Det må jeg sige Der var ingen problem at ringe inde til dem og hører om jeg hjælp de var med på at hjælpe helt fra start har hellere aldrig haft problem eller noget når jeg har ringet ind altid... Mehr ansehen
De har en fin side om hvordan man tilføjer sit kort til MobilePay remember dk/kreditkort/digitale-tjenester/mobilepay Fra 1/9-2025 tager de 2% gebyr for at bruge kortet til betalinger af kategorien... Mehr ansehen
Altid nemt at få kontakt med venlige og dygtige medarbejdere, får den hjælp og vejledning jeg har brug for.
Dejligt at blive betjent af prof. Jeg takker fordi i tog jer tiden med mit problem.Go weekend.
re:member tilbyder både kreditkort og forbrugslån. re:member handler om dig og dine behov. Det handler om, at du skal få adgang til innovative betalings- og finansieringsløsninger som giver dig valgfrihed og kontrol, men som samtidigt gør din hverdag enklere. Siden starten har vi tilbudt moderne betalingsløsninger for et aktivt liv. Og det fortsætter vi med. Du bestemmer selv hvilken løsning som passer dig bedst, hvordan du vil betale og hvad du synes er vigtigt.
Postboks 89, 2770, Kastrup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Glad for at høre at i har kontrol på udlands træk på kortet

Antwort von re:member Danmark
Hurtig hjælp fra kundeservice,og god og fyldig betjening.

Antwort von re:member Danmark
Venlig og hjælpsom medarbejder, fik svar på mit spørgsmål og hjælp til at få det løst

Antwort von re:member Danmark
Hurtig svartid og meget hjælpsom

Antwort von re:member Danmark
Jeg havde oplevelsen af at blive forsøgt trukket rundt i manegen med speedtalk, af en fortravlet kundeservice medarbejder. Fik at vide at indbetalingen ikke dækkede den krævede indbetaling, hvilket er forkert. Hele restsummen var dækket ind, endda over. Problemet blev løst, men jeg følte mig affærdiget. 🧐

Søde og venlige personalet

Antwort von re:member Danmark
Jerg mødte en kompetent medarbejder der gennemførte de ændringer jeg havde brug for.

Antwort von re:member Danmark
Hurtig ekspedition, venlig personale.

Antwort von re:member Danmark
Fin.fin service jeg fik alt den hjælp og mere til som jeg bad om

Antwort von re:member Danmark
Super sød og imødekommende.