W a a r d e l o o s! Door omstandigheden te maken gekregen met Reaal. De reviews liegen er niet om. De positieve zijn ik de minderheid, dat zijn dan klanten die een beetje geluk hadden en vi... Mehr ansehen
Nog niet eens 1 ster waard. Niet direct bereikbaar, alles moet via Unive als tussenpersoon. Hebben de verkeerde brief gestuurd over een uitvaartverzekering, en nu blijken mijn kinderen ineens nie... Mehr ansehen
Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan. Niet bereikbaar, hebben ons 5 maanden aan het lijntje gehouden voor een beslissing. Toen service bureau dreigde met de AFM hebben ze 1 minuut voor... Mehr ansehen
Nooit bereikbaar, alle medewerkers in gesprek, er is gewoon nooit iemand. In maart loopt risico overlijdingsverzekering af, zou offerte krijgen voor verlenging, duurt 8 weken, krijg je een mail dat de... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Eigenlijk geen ster waardig… ik krijg…
Eigenlijk geen ster waardig… ik krijg een lijfrente uitkering van hun… en ja hoor Januari geen geld… het ergste senario schiet door mijn hoofd… bellen… bellen en nog eens bellen…de mevrouw aan de telefoon zegt ja hoor en noemt de gegevens van mijn overleden man… en vraagt of hij aanwezig is… zo slecht dit… ze beloven we gaan het regelen.. zo snel mogelijk… nu februari en ja hoor het zelfde liedje… inmiddels sta ik vet rood… worden rekeningen niet betaald…en heb ik de bank achter mijn kont aan goed gedaan Reaal… geen ster waardig
Ze hebben de administratie en dienstverlening gewoon niet op orde...
Ik heb alleen maar gedoe gehad met Reaal, de initiële verwerking van mijn persoonsgegevens ging niet goed, ik heb mijn adres 3x moeten wijzigen voordat het overal goed stond en nu probeer ik al sinds 4 maanden mij te identificeren maar Reaal slaagt er niet in om mij de benodigde email te sturen. Ze slagen er natuurlijk wel in om mij brieven te sturen waar in dreigende toon staat dat ze geen dienstverlening bieden totdat ik geïdentificeerd ben (dus bijvoorbeeld ook geen uitkering uit deze verzekering of mutatie/opzegging ervan) en de premie mag ik ook lekker doorbetalen. Klantenservice personeel is aardig maar kan niet zien waar het probleem ligt, dus waarom ik geen email krijg, en krijgt het dus al maanden niet opgelost. Misschien is dit gewoon onderdeel van “geen dienstverlening” waar in de brief mee wordt gedreigd?
Moeizame identificatie
Identificatie bij REAAL is moeizaam. Vanaf oktober j.l. kreeg ik mails om me eenmalig te identificeren. Na herhaalde pogingen om dit te doen, ben ik ermee gestopt. Ik kreeg het niet voor elkaar. Gebeld, dat het mij - digibeet - niet lukte. Geen probleem, was de reactie, u wordt binnenkort door een van onze medewerkers gebeld. Maanden gewacht, nog eens gebeld, achterstand, meneer, u wordt geholpen... Aangetekende brief gestuurd, na een dreigbrief per post, dat men - zolang ik mij niet geïdentificeerd had - niets voor mij en mijn verzekering kon doen. Lang verhaal kort: vandaag kwam iemand (van een ingehuurd bureau - AMP) om een foto van mijn paspoort te maken. Die vertelde dat alleen vandaag al, veertig mensen door het land reden om te helpen. Waarom een systeem optuigen dat technisch voor velen (!) te moeilijk is om te gebruiken? De man van de AM had goddank een goed gevoel voor humor. Nu nog excuses van REAAL!
Medewerker spreken ondoenlijk
Ik probeer een medewerker te spreken.
"Er zijn achtien wachtenden voor u."
Na 3 minuten...
"Er zijn achtien wachtenden voor u."
Wat een drama.
Nog steeds geen geld gezien!!!
Nog steeds geen geld gezien!!!
Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf.
Wacht al meer dan 2 maanden.
