Dit is zonder twijfel het beste bedrijf van allemaal waarvan ik tot nu toe gebruik heb gemaakt. Het boeken van een vakantie is snel en eenvoudig, en de klantenservice is van het hoogste niveau. Bedank... Mehr ansehen
Wij werden super snel geholpen door de vriendelijke Amanda bij het omboeken van onze reis! Gewoonweg top!
Super snel vakantie geboekt 18 mei lekker naar mallorca. Voor de vakantie in september gaan we zeker weer bij jullie boeken.
STEL BEDRIEGERS!! twee keer van mij € 3600 afpakken en maar een reis leveren alleen maar omdat jullie website bleef hangen dubbele betaling niet terug ontvangen advocaat ingeschakeld wegens onrechtma... Mehr ansehen
Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl
Raoul Wallenbergplein 23, 2404ND, Alphen aan den Rijn, Niederlande
- 085-0003190
- contact@reisknaller.nl
- reisknaller.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Dit is zonder twijfel het beste bedrijf…
Dit is zonder twijfel het beste bedrijf van allemaal waarvan ik tot nu toe gebruik heb gemaakt. Het boeken van een vakantie is snel en eenvoudig, en de klantenservice is van het hoogste niveau. Bedankt!
Wij werden super snel geholpen door de…
Gewoonweg top!

Overzichtelijke site.
Overzichtelijke site en fijn dat je meteen de vluchttijden ziet.
Foutieve berekening werd meteen toegelicht met een belletje.

Antwort von Reisknaller
Super snel vakantie geboekt.

Antwort von Reisknaller
We zijn heel klantvriendelijk geholpen
We zijn heel klantvriendelijk geholpen. De mensen bij dit bedrijf denken echt met je mee.

Boeken ging heel makkelijk
Boeken ging heel makkelijk! Vorig jaar ook al via reisknaller geboekt, waren helemaal tevreden!

Top vliegvakantie naar Nerja
Een topvakantie tegen een goede prijs naar Nerja. Erg tevreden over deze maatschappij

Het boeken ging simpel
Het boeken ging simpel, en kreeg ook meteen alle bevestigingen. Hopelijk wordt de reis ook zo mooi.

Antwort von Reisknaller
Super makkelijke website en heel…
Super makkelijke website en heel eenvoudig voor het maken van een boeking. En super vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Antwort von Reisknaller
Ik werd terug gebeld,met mijn probleem,dit vond ik heel fijn bvd
Ik werd terug gebeld,en was vergeten om transsfer bij te boeken

Antwort von Reisknaller
Goed en snel geholpen aan de telefoon…
Goed en snel geholpen aan de telefoon en email