Unternehmen hat geantwortet
Jochem van RECOVERY DIVERS heeft mij maart 2026 uiterst snel en professioneel gered door mijn in het water gevallen sleutelbos op te duiken! In minder dan een kwartier na mijn melding al ter plaats... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Recovery Divers duikt naar verloren objecten, doet inspecties, controleert je boot en doet andere duikwerkzaamheden in binnen en buitenland. Onze beroepsduikers staan 24/7 voor je klaar om je te helpen. Touw in je schroef of ben je hem verloren? Wij helpen je!
Fredweide 25, 2727 HG, Zoetermeer, Niederlande
Zondag avond mijn telefoon van onze boot laten vallen 😞 gelukkig kwamen wij bij dit bedrijf via hun website. Binnen een half uur stonden mevrouw en haar kleinzoon al langs de kant en halen binnen 2 minuten mijn telefoon van de bodem. los van hoe snel ze er waren en natuurlijk de best mogelijke uitkomst waren het ook nog eens onwijs aardige mensen. Na het uit het water halen gaf ze mij duidelijke instructies hoe ik de aankomende 24 uur moest handelen met mijn telefoon en gaf mij zelfs een zakje waar die sowieso de aankomende nacht in moest. Na afloop zijn we nog even met deze toppers op de foto geweest 😁 ik raad dit bedrijf zeeeeker aan!!

Antwort von Recoverydivers
We waren met een groep vrienden aan het varen viel een telefoon in het water. We hebben Mirjam om 21:00 op zondag gebeld en stond er met 30 minuten. Ze had hem met 2 minuten in het water duiken gevonden. Was ernaast ook een hele aardige vrouw en kleinzoon

Antwort von Recoverydivers
Leuk team goed op elkaar ingesteld afspraak op tijd kan je van op aan. Werkt pas wanneer alles georganiseerd en veilig is, nu was het bij ons snel gevonden gaan wel door tot de klus geklaard is.

Antwort von Recoverydivers
Na een vervelende ervaring, mobiel in de gracht, contact opgenomen met Recovery divers. Omdat er pas na 21 uur in de gracht gedoken mag worden 's avonds terug naar Amsterdam. Daar kwamen Marga en Paulien en al heel snel werd mijn mobiel opgevist. Super blij, kreeg ook nog tips mee vd dames over wat te doen met mijn telefoon. Dus NIET in de rijst, maar in zakje met gel. En vandaag deed hij het weer helemaal goed.

Antwort von Recoverydivers
Telefoon in het kanaal gevallen, binnen 45 minuten waren ze er, binnen 5 minuten opgedoken. Top service.

Antwort von Recoverydivers
In minder dan een kwartier na mijn melding al ter plaatse en in nog eens 10 minuten de sleutels - letterlijk - boven water.
Jochem gaf aan dat 10 min. aanrijtijd wel uitzonderlijk is, hij was in dit geval in de buurt. Al met al was mijn probleem dus in minder dan een half uurtje geen probleem meer.
Een dikke 10 voor de Recovery Divers en Jochem in het bijzonder!

Antwort von Recoverydivers
Super geregeld professionele mannen wisten van aanpakken probleem was binnen 15 minuten opgelost. Ik zou hem iedereen aanbevelen

Antwort von Recoverydivers
Super snelle service! Op zondagmiddag heb ik gebeld omdat er een bril in de sloot was beland, binnen 15 min waren de mannen van Recovery divers ter plaatse. Na onze aanwijzingen over waar de bril ongeveer lag ging de duiker zijn uitrusting aan doen en even later te water. Binnen 5 minuten kwam hij weer boven met de bril! Het duikpak aan doen duurde langer dan de zoektocht naar de bril. Wat waren wij blij! Na afloop kregen we nog wat mooie verhalen van de mannen over het bijzondere werk wat ze doen. De buurtkinderen vonden het ook reuze interessant en mochten veel vragen stellen. Super aardige, behulpzame mannen! Bedankt dat jullie zo snel ter plaatse waren en onze dag weer goed hebben gemaakt!

Antwort von Recoverydivers
Mijn telefoon was in de grachten gevallen binnen twee uur na dat we gebeld hadden met Recoverydivers konden zij op locatie zijn om de telefoon eruit te halen en hij deed het gelukkig nog. Ze hebben ook goed advies gegeven over hoe ik het beste mijn telefoon kon laten drogen. Dit was het allemaal waard! Dankjewel:)

Antwort von Recoverydivers
Onze kleinzoon had zijn iPhone tijdens het vissen in een sloot laten vallen. Het duikteam gebeld en op de afgesproken tijd en plaats zijn zij aan de gang gegaan. Ondanks de blubber konden zij de telefoon vinden. Zij waren erg vriendelijk en kundig.

Antwort von Recoverydivers
Fantastische service, binnen een kwartier stonden ze voor mijn deur en 10 minuten later was mijn telefoon uit de sloot gevist.

Antwort von Recoverydivers
Telefoon opgedoken die 70 uur in het water lag. Goede bereikbaarheid, komen direct/zelfde dag, ook ‘‘s avonds, tips om telefoon te drogen. Zorgvuldig en sympathiek in de omgang.

Antwort von Recoverydivers
Mailtje gestuurd en dezelfde dag nog gebeld

Antwort von Recoverydivers
Ik ben mijn armband die ik voor mijn 18de verjaardag heb gekregen verloren in het water. Recovery divers kwamen heel snel om mij te helpen en hadden binnen 5 minuten de armband gevonden! Heel erg bedankt voor jullie hulp!!

Antwort von Recoverydivers
Even on Easter Sunday Recovery Divers were able to get my friends phone that fell into the canals of Utrecht out of the water! Thank you so much to you, and your promptness & efforts! Saved my friend a lot of money!!!

Antwort von Recoverydivers
We had a great experience with RecoveryDivers. Communication was quick and easy, and within minutes they approved our request. Marja immediately drove from Rotterdam to Harlingen (about 200 km) and was incredibly kind and helpful throughout the whole process.
They were very professional and got the job done quickly. The price was more than fair, and afterwards Marja also gave us helpful advice on how to dry the car keys and other important tips.
They truly saved us within just a few hours and spared us a lot of time, money, and stress. Highly recommended!

Antwort von Recoverydivers
Geweldig geholpen door de mannen. Men telefoon was gister avond in het water beland. Binnen een kwartier hadden ze hem al gevonden. Afspraak was snel gemaakt en de heren waren keurig op tijd.

Antwort von Recoverydivers
Alles volgens afspraak en zeer professioneel en deskundig!

Antwort von Recoverydivers
Op zondagmiddag was ik mijn telefoon verloren bij het suppen. Omdat we hem zagen liggen geprobeerd met de peddel op te tillen, maar daarna zagen we hem niet meer. Zelf er nog in mijn wetsuit in gegaan. En anderen met een grote hark en groot schepnet de bodem af geschept. Iemand met een metaal detector ook nog in het water gezocht. Dus ik vreede dat hij in de modder was gezakt. Maar recovery divers op vrijdag gecontact en zij konden binnen 30 minuten er zijn. Met hun professionele apparatuur konden ze tot 50 cm onder de grond detecteren. En binnen 20 minuten was hij gevonden!! Top!

Antwort von Recoverydivers
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.