Et langt, men godt forløb. Vi aftalte tatoveringerne skulle ha’ 6-8 behandlinger og alle behandlinger ud over det var gratis - tror vi endte på omkring 14 behandlinger i alt, men resultatet blev godt.... Mehr ansehen
Kæmpe anbefaling :) Fik lavet den grimmeste tatovering flere år tilbage, nu er den helt væk! Profesionelle omgivelser, trygge rammer og høj service. Kørte et forløb hos Jesper og er mere end... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Selvom det tog tid, så er resultatet super godt. Så kan jeg få vendt det her IIIV til det rigtige VIII. Hyggeligt sted at komme hen🙏
Fik endelig taget mig sammen til laserbehandling af mine bryn lavet med permanent makeup af flere omgange for år tilbage. En enkelt behandling af Jesper klarede opgaven og jeg har nu endelig mine natu... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Fjernelse af tatovering skal gøres hos Removeit i Århus. Vi er specialiseret indenfor fjernelse af tatoveringer med det nyeste laserudstyr på markedet!
Ryesgade 8, 8000, Aarhus, Dänemark
- info@removeit.dk
- removeit.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fik fjernet en tatovering jeg ikke var…
Fik fjernet en tatovering jeg ikke var glad for. Tak til Jesper :-)
Rigtig god behandling
Dejligt sted med god service. :-)
Dygtig og god service
Dygtig og god service. Jeg kom fra fejlbehandler som desværre har lavet ar på mig + behandlingen tog lang tid. Det var en fornøjelse at komme til Jesper. Trods at det gør ondt at få fjernet gør han behandlingen hurtig, så det er til at komme over :) Jeg kan kun anbefale ham!
Hurtig og effektiv service
100% anbefalelsesværdigt
Når nu det skal være, er Remove-it det helt perfekte sted at sige 'farvel og tak' til en tatovering. Servicen, humøret og de faglige kvalifikationer er fuldstændig i top, og Jesper er et skønt menneske, der hver gang formår at gøre en øm situation til en fantastisk oplevelse. ✨ Jeg vil til hver en tid anbefalet stedet!
Kæmpe anbefaling :)
Kæmpe anbefaling :)
Fik lavet den grimmeste tatovering flere år tilbage, nu er den helt væk!
Profesionelle omgivelser, trygge rammer og høj service.
Kørte et forløb hos Jesper og er mere end tilfreds med resultatet.
Hvis du skal have fjernet din tatovering, er Remove-it stedet at gå hen.

Antwort von Remove-it, laser clinic
Er kommet tre gange i klinikken
Er kommet tre gange i klinikken. Jeg arbejder i hverdagene og kommer 120 km fra Århus, men hvad betyder det når Jesper er rigtig fleksibel. Sød og nede på jorden fyr, man føler sig i gode hænder! Varme anbefalinger fra mig!
Super god service og gennemgår tingede…
Super god service og gennemgår tingede så man er klar over processen.
Et sted hvor service er i top.
Virkelig høj service, hyggelig stemning og man føler sig altid velkommen.
Jesper er yders proff. guider en igennem hele forløbet, og man føler at man er i gode hænder.
Kan kun varmt anbefale stedet.
Jeg har gennem de sidste 12 måneder…
Jeg har gennem de sidste 12 måneder haft fornøjelsen af at blive behandlet hos Jesper, hvilket jeg gerne vil dele med jer andre.
Jeg har gennem forløbet fået en fantastisk behandling, samt god vejledning omkring det at blive laser behandlet. Kan klart anbefale removeit og ikke mindst Jesper.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.