Identificatieperikelen zoals velen hier
Ik kreeg van Reaal een papieren brief dat ik niet reageer op e-mails om mij digitaal te identificeren. Gedreigd werd dat als ik dit niet regel, de dienstverlening kan worden opgeschort. Nu had ik nooit e-mails ontvangen. Ik heb meteen gebeld. Er zou een nieuwe email met link worden gestuurd, binnen een week of drie. Nee, het telefoongesprek kon niet per mail worden bevestigd. Nee, direct een mail om het te regelen kon ook niet. Vervolgens weer niets ontvangen, ook niet in diverse spamfilters, thuis en bij de provider, zoals ik heb gecheckt. Nu kreeg ik vorige week een e-mail dat er digitaal post voor mij klaar staat. U raadt het al: een nieuwe dreigbrief dat ik mijn mails niet beantwoord en dat de dienstverlening kan worden opgeschort. Weer gebeld. Er komt, u raadt het alweer, binnen drie weken een nieuwe e-mail. Nee, dat kan niet direct en nee, we kunnen het gesprek niet bevestigen. Wel kunnen we iemand langs sturen om u te identificeren. Huh? Dat is ondertussen gebeurd. Geen bevestiging gekregen... Ondertussen wel een klacht geschreven aan Reaal. Twee weken geleden, geen reactie.
Meer dan 6 maanden wachten wij op…
Meer dan 6 maanden wachten wij op overdracht van onze kapitaalverzekering ! krijgen ook geen enkel medewerking .Contact onmogelijk .Een schandelijke vertoning !
Blijven bellen over zogenaamde…
Blijven bellen over zogenaamde interessante vastgoed objecten. Ondanks het bel me niet register en het meer malig netjes vragen om niet meer te worden gebeld.
Uitkering van levensverzekering 5 weken over tijd
De uitbetaling van mijn levensverzekering is al meer dan 5 weken over tijd. De wachttijd voor antwoorden is onaanvaardbaar. Gemiddeld meer dan 5 weken. Wat zijn de echte redenen voor dit gedrag? Misschien een onevenwichtigheid in de bedrijfseconomie? Voorzichtigheid is hier geboden.
Zelfde als anderen, puinhoop daar
Zelfde als anderen. Identificatiegedoe is een puinhoop. Geen reactie op klacht tot nu toe. Alles opgestuurd, was niet binnengekomen. Moet iemand langskomen, over zes weken!
Werken nog met de commodore64 denk ik.
Het is moeilijk om klant te krijgen nog moeilijke klant te houden
ook 3x een brief gekregen waarom ik niet reageert op hun e-mail die ik nooit heeft ontvangen 3x gebeld u moet in de span kijken niets gevonden toch een brief u moet binnen 2 weken reageren. terwijl ze bij klanteservice ja we hebben een fout in het systeem.maar toch die brieven 3x gestuurd.
Verplicht identificeren
Verplicht identificeren. Dreigbrief ontvangen, waarin stond dat ik niet gereageerd had op de e-mails, nooit iets ontvangen, ook niet in spambox. Al tweemaal gebeld, e-mail zou komen, loopt nu al bijna 3 maanden. Nu maar een brief geschreven. Belachelijke werkwijze!
Mutatie op je lijfrente wordt niet doorgevoerd.
Ik wil een mutatie laten uitvoeren op mijn lijfrente. Na diverse toezeggingen telefonische al maanden geleden en toesturen van formulieren en de hele admin zie ik dat vandaag de mutatie nog steeds niet is doorgevoerd. Echt stuitend slecht hoe dit bedrijf met klanten omgaat. Je kunt niet opzeggen, je kunt niks laten aanpassen. Koop geen financiële producten van dit 'bedrijf'.
Overlijdensverzekering mehoela
Dag meneer van Reaal, mijn moeder is op 22 november 2022, overleden. Wij hebben hier direct melding van gemaakt, door het toegezonden melding van overlijden formulier van Reaal in te vullen. Op 7 Januari krijgen wij opnieuw post dat er geen gegevens bekend zijn van overlijden. Terwij wij de ontvangstbevestiging hebben ontvangen op 26 november 2022.
Ik vind het schandalig! Niet respectvol! Vandaag op 12 januari hebben wij telefonisch contact gehad met een medewerker van Reaal. Met het verzoek om alles opnieuw in te sturen.. dit hebben wij gedaan. Eind volgende week gaan ze dit pas behandelen.
Ondertussen heeft mijn vader zelf de uitvaart moeten bekostigen.. meer dan 7000 euro. Ik zou iedereen afraden om een uitvaartverzekering bij Reaal af te sluiten.
Reaal moet zijn hand in eigen boezem steken en zich in een hele grote hoek gaan zitten schamen!
Vandaag voor de vierde keer gebeld met Reaal, nadat ook wij wederom een dreigende brief hadden ontvangen van hen, met de mededeling dat er niets werd uitgekeerd als we ons niet identificeerden.
Na onze eerste brief op 18 november '22 met: "Herinnering: Belangrijk! Identificeer u nu eenmalig", waarin ons verteld werd dat we meerdere mails hadden ontvangen (???), ben ik begonnen met schrijven en bellen. Iedere keer werd ons na 15 werkdagen een mail met link toegezegd. Het klapstuk kwam vandaag 4 januari '23, een brief waarin ons ook werd medegedeeld dat er geen dienstverlening en uitkering meer plaats zou vinden, voordat we ons identificeerden. We lijken wel criminelen! Het ergste vind ik nog dat ze zonder blikken of blozen schrijven dat we op alle berichten (waarvan we er een hoop niet ontvangen hebben) geen antwoord hebben gegeven. Gelukkig heb ik de nare eigenschap alles op te schrijven met datum, eventueel naam en zelfs het tijdstip. Het mailverkeer sla ik op en rangschik ik, dus ik heb bewijs te over.
4 Januari '23: Drie mails en vier telefoontjes verder hebben we nog steeds niets. Ik heb inmiddels de hele zaak weggelegd bij onze bank, welke de verzekering hebben afgesloten voor ons, zodat zij ook weten wat Reaal voor een waardeloos bedrijf is.
Verder kunnen we er ook weinig aan doen en hopen we nog een keer op excuses, want ze zijn echt fout bezig.
Verplicht identificeren
Verplicht identificeren. Zo niet, dan volgt opschorting van de dienstverlening. Al 2x identificatie gedaan. Gegevens weg en volgens Reaal geen idee waar die zijn! Tot op heden niet gelukt en opschorten dreigt. Ik wordt ook niet geholpen en moet volgende week maar weer terugbellen. Wat is Reaal een slecht bedrijf.
Ik ben nu ook wel klaar met Reaal
Ik ben nu ook wel klaar met Reaal. Zelfs mijn klacht over het niet in behandeling nemen van een mutatie, wordt niet in behandeling genomen. Hoe dan?? Vorige ervaring was al even dramatisch, zo ontzettend frustrerend. Echt mensen, blijf hier weg. Een ramp!
Ellende
Ben momenteel met Reaal bezich om een overlijdens verzekering uitgekeerd te krijgen. Ben al een week bezig, hebben ondertussen al 3 keer de overlijdensakte met bijbehoorende polissen gekregen, wat denk je, weer niet goed. Al was ik nog niet verdrietig, word ik dat hier wel van. Om te huilen, walgelijk gewoon.
Mensen, 1 tip, verzeker niks bij Reaal. Alleen maar ellende.
Zelfs de medewerkers bevestigen, dat er heel veel fout gaat bij Reaal.
Alles, slecht te bereiken, beloven van alles, krijg automatische reacties.Gaat om het uitkeren van een begraven polis. Geappt , gemaakt gebeld en krijg nu weer als antwoord, we missen enkele stukken. Nee mevrouw is aangetekend verstuurd, heb er achteraan gebeld en toen was het ontvangen. Weer zoeken, oh ja ,het zit in verschillende dossiers. Gaan u en uw zus ter identificatie, moet van de Nederlandsche Bank een mail sturen voor een foto enz... Maar dat hebben jullie al. Extra controle. Ardanta heeft ons twee weken na het overlijden van onze moeder uitbetaald, zonder extra identificatie. Maarrrrr Reaal verzint iedere keer wat nieuws. Verzeker je hier niet!!!!!
Wat een slechte afhandeling!
Wat een slechte afhandeling van mijn verzoek tot afkoop van een beleggers verzekering. De reactie termijn wordt telkens overschreden door Reaal. Tevens het niet goed lezen van mijn ondergetekende brieven heb ik geen melding gekregen van de opgemaakte afkoopofferte. Na afwachten van de reactie ontdekte ik dat de afkoopofferte alleen naar mijn ex-partner is gestuurd. Na insturen van gevraagde documenten weer de reactie termijn overschreden. Inmiddels ontvang ik een andere afkoopofferte met lager beleggers resultaat. De reactie termijn van de door mij ingediende klacht weer overschreden. Ik wordt niet erkend. En mijn ex partner is nu weer gevraagd documenten te sturen die zij al eerder ontvangen hebben. Ook respecteren ze niet onze verklaring van uiteindelijke begunstigde.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.