Den virker godt på smertene mine.Bruker den også bare på varme.Kan ikke bruke den på nakke min,diverre,men hodedelen virker også på andre steder. Veldig fornøyd.Rask levering.
Unternehmen hat geantwortet
Veldig deilig varme i madrassen, massasjekulene i nakkestrøtten med varme er fantastiske og gode å bruke på legger og lår også. Hadde trodd at det var massasje i selve madrassen, ikke bare vibrasjon.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg købte et fod massageapparet den 21. september 2025. Efter flittig brug blev der slidt hul i det tynde overtræk. Med en kort beskrivelse samt et foto kontaktede jeg reliefr, for at høre hvad jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Reliefr arbejder vi hver dag for at gøre en reel forskel for mennesker, der oplever smerter, spændinger eller ubehag i kroppen. Vores mission er at skabe gennemtænkte og pålidelige produkter, der bidrager til mere velvære, ro og bevægelsesfrihed i hverdagen. Vi tror på, at selv små forbedringer i komfort kan have stor betydning for livskvaliteten. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Frem for at tilbyde mange produkter fokuserer vi på færre, men bedre løsninger, som er udviklet med omtanke og grundigt testet. Hvert produkt er designet til at støtte og aflaste udsatte områder som fødder, knæ, lænd, nakke og skuldre, hvor mange oplever daglige gener. Målet er at gøre almindelige aktiviteter nemmere og mere behagelige, uanset om du er aktiv, stillesiddende eller et sted midt imellem. Tryghed og tillid er vigtige værdier for os. Derfor tilbyder vi hurtig levering, 30 dages returret og ærlig kundeservice, hvor vi altid stræber efter at give klare svar og personlig hjælp. Vi lytter til vores kunder og bruger deres erfaringer aktivt til løbende at forbedre vores produkter og service. Reliefr er et dansk brand med fokus på ansvarlighed, kvalitet og gennemsigtighed. For os handler det ikke kun om at sælge produkter, men om at støtte mennesker i at leve et mere komfortabelt liv med større frihed til at bevæge sig og færre begrænsninger i hverdagen.
Vesterbrogade, 1800, Frederiksberg C, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Veldig fornøyd.Rask levering.

Antwort von Reliefr
Jätteskön och den är bra så kan rekommendera den 👍

Antwort von Reliefr
Snabb och smidig leverans. Produkten ser fin ut och är lätt att använda. Måste testa det i längre tid innan jag kan bedöma hur bra det verkar.

Antwort von Reliefr
CloudMat Pro er et fint alternativ til den ægte vare. Imponerende hurtig levering!

Antwort von Reliefr
Jeg har næsten lige fået den men jeg syntes allerede min hælesporer er ved at forsvinde men det kan jo ikke være rigtig. Nu har jeg haft hælesporen i mega lang tid så det ville være for megetaf dét gode men den er rigtig dejlig

Antwort von Reliefr
Fodlux hjalp på smertene i foten (tingling). Jeg kjenner gulvet nå, før var det som å gå på puter. Jeg har også sluppet å ta smertestillende tabletter om natta.

Antwort von Reliefr
Sender og modtager hurtigt et super godt prudukt

Antwort von Reliefr
Jeg købte et fod massageapparet den 21. september 2025. Efter flittig brug blev der slidt hul i det tynde overtræk. Med en kort beskrivelse samt et foto kontaktede jeg reliefr, for at høre hvad jeg skulle gøre.
Jeg fik hurtigt svar tilbage, om at garantien på 2 år stadig gjaldt, hvorfor de blot ville sende mig en ny. Sjældent har jeg oplevet så flot en service. Tak til reliefr som jeg varmt kan anbefale.

Hurtig levering af fodlux
Den kom dagen efter jeg havde bestilt den

Antwort von Reliefr
Virkelig god service og imødekommenhed fra Reliefr!
Den Fodlux Pro jeg har købt vil jeg gerne anbefale varmt.

Antwort von Reliefr
Fin levering, jeg har kun haft maskinen et par dage men virkningen lover godt

Antwort von Reliefr
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.