var fine men de sad ikke godt på mig

Antwort von Ravnsport ApS
super gode produkter - hurtig levering og så blev de pakket ind U/B !

Antwort von Ravnsport ApS
God, hurtig og opmærksom.
Jeg havde bestilt til en anden by end den på min Faktureringsadresse. De var hurtige til at række ud og spørge om den kom det rigtige sted hen. Meget god kunne service. Og fantastisk tøj

Antwort von Ravnsport ApS
Absolut kvalitetsprodukt der 100% lever op til beskrivelsen. Pasformen lige i skabet.
Firmaet anbefales afgjort herfra

Antwort von Ravnsport ApS
En aften mødte jeg Birgitte fra Ravnsport i fitnesscentret, hun var dernede og præsentere hendes kollektion, det var første gang jeg havde fingrene i de smarte modeller fra Ravn,. Metervaren er som smør og jeg tænkte, jeg mister jo ikke noget ved at prøve et andet mærke end det jeg plejer. HVORFOR HAR JEG IKKE GJORT DET FØR! Jeg siger jer, de er som smør at have på den fedeste tights at have på, jeg har valgt den model der hedder Lena pocket tights, dem skal jeg have flere af💪😘🙏
De sidder så godt i taljen og så er der en syning bagpå vandret der gør noget godt for måsen, man får virkelig en flot silhuet ❤️
Tak Birgitte Ravn for at gøre mig opmærksom på dem😍

Antwort von Ravnsport ApS
Jeg valgte at købe et par tights, fordi jeg selv har samme navn, efternavn Ravn.
De er fine. Men ruller ned i tajlen. Så sidder ikke helt så super tæt. Kunne godt have haft en elastik i måske.
Derfor 3 stjerner.

Antwort von Ravnsport ApS
Jeg har handlet med Ravnsport flere gange, og det er klart et af mine favoritmærker i sportstøj.

Antwort von Ravnsport ApS
Super lækker kvalitet. Men små i størrelsen, så anbefaler at man tager en størrelse større end normalt 😁

Antwort von Ravnsport ApS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.