Excellent prices, nice service. For the items I've purchased in the last 6 months (Lenovo, Jabra), the prices have consistently been better than the competition's.
Bestelling met DHL verstuurd die het pakket in de zogenaamde 'vakantiebox' gedaan (bezorgen nu pas na 21-8). Daar kan Redable niets aan doen, maar omdat alleen verzender een klacht kan indienen bij D... Mehr ansehen
Prima aanbod. Zocht een bepaald soort switch welke zij als enige in voorraad hadden voor een nette prijs. Netjes order-, inpak-, en verzendbevestiging mails gekregen en pakket kwam netjes volgende da... Mehr ansehen
Ik bestelde: Logitech Slim Multi-Device Wireless Keyboard K580 - 920-009274. Blijkt het een toetsenbord voor Skandinavische landen te zijn, ik kon er mijn wachtwoord (i.v.m. speciale tekens) niet e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Wij zijn Redable. IT-leverancier met de harddisk op de juiste plek.
Oosterveldsingel 45, 7558PJ, Hengelo, Niederlande
- 085 - 760 88 16
- klantenservice@redable.nl
- redable.nl
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zo als gewoon uitstekende service
Nice and steady stand for laptop
Levering niet conform advertentie
Volgens de advertentie omschrijving zou er een 100W power station worden meegeleverd ;
"i-tec USB-C Dual Display Docking Station with Power Delivery 100 W - C31DUALDPDOCKPD "
Deze zat niet bij de levering, ik zou deze graag nog willen ontvangen.
Snel leveren en goede klantenservice
Fantastisch aanbod
Fantastisch aanbod, prima prijzen, snelle levering: ik ben er graag klant!
Snelle levering tegen goede prijs
Snelle levering tegen goede prijs. Betaling vooraf lijkt ok.
Snelle levering & lage prijs
Snelle levering, mooie lage prijs van de producten.
Top bedrijf
Top bedrijf. Klarna altijd fijn. Goede prijzen en mooi aanbod.
Aanschaf laptop
Duidelijke site, duidelijke communicatie, snel! Keurig op tijd geleverd voor een goede prijs.
Mijn eerste-, positieve ervaring met Redable.nl
Kwam via Google na een korte zoektocht naar een Logitech keyboard op de site van redable.nl terecht. Ze boden het desbetreffende keyboard als één van de goedkoopste leveranciers aan. Dit was voor mij medebepalend.
De site heeft een professionele uitstraling en het bestellen ging gemakkelijk.
IK hoefde niet lang op mijn bestelling te wachten. Voor Redable gold afspraak is afspraak, de volgende dag had ik het keyboard in huis.
In plaats van plug-and-pray was het dit keer gewoon plug-and-play. Zowel het draadloze keyboard als de muis werkten direct.
Ik heb deze combinatie nu enkele dagen in gebruik en ben er tevreden over.
Tot slot één puntje van kritiek: het verpakkingsmateriaal is helaas niet duurzaam, maar bestaat uit veel plastic.
De productverpakking, dus doos waarin keyboard en muis verpakt was, was zwaar beschadigd. Dit moet hij in het magazijn van Redable al zo geweest zijn. Persoonlijk had ik zoiets niet afgestuurd.
Maar gelukkig had dit geen gevolgen voor de producten.
Great.
I really enjoyed the order process, seems like they have invested in good UI/UX designers to create the webshop. Less form fields to fill in, more pleasant visuals.
Eerste ervaring met deze webshop
Ik was opzoek naar een specifiek Philips monitor. Deze was hier goed geprijsd, ik was aleen onbekend met de webshop. Bij nader onderzoek kwam ik er achter dat ze officiële Philips partner zijn. Dus ben ik tot kopen over gegaan. De monitor werd de volgende werkdag geleverd. Bij het instaleren, kreeg ik het niet voor elkaar om over USB-C verbinding te maken. Mijn vermoeden ging uit van een defecte kabel. Na kort contact over WhatsApp, is er direct een vervangende kabel gestuurd en deze kwam ook de volgende dag aan. Aangesloten en alles werkte! De service is top!
Ik ga 't vervolg eerst deze webshop benaderen en raad deze ook zeker aan!
2TB TransCend van redable.nl
Snel geleverd, keurig bezorgd. Na eerdere TransCend 1TB schijven nu een 2TB aangeschaft, lekker snel en het format is eveneens klein en portable. Great job Redable, ik kom zeker weer terug.
Simpel besteld en hele snelle levering.
Prettige ervaring en betrouwbare winkel
Online besteld. Was in eerste instantie beetje huiverig omdat ik nooit van het bedrijf had gehoord. Maar niks bleek minder waar. Keurige mailtjes over de status en track n trace code. En paar dagen later keurig netjes in huis! Top!
Prima webwinkel met breed aanbod
Prima aanbod. Zocht een bepaald soort switch welke zij als enige in voorraad hadden voor een nette prijs. Netjes order-, inpak-, en verzendbevestiging mails gekregen en pakket kwam netjes volgende dag bij de deur.
Qua diensten aangeboden op de website lijkt me het zakelijk ook een prima partner.
Het bedrijf is snel en betrouwbaar
Het bedrijf is snel en betrouwbaar, alleen heb ik het product nog niet binnen daar DHL hun bezorger is. Wederom zeer slechte ervaringen met DHL.
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering. Bij vragen gelijk een medewerker aan de lijn, belde terug binnen de toegezegde tijd.
Prima router hier besteld voor een…
Prima router hier besteld voor een uitstekende prijs.
De verzending was netjes en vlot.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.