Excellent prices, nice service. For the items I've purchased in the last 6 months (Lenovo, Jabra), the prices have consistently been better than the competition's.
Bestelling met DHL verstuurd die het pakket in de zogenaamde 'vakantiebox' gedaan (bezorgen nu pas na 21-8). Daar kan Redable niets aan doen, maar omdat alleen verzender een klacht kan indienen bij D... Mehr ansehen
Prima aanbod. Zocht een bepaald soort switch welke zij als enige in voorraad hadden voor een nette prijs. Netjes order-, inpak-, en verzendbevestiging mails gekregen en pakket kwam netjes volgende da... Mehr ansehen
Ik bestelde: Logitech Slim Multi-Device Wireless Keyboard K580 - 920-009274. Blijkt het een toetsenbord voor Skandinavische landen te zijn, ik kon er mijn wachtwoord (i.v.m. speciale tekens) niet e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Wij zijn Redable. IT-leverancier met de harddisk op de juiste plek.
Oosterveldsingel 45, 7558PJ, Hengelo, Niederlande
- 085 - 760 88 16
- klantenservice@redable.nl
- redable.nl
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel en netjes geleverd
Ik heb bij dit bedrijf voor prive een beeldscherm gekocht. Het product zat in de originele verpakking en was goed beschermd. Levering kwam de volgende dag al aan. Alles was in orde en het was een goede ervaring.
Goed, maar...
De bestelde USB-stick is prima, de prijs was netjes en de verzending snel, maar het was handiger geweest de stick zo te verpakken dat het ding in de brievenbus paste. Nu moest ik de hele dag thuis zijn, omdat de stick in een idioot grote doos zat en ik niet wil dat de buren worden lastiggevallen. Kies in het vervolg voor PostNL of DHL, de site van GLS werkt slecht en geeft nauwelijks bruikbare informatie. PostNL en DHL doen dat veel beter.
snelle reactie ,vlot geleverd
snelle reactie ,vlot geleverd
een beetje traag met reageren op de mail
Duidelijke website
Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering
bestelling snel geleverd
Bestelling was de volgende dag na verzending geleverd in goede en stevige verpakking.
Aangegeven levering komt niet overeen…
Aangegeven levering komt niet overeen met wat de site aangeeft. Aangezien dit niet volledig hun schuld is, maar dan moet de communicatie en oplossing gerichtheid echt beter. uiteindelijk bijna 1 week moeten wachten op een computer. Antwoorden van support, helaas is niet onze schuld, hij ligt er vanmiddag (niet waar). Het is niet erg als een product een week levertijd heeft. Het is wel slecht als er staat (in mijn geval dinsdag) en dan pas dinsdag verstuurd wordt. alles wat daarna gebeurd is dan verwijtbaar aan redable.
Goede prijzen
Goede prijzen, breed assortiment en snel geleverd.
Betrouwbare webshop met goede service
Betrouwbare webshop met goede service. Ik raad daarom deze webshop aan. Aankoop van Lenovo ThinkStation P2 - 30FR001XMH.
Lid van Thuiswinkel.org en erkend Lenovo Platinum Partner.
Snelle behandeling
Snelle behandeling, correcte aflevering.
Voor de tweede keer een bestelling…
Voor de tweede keer een bestelling geplaatst en weer zeer tevreden. Dit keer een all-in-one laserprinter. Leveringsinformatie is wederom zoals verwacht.
Snelle levering, factuur direct toegestuurd, alles dik in orde
unfinished expensive products, bad service
We ordered a firewall for the price of 1´600 euros. As we paid good money, we expected a good product.
The installation progress was rough. Then it turned out that the firewall does not support IPv6, only IPv4, which is very outdated. It is the equivalent of buying a car that cannot go past first gear, i.e. unsuitable for any trip on a main road.
Upon writing a polite e-mail to customer service, they simply told us it is our fault for not asking and that they wouldn't take back this product.

Antwort von Redable
Niet voor NL-markt: Logitech Slim Multi-Device Wireless Keyboard K580 - 920-009274
Ik bestelde: Logitech Slim Multi-Device Wireless Keyboard K580 - 920-009274.
Blijkt het een toetsenbord voor Skandinavische landen te zijn, ik kon er mijn wachtwoord (i.v.m. speciale tekens) niet eens mee invoeren, dus voor mijzelf waardeloos.
Ik heb het geretourneerd, maar geen kosteloze mogelijkheid daartoe, dus extra kosten...
Overigens ging het proces prima en snel, dus daarom nog wel 2 sterren.

Antwort von Redable
Very good experience with Redable.nl
Excellent customer care phone service!
We received promptly all the necessary explanations and suggestions, in order to do the best acquisition, according to our needs for a laptop and other IT peripheral's. Special thanks to Joost and Willem!
The items were delivered the next day and arrived in good order. They are of good quality and according to our expectations.
Thank you, Redable.nl!
Makkelijk bestellen en tweakers…
Makkelijk bestellen en tweakers pricewatch gaf aan dat ze de meest voordelige waren. Bestellen en de volgende dag geleverd, kan niet beter!
snel en correcte levering doch bleek de…
snel en correcte levering doch bleek de geleverde beschermhoes te groot (MacBook Air 15 inch) en retour was geen enkel probleem; fijn.
Bestelling prima verlopen
Er werd snel gereageerd op vragen vanuit de klantenservice. Het bestelde chromebook werd nog dezelfde dag verstuurd en de volgende dag ontvangen!
Goedkoop en snelle verzending
iMac besteld. Laagste prijs en de volgende dag - zoals beloofd - netjes bezorgd.
Alles dus naar wens. Aanrader!
Ordernr 444058
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.