Op 27 mei 2025 kwam ik via een Facebookadvertentie terecht op de website van Reizendeals. Ik wilde enkel aanbiedingen bekijken en informatie opzoeken over vertrekluchthavens en verzekeringen. D... Mehr ansehen
We hadden een verrassingsreis naar Griekenland geboekt voor 2 personen per ongeluk 2 keer geboekt. De 2e boeking is netjes door hun zonder extra kosten geannuleerd. De reis die ze voor ons geboekt ha... Mehr ansehen
Oplichters!! Per ongeluk gedrukt Boeken en kon niet meer annuleren! Wie gaat vakantie boeken zodra info welke hotel gaat je naartoe en geen info over tijd en vanaf welke luchthaven echt bizar!! Moet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ondanks dat we via Brussel Charleroi vlogen was onze vakantie heerlijk genieten. Portimēo leuke beachtentjes met goede kaart en keuken. Je wordt aan het ligbedje bediend bij No Solo Auqa. Heerlijk oes... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
De leukste reizen voor de beste deals!
Niederlande
- reizendeals.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 15 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Algarve super trip
Wij hadden een reis geboekt naar de Algarve, 2 weken voor vertrek documenten gekregen. Zag er goed uit, bij aankomst nog beter een super groot appartement, 5 min wandelen naar de zee en wandelstraten, winkels en restaurantjes. Dikke merci voor deze reis en vooral de prijs was een treffer.

Antwort von Reizendeals
Na wat twijfelen toch voor de…
Na wat twijfelen toch voor de stedentrip naar Venetíë gegaan. we hebben een hele leuke paar dagen gehad en hebben we het erg naar ons zin gehad. zo leer je nog eens een nieuwe stad kennen. wij hebben besloten dit vaker te doen voor dit geld we waren maar 140 euro kwijt en hierin zaten vliegtickets en een zeer goed hotel.

opletten voor deze oplichterspraktijken
Deze site is helemaal niet transparant. Bij het surfen even gekeken naar 2 reizen en krijg spontaan 2 facturen. Annuleren kan niet en als ik dat wil kost het me veel geld, Dit is echt diep triest. Deze site is niet duidelijk en overzichtelijk. Dit zijn echte oplichterspraktijken;!!!!!!!!!!!!!!!

belangrijk
ik heb geïnformeerd. bij online aankopen of deur aan deurverkoop in België. is er altijd 14 dagen kosteloos annuleren recht.gaat boven kleine letters. bij blijven mails sturen of bellen klacht neerleggen bij politie wegens belagen .groetjes laurent

Antwort von Reizendeals
De site is niet transparant
De site is niet transparant. Je ziet een reis denkt leuk even kijken wat het mij moet gaan kosten. Ten eerste moet je al een account aanmaken. Daar ga je. Hebben ze al je gegevens. Klik je op een dag en wil wat “normaal” gesproken zo is kijken wat de kosten worden voor bijv 2 personen. Kan niet. Je moet van alles aanklikken om verder te kunnen. Als je niet scherp bent dan heb je voordat je het weet een reis aan je broek. Facturen kunnen ze dan heel snel sturen en annuleren doen ze niet aan. Het is echt een belachelijk systeem. Niet gebruiksvriendelijk en moet compleet geweerd worden en van de toeristen markt verwijderd worden.

Trap er niet in!
Trap er niet in!
Lees de algemene voorwaarden maar eerst eens goed na! De uiteindelijke prijs, bestemming en plaats van vertrek kan steeds gewijzigd worden. Kan omdat het hier een veiling betreft en geen pakketreis. Annulatiekosten 60%!
Bij aanmaak van een account heb je gegarandeerd een reis aan je broek.

Antwort von Reizendeals
Niks geboekt alleen maar geïnformeerd…
Niks geboekt alleen geïnformeerd naar een reis. Spontaan factuur sturen en annuleringskosten in rekening brengen...?! Dacht het niet! We zien de deurwaarder en de rechtszaak met belangstelling tegemoet!

Stop met misleidende praktijken
Stop met misleidende praktijken
Ik wil u dringend verzoeken om per direct te stoppen met uw activiteiten die mensen schade berokkenen. Zoals u zelf ongetwijfeld weet, zijn de praktijken van uw organisatie misleidend. Het recente programma van Kassa heeft hierover al een duidelijk beeld geschetst met betrekking tot Reizendeals.nl, en nu blijkt Vakantiester.nl een vergelijkbare opzet te hebben. ( Kassa 19/10/2024)
Wij zullen aangifte doen bij de politie om verdere stappen te ondernemen tegen deze praktijken. Het is van groot belang dat dergelijke websites offline worden gehaald en dat consumenten beschermd worden tegen oplichting.
Ik hoop dat u uw verantwoordelijkheid neemt en ervoor zorgt dat u stopt met deze activiteiten, zodat mensen met rust gelaten worden en dit soort misstanden niet verder kan escaleren.
Great fast service
Tevreden met een goede vakantie
Goede informatie goedkoop reizen super…
Goede informatie goedkoop reizen super raad mensen aan om via hier de reis te boeken t95 mensen

Super leuke tijd gehad
Super leuke vakantie met mijn zoon in Malta

Oplichting!!!!!!!
Oplichting! !!!!!!!!!Trap er niet in!!!!!!!
Beste mensen, Reizendeals is pure oplichting! Boek niks bij hun! Trap er niet in! Zonde van je geld! Kijk ook op de website van BNN Vara en het tv programma van Kassa. Hier waarschuwingen zij ook voor Reizendeals!
Oplichting
Oplichting! Trap er niet in!
Reizendeals verwijdert negatieve…
Reizendeals verwijdert negatieve recensies, zoek naar andere sites die de frauduleuze activiteiten van dit bedrijf beschrijven. Nu is het duidelijk waarom er zoveel positieve recensies op deze site staan, In tegenstelling tot andere sites,daar blijven de negatieve reviews wel staan.
Mensen van reizendeals Deze zijn niet…
Mensen van reizendeals Deze zijn niet vertrouwen ze denken alleen hun zelf ze kunnen gewoon annulering kosteloos mensen trap niet in ze willen rijk maken zicht zelf
Oplichting! Trap er niet in!
Alles was fantastisch geregeld voor…
Alles was fantastisch geregeld voor onze reis naar valencia. Zowel de reis als het hotel waren super!! Ook was alle informatie goed en duidelijk

Antwort von Reizendeals
Le voyage avec Reizendeals était une…
Le voyage avec Reizendeals était une très belle expérience 👍 tout était collé décrit dans la description. Nous avons passé de très belles vacances en Grèce au bord de la mer .
Le prochain voyage est déjà programmé pour très bientôt .

Antwort von Reizendeals
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.