Bewertet mit 1 von 5 Sternen

W a a r d e l o o s! Door omstandigheden te maken gekregen met Reaal. De reviews liegen er niet om. De positieve zijn ik de minderheid, dat zijn dan klanten die een beetje geluk hadden en vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog niet eens 1 ster waard. Niet direct bereikbaar, alles moet via Unive als tussenpersoon. Hebben de verkeerde brief gestuurd over een uitvaartverzekering, en nu blijken mijn kinderen ineens nie... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan. Niet bereikbaar, hebben ons 5 maanden aan het lijntje gehouden voor een beslissing. Toen service bureau dreigde met de AFM hebben ze 1 minuut voor... Mehr ansehen

1,3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Hopeloos bedrijf

Ik wilde een afkoop van mijn lijfrentepolis. Het heeft maanden geduurd. Keer op keer eindeloos telefonisch in de wacht gezet voordat je een keer aan de beurt bent. Ook de vermelding "spoed" was zonder betekenis. Je bent minder dan een nummer. Als ze ergens een hekel aan hebben, dan is het wel aan klanten. Advies: sluit geen contract af met Reaal.

6. Februar 2024

Overlijdensverzekering afzeggen

Overlijdensverzekering afgezegd.
Reaal blijft gewoon afschrijven ondanks bevestiging mail van opzegging.

Volgens Reaal moest er ook een handtekening gezet worden.
Ze zijn niet tot nauwelijk bereikbaar.
Uiteindelijk een half jaar voor niks betaald.

Nooit méér Reaaal!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al drie maanden bezig met toegang tot mijn reaal

Al drie maanden bezig met toegang tot Mijn Reaal, identificatie procedure werkt niet op GSM en niet op de Laptop/Desktop. zelfs nadat er mensen van reaal hier zijn geweest om de identificatie ter plaatse te doen en goed gekeurd is. lukt het nog steeds niet om een account te verkrijgen. Inmiddels al meerdere uren aan de telefoon bezig geweest maar ook dat levert niets op. Reaal neemt zijn klanten niet serieus en biedt op geen enkele manier ondersteuning. Echt een waardeloze verzekerings maatschappij.

Reaal is volkomen onbereikbaar

Reaal is volkomen onbereikbaar. Reageren niet op mail, al zeggen ze dat binnen 14 dagen te doen. Is er wel iemand daar aan het werk? Telefoon wordt niet opgenomen. En dan het rendement op een aanvullende pensioenverzekering... de AEX doet het elk jaar beter. Nooit in zee gaan met dit bedrijf.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze willen maar niet uitbetalen

Al maanden bezig via mail en per telefoon om mijn geld te krijgen een best bedrag na 20 jaar elke maand inleggen! Maar nee hoor! Je stuurt alle info op en dan zeggen steeds per mail dat ze niets ontvangen hebben of dat je nog meer info nodig hebben ….uitsteltechniek.Denk dat ik een advocaat er op ga zetten! Tevens reaal aangemeld als Woekerpolis-claim. Consumenten bond claimservice

alles is verkeerd!

alles. Mijn man is al meer dan een jaar bezig om zijn geld te krijgen op zijn pensioenverzekering/lijfrente ( klein bedrag van 2500,- ooit ingelegd...). Je stuurt alle info op en dan zeggen ze dat ze niets ontvangen hebben of dat je nog meer info nodig hebben etc. uitsteltechniek. Zelf heb ik ook een kleine overlijdingsverzeking, waar ze 0,4 % rente?! mee maken... Iedereen kan dit beter doen dan deze organisatie. Een echte oplichtersorganisatie dus.

28. Jänner 2024

Een zaak voor de AFM ?

“Eerlijk, behulpzaam en constructief” ??? Bieden het beste tarief ! waar dat vandaan komt is ook heel duidelijk! Reaal biedt geen enkele service! Medewerkers (heeft men die ?) zijn niet bereikbaar; polissen blijven onaangeroerd liggen; betalingen blijven uit!
Is dit een zaak voor de AFM ??

26. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Witte boorden criminelen …

Na beëindiging van mijn lijfrente polis neemt reaal 6 weken de tijd voor ze het overboeken naar een andere ( uitkerende partij ) . Eindeloos voor moeten bellen en veel beloften van reaal die ze niet waarmaken . De rente over die 6 weken steken ze in eigen zak . Ga niet in zee met deze witte boorden criminelen is mijn advies .

26. Jänner 2024

Telefonisch onbereikbaar

Telefonisch onbereikbaar, geen bijgewerkte status van polis op website, nog steeds geen uitbetaling van afkoop. Zie voorgaande reviews. Is dit bedrijf in financiële moeilijkheden?

24. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ONBEREIKBAAR Ik probeer ze al meerdere dagen te…

Ik probeer ze al meerdere dagen te bereiken. Wacht al enige weken op een fatsoenlijke afwerking polis Helaas onbereikbaar en geen reactie op mails. Eveneens niet van de zogenaamde consulent/agent Indfia in Dordrecht. Als je belt (ik woon in buitenland) krijg je eerst een ellenlang reclame babbeltje en dan eindelijk een keuze mogelijkheid. na weer n wachttijd de melding dat het erg druk is en een wachttijd van EEN UUR!!!!!!!!!

23. Jänner 2024

uitbetaling polis.

uitbetaling polis.
Mijn vader overleed 24 okt en had een overlijdenspolis op mijn naam afgesloten. Ik kreeg van Reaal een brief op mijn ouders adres om de polis op mijn naam door te zetten. Alles ingevuld en doorgestuurd. Ik belde nog om te melden dat ik in het buitenland woon en de polis uitgekeerd wil hebben. Was geen probleem alles terug sturen en het is geregeld.
Naar weken ontvang ik tot mijn schrik een mail geadresseerd aan mijn vader, die al maanden dood was
weer gebeld, en gevraagd of alles nu rond was en ik de polis met bedrag van 235 euro uitgekeerd kon krijgen?
Kreeg voorstel, waarin ook mijn zus en moeder allerlei gegevens moeten indienen. Zij hebben na het overlijden al zo veel moeten doen dit wil ik hun sparen, en waarom polis staat op mijn naam?
Weer in de wacht, wordt geregeld. Inmiddels dec klacht ingediend, reactie binnen 14 dagen. Inmiddels een maand naar het schrijven van de klacht weer gebeld klachtenafdeling is druk, ja verbaasd me niet. Advies stuur formulier maar terug alleen met u gegevens, kijken wat de afdeling gaat doen.
Eigenlijk kunnen we niet uitbetalen omdat u in buitenland woont, ik heb een Nederlandsbank nummer wat een flauwekul. Bij het afsluiten hoor je niets, maar dit is nu een principe kwestie, mijn vader heeft voor deze polis betaald, en staat op mijn naam. Daarom wil ik dat hij uitbetaald gaat worden.!!

15. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen contact en dus geen terugbetaling

Bizar slechte service!

Probeer ze al weken aan de lijn te krijgen en na 30 min. in de wacht opgehangen.
Chat op website werkt nooit (verschillende dagen en tijden gedaan).

Verzekering opgezegd en staat al 10 weken als ´in behandeling´ en gebeurt niks. Betekent dat ik mijn geld niet krijg! Schandalig!

8. Jänner 2024

25 minuten in de wacht gestaan

25 minuten in de wacht gestaa bij REAAL, toen heb ik het maar opgegeven. Hopelijk is het een gratis telnmr. Ik wilde informatie over een lopende begrafenis/crematie polis. Hopelijk als je een overlijden wil aangeven dat reaal dan wel opneemt. Wat een slechte klantenservice

4. Jänner 2024

Nooit bereikbaar

Nooit bereikbaar, alle medewerkers in gesprek, er is gewoon nooit iemand. In maart loopt risico overlijdingsverzekering af, zou offerte krijgen voor verlenging, duurt 8 weken, krijg je een mail dat deze verzekering niet meer in hun pakket zit zit . Wat een onzin, daar adverteren ze toch mee? Nog geen contact kunnen leggen wat een k..bedrijf, geel ster waardig

19. Dezember 2023

Geen reactie, geen antwoord

Hi,

Ik heb een spaarhypotheek bij Floris en spaarpolis is bij Reaal ondergebracht.
Nu is de rente bij Florius gedaald met 1,5%.
Het spaargedeelte wordt dan duurder, maar bij Reaal ga ik van 151 EU pm naar 1177 EU pm.
En ik vraag al sind 1 oktober waarom dit is maar krijg geen antwoord.

18. Dezember 2023

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Mijn levensverzekering beeindigde de einddatum en ze moesten me per 1 dec betalen. Nog steeds mijn geld niet. Willen documenten hebben en daar nemen ze weken de tijd voor om die te beoordelen. Hun eigen termijnen die al lang zijn overschrijden ze. Telefonisch nauwelijks te bereiken en op email geen antwoord.
Advies? Sluit hier noooit een verzekering af

14. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn partner is overleden en ik ben al…

Mijn partner is overleden en ik ben al meer dan vier weken bezig om de uitkering van de uitvaartkosten verzekering uitgekeerd te krijgen.
Een van de werknemers had het effe twee weken laten liggen en ondanks dat feit en dat ik vaak heb moeten bellen wanneer het nu eens uitgekeerd wordt, interesseert het ze niets dat je het geld hard nodig hebt om de rekening van de uitvaartverzorger betaald moet worden.
Schandalig dat het op deze manier moet en ze verdienen een dikke min tien. En … ik zit nog steeds op het geld te wachten. Reaal is dus zeker niet ideaal…

13. Dezember 2023

Zeer slecht!!

Zeer slecht!!! Als er uitbetaald moet worden...In Sept 2023 had er uitgekeerd moeten worden en nu in December 2023 nog geen cent gezien....

8. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr