Vi köper din gamla mobil oavsett skick snabbt och utan krångel.
Segersminnesvägen 1B, 14041, Stuvsta, Schweden
- info@refone.se
- refone.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Det är en bedrägeri hemsida
Det är en bedrägeri hemsida. Jag värderade min telefon och refone erbjöd mig på 9230 kr. Jag packade och skickade efter några dagar fick jag ett erbjudande på 4400 vilket är stor skillnad. Därefter när jag bad att skicka telefonen tillbaka först svarar inte sen när svarar tar flera dagar tills skickar telefonen tillbaka. Jag kommer aldrig sälja nått till refone och tänkte dela min upplevelse till er som ni vill sälja nått till refone. Slösa inte din tid och ta inte risken👎👎👎👎👎👎
Kanontrevlig och bra kundservice
Kanontrevlig och bra kundservice. Snabb återkoppling
Men… fantastiskt enkelt och kanon…
Men… fantastiskt enkelt och kanon information. Önskar jag kunde sälja mina datorer på samma sätt🙏🏻 tack för fin hjälp.
Otroligt lätt
Otroligt lätt, snabbt, och riktigt bra service. Rekommenderar starkt!
Onlinevärderingen är långt ifrån vad du…
Onlinevärderingen är långt ifrån vad du faktiskt får.
Jag skickade in en iPhone 11 som värderades till cirka 1 350 kr på hemsidan. När de fått telefonen erbjöds jag plötsligt bara 300 kr. Först skyllde de på batteriet trots 91 % batterihälsa, vilket knappast är “slutet av den tekniska livslängden”som de först försökte påstå. Sedan ändrade de sig och påstod att telefonen var sliten, trots att de själva först skrivit att den var i fint skick.
Till sist hänvisade de till att iPhone 11 är en gammal modell, vilket de redan visste när de gjorde onlinevärderingen.
Känns som ett klassiskt lockpris för att få folk att skicka in sina telefoner.
Tror dom får ta och kolla igenom alla…
Tror dom får ta och kolla igenom alla rutiner för något fungerar inte. Jag värderar min tel på deras sida och blir erbjuden 9300 kr. Jag skickar iväg den och får sent om sido en värdering på 4400 kr!! Och ingen anledning angavs. Jag frågade om detta 2 ggr men har aldrig fått svar. Jag bad dom skicka tillbaks min lur men då håller dom på den och i helgen kom ett nytt förslag. Är det så ni jobbar Refone? Ska iallafall aldrig använda er igen.
Snabb och bra service
Snabb och bra service, pengarna på kontot direkt.
Så smidigt och lätt att få hjälp att…
Så smidigt och lätt att få hjälp att återvinna en ”manick” och tillika få betalt🎶👍🏻
Så enkel process
Så enkel process ! Väldigt nöjd och ett bra pris!!Toppen
Det gick jättebra
Det gick jättebra, skickade in min telefon och fick ett högre pris än vad jag förväntade mig! Jättesnabb kommunikation och inga konstigheter! Rekommenderar stark för alla som är nyfikna att se vad de kan få utav sin telefon.
De va en smidig affär och jag fick de…
De va en smidig affär och jag fick de jag ville
Helt fantastiskt service
Helt fantastiskt service! Snabbt och smidigt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Väldigt snabb affär och smidig
Väldigt snabb affär och smidig, löste allt på mindre än en vecka!
Smidigt och enkelt
Smidigt och enkelt
Gör gärna om:)
Bra köpupplevelse
Lätt och smidigt, fick mobilen inom några dagar och bra kommunikation.
Smidigt och enkelt för bra pris
enkelt
Jag fick pengarna snabbt och det var inte så svårt att skicka mobilen häller
bra service
Fick snabbt en prisuppskattning på min gamla mobil, att skicka mobilen gick enkelt med instruktionerna från hemsidan.