Meestal online auto parts bestellen krijg je wel eens de verkeerde. Ik wilde de gok weer eens wagen met remblokken. Ik bestelde blokken voor een Peugeot Partner benzine van 2001. Na bestelling ke... Mehr ansehen
Na telefonisch contact wederom goed geholpen. Samen het juiste artikel uitgezocht en daarna besteld. Netjes bevestigd via de mail en de volgende dag in huis. Bestelproces loopt soepel en je word... Mehr ansehen
Gisteren schijfrem setje besteld en vandaag in huis. Keurig! Over de kwaliteit kan ik nog niets vermelden daar het nog niet gemonteerd is, wel zijn ze mooi gecoat. De remschijfboutjes ontbreken, ik be... Mehr ansehen
jagerserf 13, 3851SM, Ermelo, Niederlande
- 0341267637
- info@remdiscounter.nl
- remdiscounter.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Schijven en remblokken besteld op…
Schijven en remblokken besteld op kenteken. Echter totaal het verkeerde binnen gekregen. Heb hier over een mail gestuurd 0 reactie. Probeer ik te bellen op verschillende tijden krijg ik een bandje te horen dat het druk is en ik het later moet proberen. Contact gezocht met de bank die kunnen helaas niks betekenen echter wel met klem verzocht om aangifte te doen bij de politie. Als ik binnen een week geen reactie krijg. Ik hoop hier mee op deze manier contact tekrijgen mocht dit niet lukken komt het op een andere manier mijn bericht bij jullie binnen.
Bestelling met snelle levering
Bestelling met snelle levering, fijn dat het bestelde artikel middels het chassisnummer werd gecontroleerd.
Bestelling zou de volgende dag geleverd…
Bestelling zou de volgende dag geleverd worden maar ik kreeg de product dag later anders zij ze 5 sterren waard
Goede leverancier.
Snelle levering, goed product.
Zekerheid over juiste levering.
Aanrader! 🥳
Gemakkelijke website, overzichtelijk en altijd goed spul! Gratis verzendkosten of bij de prijs inbegrepen dat weet ik niet maar het is keurig en niet duur! Aanrader!
Goede onderdelen, goede service, snel geleverd.
Prima passende blokken voor weinig en gratis verzending
Ik bestelde blokken voor een Peugeot Partner benzine van 2001. Na bestelling kenteken en Vin nummer opgestuurd en warempel kreef ik passende remblokken binnen.
Fantastisch. De prijs deed het hem. Er zat een busje reinigingsmiddel, zakje vet en boutjes bij.
Omdat de wagen zelf geen slijtmelding kon aangeven heb ik die kabeltjes van de pads af gehaald.
Aanrader
Aanrader. Alles is volgen afspraak verlopen. Ook de zekerheid dat het juiste product voor de auto wordt geleverd.
Binnen een dag kreeg ik mijn brembo…
Binnen een dag kreeg ik mijn brembo premium remblokken voor de achterkant van de auto.
Netjes ingepakt. Ik had zelfs even de klantenservice gebeld om er nog meer zeker van te zijn of ik wel de juiste remblokken had ontvangen en wat een goede uitleg en service heeft dit bedrijf!
Ik ben de volgende keer weer van de partij! Dank jullie wel en tot de volgende keer. 👍🏻👍🏻🏁❤️
Hallo meerdere keren al wat besteld…
Hallo meerdere keren al wat besteld nooit geen problemen gehad en de extra controle super belangrijk
Aanrader en wil je iets speciaal of je komt er niet even bellen en wordt opgelost
SUPER
onderdelen passen wel maar.....
onderdelen passen. Maar belofte dat het volgende dag bezorgd wordt klopt niet. Nota klopte niet mijn mail daarover werd niet beantwoord en mijn poging om te bellen liep op niks uit. Ik raakte in het menu verstrikt en kreeg niemand te spreken.
no contact with the company
don't answer the phone they don't answer emails they sent me incomplete goods missing brake discs I'm trying to contact them nothing very dishonest company
Retourkosten na fout remsdiscounter
Na check met kenteken evenzo de verkeerde onderdelen ontvangen. Terugzenden geen probleem maar je moet dan wel even zelf 15 euro portokosten betalen. En dit door een fout van remsdiscounter. Niet omdat ik een fout maakte of artikelen niet wilde maar door een fout van remsdiscounter. Hierom geen 5 sterren, jammer want verder is alles goed en snel verlopen.
De onderdelen na ontvangst direct…
De onderdelen na ontvangst direct gemonteerd en de auto weer inzetbaar
Snelle levering en goeie prijs
door jullie auto controle toch de…
door jullie auto controle toch de juiste onderdelen gekregen, dan dt ik eigenlijk besteld had. Echt top
Snel geleverd makkelijke webshop prijs…
Snel geleverd makkelijke webshop prijs is goed
Alles was netjes op tijd niet evident…
Alles was netjes op tijd niet evident gezien de leeftijd van de auto ,Opel kadett uit 1981
Slechtste bedrijf ooit
Slechtste bedrijf ooit. Voor 450€ aan onderdelen besteld op VRIJDAG avond zui uiterlijk dinsdag binnen zijn. Dat was t ook 1/3 van het pakketje, volgende dag 2/3 van het pakketje na een keer bellen. Bel ik ze nog een keer om kwart voor 5 late ze me gewoon in de wacht staan.
NIKS BESTELLEN!!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.