REN-BIL.dk Bewertungen 6

3. Professionelle Fahrzeugpflege
  4. Reinigungsservice
  5. Gebäudereinigung
  6. Hausreinigungsservice

Hos REN-BIL.dk er vi to passionerede fyre, Rasmus og Matteo, der har gjort vores interesse til vores arbejde. Vi tilbyder grundig, miljøvenlig og mobil bilpleje med fokus på kvalitet, luksus og god service. Vi kommer hjem til dig og vasker din bil på stedet – alt vi behøver er adgang til strøm - gælder kun ved valg af indvendig rengøring.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

Bilrengøring til ug

To friske og omhyggelige unge mænd, der rengjorde min bil til ug. De kom til tiden, og min bil har ikke været så fin i meget lang tid.
Jeg vil uden tøven bruge dem igen, og jeg kan på det varmeste anbefale dem

5. November 2025

Hej med Jer i det Midtjyske

Hej med Jer i det Midtjyske! Havde 27/10 besøg af de 2 Friske fyre fra REN- BIL. Vores gamle Opel Astra årg. 2015, fik den tiltrængte store omgang, plus lidt tilvalg, til meget rimelig pris. Resultat: Meget meget tilfredsstillende resultat, ikke set bedre siden var ny. Den bedste fødselsdagsgave givet mig selv længe. KAN kun meget varmt anbefale Ren- Bil.dk Som slut replik: 2 behagelige unge mennesker, med hænderne skruet rigtig på. vh. Ove

27. Oktober 2025

Hej Ove
Tusind tak for de varme ord!
Det glæder os virkelig, at vi kunne give dig en fødselsdagsgave i form af en skinnende bil - og at du er så tilfreds med resultatet. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Hilsen Matteo, REN-BIL.dk, 36 20 88 35

Jeg har ikke kunne gøre bilen nær så…

Jeg har ikke kunne gøre bilen nær så ren selv. Kan anbefale REN-BIL.
Professionel service af to dedikerede fyre.

20. September 2025

Hej Claus
Mange tak for de pæne ord og anbefalingen – det betyder meget!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet.

Super rengøring

Vi er meget tilfredse. Holdet kom som aftalt, og bilen er blevet flot rengjort, så den står som ny. Vi giver vores varmeste anbefaling.

20. September 2025

Hej Julie
Tusind tak for de flotte stjerner og din varme anbefaling.
Det glæder os, at bilen står som ny – præcis som vi ønsker det.

Hilsen, Matteo, REN-BIL.dk, 36 20 88 35

Super flot og grundigt

Hurtig tilbagemelding og to totalt rengjorte biler udvendigt og indvendigt, samt forsegling mv.
Super flot resultat og to venlige grundige unge mennesker. Mega ros og klar anbefaling til et nystartet ungt firma.

8. September 2025

Hej Johan
Tak for de 5 stjerner!
Det betyder meget at vide, at vores arbejde bliver værdsat.

Min Tesla er god som ny

Hej. Jeg har fået vasket min Tesla både indvendig og udvendig. Den skinner mere end da den var ny. Super flot arbejde :-)

15. August 2025

Hej Benny
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder mig virkelig at høre, at din Tesla står som ny – det er lige sådan, vi ønsker, det skal være.