Realretro Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er åpenbart for vanskelig for firmaet å selge en bokreol til Norge. 17. januar kjøpte og betalte jeg for en bokreol. 30. januar fikk jeg endelig faktura på frakt, som jeg straks betalte. Etter pur... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været på udkig efter en stor kommode igennem et stykke tid, men at jeg skulle finde den i Randers, havde jeg ikke troet. Normalt er jeg lidt skeptisk vedrørende beskrivelser, når man ikke li... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og godt personale. ! Har flere gange købt hos real retro og må indrømme jeg er blevet meget beriget af deres (for det første) baggrundsviden om forskellige afdøde designere, samt kendet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte et møbel, der desværre blev ødelagt under transporten. Jeg fik øjeblikkeligt både undskyldning og penge tilbage og til overflod gode råd om reparation. Meget sympatisk og ordentligt. Jeg... Mehr ansehen

1. Geschäft für antike Möbel
  2. Geschäft für Second-Hand-Möbel

Vom Unternehmen geschrieben

Salg af Retro, vintage og antikke møbler.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God kvalitet

Virkelig god service af venlige folk. Varerne er af god kvalitet og kan købes til fornuftige priser tilsvarende kvaliteten. Kan klart anbefales til køb og/salg af møbler og diverse inventar

20. Oktober 2021

God oplevelse!

Jeg følger dem på Instagram for at se om der kommer spændende ting ind, og det gør der ofte. Købte nogle gamle skilte fra Aarhus Universitetshospital, og de er superfine. De skulle sendes og realretro.dk gjorde en masse gode krumspring for at få det til at ske så hurtigt som muligt. Jeg handler gerne med dem igen.

14. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uovertruffen service og fantastisk…

Uovertruffen service og fantastisk flotte møbler!

Pris og kvalitet af arbejde hænger unægtelig sammen. jeg har før handlet hos andre retro møbel firmaer hvor jeg er blevet slemt skuffet!

købte en skænk for cirka det samme som langt de fleste af Real Retro's skænke koster hos et lignende firma.. det vidste sig dog at benene her var uoriginale. dette havde firmaet ej oplyst!!! og disse var sat på med bitte små elendige spånskruer i et grimt metal beslag!!! det møbel holdte lige præcist til 1 flytning også kunne jeg smide det ud og miste mine 2600 kr jeg havde betalt for det :(

Har siden købt en flot skænk hos Real Retro! på denne er benene hånddrejet og sat på et massivt stykke træ som både er skruet og limet fast til bunden! har stress testet den og må sige det er umuligt at ødelægge! - ligeledes oplyser de altid hvis benene ikke er originale og er eftermonteret,, det er god stil!

fed butik! tak for handlerne

6. Oktober 2021

Super god service!

Super god service!
Christian er altid venlige og imødekommende i butikken..
Kan varmt anbefale at handle hos real retro..
Det er en oplevelse hver gang!

5. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og godt personale

Super service og godt personale. !
Har flere gange købt hos real retro og må indrømme jeg er blevet meget beriget af deres (for det første) baggrundsviden om forskellige afdøde designere, samt kendetegn indenfor retromøbler osv. og for det andet den stabilitet de giver deres møbler. Ja stort set alle møblerne jeg så, får bygget et lille understel der går de kan holde til meget mere vægt end beregnet, men også at de ben de påmontere, er hånd drejet inde i deres værksted. Forstår til en hver pris hvorfor folk vælger real retro frem for andre, og det kan jeg kun give 5 stjerner for.

5. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og flotte varer!

Min kæreste og jeg købte en flot 60’er-skænk i teak, som havde fået en overhaling med olie så den stod rigtigt flot! Christian kom selv og leverede skænken uden for normal arbejdstid og hjalp sågar med at bære den op. De har rigtigt mange flotte møbler i deres showroom/værksted til fine priser. Og man er sikker på at få et godt råd med på vejen omkring vedligehold. Kanon service og behagelige folk at handle med i RealRetro. Jeg kan varmt anbefale dem.
Vh. Jon

30. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Man kan komme til at vente længe på at få leveret sin ordre.

De har helt sikkert fine møbler.
Bestiller man hos dem i den periode hvor det eneste fragtfrima de samarbejder med holder ferie, er der ekstra lang ventetid på levering - så lang at jeg annullerede min ordre.
Underligt at drive et online firma der ikke kan levere når deres eneste samarbejdspartner holder ferie...

19. Juli 2021
Realretro-Logo

Antwort von Realretro

Hej Jannich :)

Vores normale levering er fra 7-14 dage. Men i ferie perioden kom der en uge ekstra på, da vores fragtfirma havde ferie. Vi sender ikke vores varer med store virksomheder som levere på paller. Vi har desværre en dårlig erfaring med det, der bliver ikke passet på møblerne. Alle vores varer er af ældre dato og en til en. Derfor passer vi godt på dem og vi sikre os at de kommer 112% i orden, ud til kunderne. Derfor bruger vi Livo Fragt. De arbejder kun med retro møbler og de kan håndtere vores varer ordentlig :)

Håber du får en god sommer :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr