W a a r d e l o o s! Door omstandigheden te maken gekregen met Reaal. De reviews liegen er niet om. De positieve zijn ik de minderheid, dat zijn dan klanten die een beetje geluk hadden en vi... Mehr ansehen
Nog niet eens 1 ster waard. Niet direct bereikbaar, alles moet via Unive als tussenpersoon. Hebben de verkeerde brief gestuurd over een uitvaartverzekering, en nu blijken mijn kinderen ineens nie... Mehr ansehen
Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan. Niet bereikbaar, hebben ons 5 maanden aan het lijntje gehouden voor een beslissing. Toen service bureau dreigde met de AFM hebben ze 1 minuut voor... Mehr ansehen
Nooit bereikbaar, alle medewerkers in gesprek, er is gewoon nooit iemand. In maart loopt risico overlijdingsverzekering af, zou offerte krijgen voor verlenging, duurt 8 weken, krijg je een mail dat de... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Zeer goede ervaring met REAAl
Zeer goede ervaring met REAAl! Een topbedrijf waar ze nóg loyaal aan de klant zijn. Zelfs als je fraudeert door iemand anders zijn identiteit te gebruiken én handtekening na te maken om zo een wijziging aan te brengen in een ORV. Je mag dan gewoon klant bij REAAL blijven, waar zie je dat nog tegenwoordig? Mits je natuurlijk wél je premies blijft betalen, want de loyaliteit van REAAL kent natuurlijk wel z'n grenzen.....
Ga niet met Reaal in zee
Ben nu meer dan 4 maanden bezig om mijn beleggingsverzekering uitgekeerd te krijgen. Heb alle documenten al meerdere keren ingeleverd. Medewerker aan de telefoon gehad met excuses. Tot mijn verbazing moet ik 2 dagen later opnieuw documenten inleveren.
Ik krijg waar ik recht op heb maar niet uitgekeerd.
Ben benieuwd of ik het beleggingsrendement van de laatste vier maanden ook uitgekeerd krijg., anders is het gewoon diefstal.
Een ster is nog teveel voor dit bedrijf.
Afkoop verzekering duurt nu al 3 maanden
Nu 3 maanden bezig om de verzekering uitgekeerd te krijgen. Ieder keer weer nieuw excuus, verkeerde documenten, medewerker fout gemaakt en alle documenten moeten opnieuw ingestuurd worden, het moet opnieuw in behandeling genomen worden etc etc.
Nu wordt het weer een spoedprocedure en dat gaat 2 weken duren. Dus we wachten maar weer af, schandalig van deze verzekeraar.
Levensverzekering afkopen krijg deze heel moeilijk uitgekeerd
Ben nu al meer dan 2 maanden bezig mijn levensverzekering. Ik heb netjes de benodigde documenten geupload naar waar hun hebben aangeven waar ik dit moet doen. Maar ze geven nu al voor de tweede keer aan ze niks hebben ontvangen? Terwijl ik wel gewoon mail krijg ze het hebben ontvangen. Ik voel dit steeds meer als niet betrouwbare bedrijf is.
Verzekering is tot einddatum gekomen
Verzekering is tot einddatum gekomen. Stukken 6 december aangeleverd. Niet te vinden.
Opnieuw aangeleverd: geen statuswijziging. En er wordt verwezen naar een reactietermijn van 6 weken. Wie vergoed de gemiste rente? En voorlopig niet bij ons geld. Als ik andere reviews lees, dan hou ik mijn hart vast. Vertraging door feestdagen......jaja
Overledene moet identificeren??
Beste Reaal,
Nou .. beste !!?? No way!!!
Er moet een polis uitgekeerd worden ivm overlijden en zij blijven fouten maken waardoor er niet uitgekeerd wordt!
Je moet identificeren als laatste stap en dat hebben we allemaal gedaan. Maar het verzoek blijft opnieuw komen. Nu krijg ik weer 3 dagen achterelkaar verzoek of mijn overleden moeder zich wil identificeren!!?? 3 x bellen en steeds wordt er beloofd dat het opgelost is maar dan komt de volgende mail weer.
Maakt medewerker ook nog opmerking dat het “afgelegd”!!?? Nou dat klopt toen ze overleden is idd!!!
Wat een slechte service !!!
Wasrdeloos bedrijfl!
Al 8 weken bezig met Reaal.
Betreft het afkopen en uitkeren van een lijfrente polis.
Meerdere keren gebeld,probleem met handtekening.
En maar blijven rekken.Elke keer verzonnen ze weer wat anders.
Waardeloos zooitje bij Reaal.
Nooit meer.
9 dec liep mijn lijfrente polis af
9 dec liep mijn lijfrente polis af. Direct gebeld (begin november) om te vragen dit bedrag tzt naar een andere rekening over te boeken. Ik moest een mail sturen met een kopie van mijn paspoort. Zo gezegd zo gedaan. 11 november werd deze mail daadwerkelijk verstuurd. Helaas op 9 december werd niets overgemaakt. Gebeld en weer gebeld lange gesprekken die tot niks leiden en toen bleek dat ik mij moest identificeren. De app die ik ontving werkte voor geen meter maar uiteindelijk met de telefoon van mijn zoon lukte het. Raar dat volgens de app zelf deze handeling voor 2 januari moest worden verricht omdat anders de diensverlening van Reaal beperkt zou worden. Enfin 9 dec werd telefonisch beloofd dat het vrijgekomen bedrag over 3 dagen worden overgemaakt. Nu is het 4 dagen later en heb zojuist gebeld. Ik moet nog maximaal 4 weken wachten. Het geld is ergens geparkeerd maar ik krijg hierover geen rente. Ik word niet doorverbonden met iemand die wel iets kan betekenen en alle beloftes worden met voeten getreden. Waardeloos. Je krijgt een vriendelijk persoon aan de telefoon maar ik word totaal niet geholpen. Over 4 weken zal er wel weer een andere smoes zijn.
6 Maanden na de dood van mijn vader nog geen uitbetaling
6 Maanden na de dood van mijn vader, en vele tientallen mails, poststukken, valse beloftes van Reaal, heel veel frustratie en onmacht nog steeds geen uitkering van van de begrafenisverzekering. Dat zo'n 'bedrijf' nog kan en mag bestaan is voor duizenden gedupeerden een raadsel. Bij Kassa en Radar worden soms kleine vissen schandelijk achtervolgt terwijl deze oplichters in het groot gewoon hun gang kunnen blijven gaan. Doe uzelf een plezier en begin nooit iets met Reaal want die bezeikt ons allemaal.
Deze ene ster is al teveel
Deze ene ster is al teveel. Reaal doet niets voor je. En als je een klacht indient krijg je te horen dat ze over uiterlijk 12 weken contact met je opnemen. Hoe serieus wordt je dan nog genomen. Ik ga alles bij Reaal weghalen en ik adviseer iedereen niets bij Reaal onder te brengen.
NUL STERREN!
NUL STERREN!! DRAMATISCH
Formulieren in 3, 4, 5, 6, 7-voud inleveren! en een week later nog eens, er komt geen einde aan.
Onbegrijpelijke e-mails, je moet drie dezelfde soort formulieren uploaden plus rijbewijs plus identificatie-procedure doorlopen etc etc etc.
Mijn vader is overleden en mijn zus en ik proberen zijn kleine uitvaartverzekering uitgekeerd te krijgen!
Bij ASR had onze vader ook een verzekering, die is zonder problemen heel eenvoudig en heel snel uitgekeerd.
REAAL SCHAAM JE!
Geld terug krijgen.
Wij kregen begin mei een brief dat er nog geld openstond voor ons.
Vanaf die tijd zijn we al bezig om dat geld te krijgen maar tot op heden nog niks, en het is voor ons best wel een groot bedrag €1100.
We weten niet waar dit van is en worden ook niet wijzer gemaakt.
We hebben in de tussentijd nog 2 brieven gekregen en wat schetst mijn verbazing vanmorgen bij de post, nog eentje terwijl we er vanaf mei al mee bezig zijn om dat geld te krijgen.
Ze willen er wel vanaf te zien aan al die brieven die ze sturen maar het word je niet makkelijk gemaakt.
Heb vanmorgen weer gebeld maar ja ik ben de vrouw van de polishouder en die willen ze niet helpen, we zijn ook nog maar 30 jaar getrouwd.
Hoop dat we hier snel vanaf zijn en het geld krijgen en never nooit dat ik iets bij hun afsluit in de toekomst.
Reaal reageert niet bij lijfrentepolis
Ook ik heb de ervaring dat ik ivm een lijfrenteverzekering niks hoor. Al tweemaal erachteraan gemaild, levert automatisch antwoord op dat er spoedig contact wordt opgenomen. Lijkt wel beleid van Reaal hebben ze een hoop geld dat voor hen rendeert terwijl wij wachten.
Pim R.
Ik ben al een half jaar bezig met het…
Ik ben al een half jaar bezig met het afkopen van een overlijdensverzekering. Na veel gesprekken met verschillende medewerkers, formulieren en frustratie heb ik ,na een aktie pauze, de draad weer opgepakt. Het verhaal begon weer opnieuw. Verschillende medewerkers met verschillende informatie, formulieren, etc. En weer niet de juiste. Krijg nu weer een formulier. Als alles dan bij hen binnen is duurt het standaard zeker nog zeven weken voor er tot uitkering overgegaan kan worden. Ik kan niet wachten tot alles is afgerond.
Afkoop levensverzekering 16 juli 2024…
Afkoop levensverzekering 16 juli 2024 ingediend en nu 7 weken later nog niks gehoord of in behandeling genomen. Klacht ingediend en tig keer gechat en gebeld met Reaal waar mijn geld blijft. Iedere keer geven ze de backoffice de schuld en dat er weinig personeel is om het af te wikkelen. Maar als ik 1x mijn premie niet betaal dan sturen wel direct een herinnering daar is dan wel genoeg personeel voor.
😣😖
De aanhouder wint ?
Reaal was van SNS bank die het bedrijf heeft verkocht aan een Chinese investeerder. Die schijnt veel ervaren deskundig personeel te hebben ontslagen en in plaats daarvan goedkopere onervaren mensen aangenomen te hebben. Deze slechte reviews voor Reaal vind ik ook terug bij andere Chinese online detailhandels bedrijven.
Reaal direct benaderen heeft gewoon geen zin. Mijn assurantie tussenpersoon heeft hier ook meet te maken, maar die schijnt toch te beschikken over contacten binnen Reaal om de boel vlot te trekken.
Begin november valt mijn kapitaalverzekering vrij. Reaal vroeg om digitale identificatie, maar ik heb
nog bevestiging ontvangen dat die goed is om te kunnen uitkeren. We gaan het zien.
Zuivere lijfrente polis…
Zuivere lijfrente polis aangevraagd,geld overgemaakt.
Na 2 maanden nog geen definitieve polis.Geld is al 6 weken geleden overgemaakt en alle papieren opgestuurd.
Lijfrente zou 1 augustus ingaan maar bij 5 keer navragen weet men nog steeds van niks.Betreffende afdeling gooit bij het minste geringste de haak erop.Kortom een ramp.
Nooit een polis afsluiten bij Reaal.wat…
Nooit een polis afsluiten bij Reaal.wat een … bedrijf is dit.bij uitkeren van oude polissen volgt een waar ontmoedigingsbeleid
Half uur in de wacht aan de telefoon
Half uur in de wacht aan de telefoon, dan zou ik intern doorverbonden worden, verbinding verbroken. Op email krijg je geen antwoord.
Niet te geloven
Niet te geloven, ikzelf en praktisch mijn hele familie heeft allerlei verzekeringen bij Reaal lopen, reeds afbetaalde lijfrentepolissen, overlijdensrisico verzekeringen etcetera. Nu, na een overlijden in de familie al enkele keren gemailt en telefonisch kontakt gezocht omdat er dingen geregeld moeten worden en we op bepaalde vragen dringend antwoord nodig hebben. Helaas op meerdere mailberichten nog steeds 0,0 reaktie en telefonisch kom ik ook op de 1 of andere manier niet veel verder.
Waarom is er niet iemand met verstand van zaken waar we met onze klachten over Reaal terecht kunnen, zodat we met z'n allen eventueel juridische stappen tegen deze maatschappij kunnen ondernemen, want dit gaat echt te ver.
Niemand zit in dit soort situaties ook nog op tegenwerking van de verzekeringsmaatschappij te wachten.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.