REMA 1000 Danmark Bewertungen 130

TrustScore 2 von 5

1,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rema aalborg øst rådene vare. Kom hjem råden salat, måtte afsted igen kun for at konstatere at al salat lige meget hvilken type var dårlig. Talt ned en medarbejder fik penge retur men salaten ligg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rema Glamsbjerg fin service og gode varer. Remas egne produkter er super gode på linie med andre mærker bare billigere :) Rema Glamsbherg har altid skaffet varer hjem man bad om og personalet har a... Mehr ansehen

1,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er mildest talt forbløffet over…

Jeg er mildest talt forbløffet over deres manglende kundeservice!
Jeg havde købt en pose af deres egne Basmati ris, og da jeg åbnede posen, myldrede det med Rismelsbiller!!!
Da jeg skrev til Rema om problemet, fik jeg - efter mange mails frem og tilbage - lovning på et gavekort på kr. 150,-!!!!! Sig mig - er de slet ikke klar over, at disse insekter spreder sig med lynets hast, og det kostede mig (indtil videre) to gange insektbekæmper á kr. 1.600,- pr. gang plus fornyelse af ALT, hvad jeg havde af fødevarer i samme skab, og de ville heller ikke meddele Fødevarestyrelsen om problemet. Det har jeg nu gjort, og deres gavekort har jeg bedt dem om at glemme alt om, for det er en fornærmelse af de grove samt en latterliggørelse af mine problemer, som de er skyld i, at de tror, det lindrer på noget som helst.
Jeg har nu også meddelt mine medborgere om, at de nok ikke bør handle den slags varer i Rema1000, for man løber en kæmpe risiko. Mel, ris, rasp m.v. holder jeg mig langt fra at købe der, men naturligvis er der andre varer, der er gode nok. Bare man tænker sig om, inden man åbner poser med den slags, skal det måske nok gå, med mindre billerne (som er meget små) også gemmer sig andre steder, så man alligevel får dem med hjem. Ellers så åben poserne udendørs og kig dem godt igennem for insekter, før du tager poserne med ind.
Held og lykke med dine indkøb.

30. Jänner 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg er godt tilfreds med rema i aulum

Jeg er godt tilfreds med rema i aulum, men med rema i Nørreport centret holstebro sidder der en ung kvinde ved kassen om morgenen , hun kan ikke finde ud af at betjene kasseapparatet alt går i slowmotion, jeg er vant til i rema aulum at blive mødt med et hej eller goddag og et smil , i Holstebro kunne kasse damen skiftes ud med en robot, jeg ville give rema aulum 4 stjerner, men med betjeningen i Holstebro kan jeg ikke give mere end 2 stjerner

3. Februar 2025

Kan kun give 5 stjerner, desværre er der ikke flere

Rema 1000 Dalum
Ser at der er en del dårlige anmeldelser af Rema. Det forstår jeg ikke.
Har handlet der siden starten, og har altid fået en god behandling. Selvfølgelig kan en medarbejder ha’ en dårlig dag (det kan vi allesammen), men ikke alle sammen på een gang.
Jeg har handlet for første gang på VIGO i dag, og er overrasket over, den service jeg har fået.
Det er ikke sidste gang jeg bruger den.

31. Jänner 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snydt

Snydt. Flotte selleri til 5,- finder en flot stor en og bliver så en nar når man blokkere kø når man skal spurte til grønt for at veje og tilbage igen og give 11-. Please skriv nu pr 1/2 kg med stort 🙂

23. Jänner 2025

TOPSERVICE og fin hjælp Rema 1000 i skrillinge

Rema 1000 i skrillinge, Middelfart
Min kone hde glemt sin mobil m bet. kort
Stod og skulle betale , men kunde ikke finde mobil, lidt stress i köen.
Lederen som betjente kassen tilbød min kone at betale og at hun så betalte i efterhånd med mobilepay... HOLD da op en service og at der endnu er nogen som stoler på en anden, FLOT.. Vi siger bare stort TAK !!!

21. Jänner 2025

Rema 1000 Frederikssund

Rema 1000 Frederikssund. Behagelig butik at handle i. Personalet er venligt, smilende og hjælpsomt, samtidig med de er travlt optaget med at fylde varer på hylderne. Overskueligt lokale. Lyst og uden distraherende musik. Da køen voksede ved kassen blev der hurtigt åbnet endnu en kasse. Her kommer jeg igen.

13. Dezember 2024

Rema 1000 Grønløkkevej Odense

Rema 1000 Grønløkkevej Odense. Da de åbnede, smilede personalet og alle hilste venligt. Nu er der ingen der smiler, og ingen hilser mere, bortset fra kassedamen der var venlig og imødekommende. Hvad er der sket?

10. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tomme hylder

Utrolig træls at hylder ikke bliver fyldt op. Har oplevet det næste vær gang man handler i rema. Som øvrigt har været min fortrukne butik men desværre er den godt nok rykket noget ned på min list.

1. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Idag har jeg haft en dårlig oplevelse

Idag har jeg haft en dårlig oplevelse, da jeg var i Rema 1000 Brabrand i stenbækvej. Jeg ventede i køen ved kassen og min datter græd højt og skreg lidt. Men en ung kassedame med røde hår og fregner var åbenbart ikke tilfreds, hun gav mig nogle ondskabsfulde blikke, fordi hun blev åbenbart irriteret overfor min datters høj stemme. Gode råd fra mig er at I opdrager jeres medarbejder at de ikke fornærmer kunderne i Rema tusind . Tak

27. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Advare mod at bruge Ream eget flydende…

Advare mod at bruge REMA eget flydende vaske produkt produceret i Hobro,Det lugter som en kloak , alt end tøj bliver ødelagt og må hænge udendørs i dagevis . Henvender mig sig til reklamation beder se om nummber på emballagen. Kommer tilbage med et non brugbar løsning. Gant bluser og skjorter lugter fælt.
Service er for Rema en by i Rusland hold jer væk.

22. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været udsat for usædvanlig…

Jeg har været udsat for usædvanlig dårlig kundeservice i Rema 1000 Skibby. Søndag den 13. okt, var jeg inde og handle, og betalte med mit Dankort. Der var åbenbart fejl på deres terminal, og ekspedienten bad mig om at køre mit kort igennem 2 gange mere. Jeg oplyste at hvad vi så skulle gøre hvis beløbet blev trukket flere gange . Han sagde det var intet problem, for han ville lægge bonnerne ind på sin chefs kontor. Mandag kunne jeg så konstatere at beløbet var trukket flere gange, og ringede der op. Jeg aftalte at jeg ville komme derop ca kl 11, og jeg skulle spørge efter Rasmus, Da jeg kom derop, var der ingen med det navn og ingen vidste noget om den sag. Med det resultat at jeg måtte vente ca 20 min, på at en afløser for chefen endelig fandt ud af, at hun blev nødt til at tilbagebetale pengene . Først sagde hun, det må vi først undersøge . Jeg bad omgående om at få mine penge igen, hvilket så skete efter flere tlf samtaler. Syntes dette er dårlig service, og unødig brug af deres kunders tid og kørsel. Jeg vil ikke handle der igen

13. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke Ikke en enste gang i dag har jeg haft brug for af få at vide af REMA 1000 Danmark!

Ikke en enste gang i dag har jeg haft brug for af få at vide
af REMA 1000 Danmark, at jeg skal have hjælp til at nedbringe mit forbrug af kød, ikke en enste gang hele dagen lang, har jeg haft brug for at få at vide hvor meget kød jeg bør spise, men hele tre gange i dag har jeg haft brug for en landmand, morgen middag og aften.

Med andre ord det er på høje tide at man begynder at behandle Landmændene og forbrugerne ordentligt, I 1980 fik en landmand 10- 12 kr kiloet for en slagtegris....😎
...I dag får han 9- 14 kr kiloet for en slagtegris.... 😰 Altså ikke meget landmanden har fået i lønforhøjelse pr gris i løbet af 44 år.... 😢
Et kilo svinefars kostede 20-25 kr kiloet i 1980,,,,😎
,I dag er prisen omkring 55 kr.... 😎
Det vil sige, kødprisen er steget over 30 kr pr kilo, som landmanden ikke får del af...

og det er altså ikke okay! 🤬

11. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bortvist fra at handle med viggo

Jeg er så forarget aldrig før har jeg oplevet noget der minder om dette her
klager telefonisk til Rema 1000 med Viggo kundeservice medarbejderen irettesætter mig dette kan og vil jeg slet ikke acceptere jeg får nu at vide at jeg har overtrådt deres retningslinjer som de så fint kalder husregler jeg var sgu ikke klar over at man som kunde når man handler med Viggo var underlagt disse ca en time efter modtager jeg en mail at min profil ikke længere var aktiv
Jeg kalder det en bortvisning det er så skammeligt at de behandler deres kunder på denne måde men nu kan andre butikker få glæde af mine ca 4500kr som jeg brugte i Rema hver måned

8. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tzatziki før 400g 17,95 nu 200g 12,95…

Tzatziki før 400g 17,95 nu 200g 12,95 ikke nok med at prisen for 400g er steget med 8 kr men der er også mere plastik der skal laves og smides ud. Huraaaa for den grønne omstilling.

27. September 2024

Overpriser på nogle vare

Hvordan kan en pakke Buko pikant smøreost på 200g koste 25,95 kr? = 179,75 kr pr kg. Den samme koster 12 kr I netto, Man kan købe oksemørbrad billigere. prøv at regne kg prisen ud, så er det faktisk billigere at gå på restaurant. Rema tror åbenbart at alle forbrugere er "en flok dumme får" lidt som John Mogensen sang i 70èrne. Rema har ind imellem gode tilbud = OK men er generelt blevet for dyr at handle i.

26. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brødudsalg fra Bavinci bageren er så…

Brødudsalg fra Bavinci bageren er så grotesk ringe. Det er almindelig kendt af alle at det er så dårlig kvalitet, og så er det uforståeligt at Rema ikke vælger anden leverandør. Alle andre steder er brødudsalget langt bedre

8. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr