Renès køreskole Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personally, Rene's driving school is the best that I chose. He is good at explaining. He helped me pass theory and practical in first attempt I highly recommend this driving school 🚗

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Renès køreskole er køreskolen med den grønne profil og med tid til at gøre dit forløb til en god oplevelse

Hervorragend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste valg jeg har truffet!

Bedste valg jeg har truffet, helt klart anbefales! René skaber et trygt og legende læringsmiljø. Han har uendelig tålmodighed og strategier til at skabe forståelse for den enkelte. Ud over det er han meget fleksibel så man kan få det, til at passe ind hverdagen eller studiet. Tusind tak René 🙏

10. Juni 2026

Personally

I highly recommend this driving school 🚗

10. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Renès, han var god til at gennemgå tingene sjovt, selvom timer godt kunne være hårde. Hvis man gerne vil have en Kørelære som er både sjov og kan give et godt grin med sine meninger om ting, så skal man vælge Renès.

30. Jänner 2026

Rigtig godt forløb hos René

Rigtig godt forløb hos René. Jeg tog B/E kørekort. René er god til at forklare og lære fra sig og han er fleksibel i forhold til planlægning. Anbefaling herfra.

17. April 2026

Antwort von Renès køreskole

Takker Britt og held og lykke med kørekortet

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigtig god oplevelse hos Rene’s Køreskole. Både Rene og hans kollega Jørgen er super søde, rolige og pædagogiske. Jeg havde alle mine køretimer med Jørgen, som gjorde hele forløbet trygt og overskueligt. Kan klart anbefales :)

31. Jänner 2026

Antwort von Renès køreskole

Tak Lindsay og tillykke med dit kørekort

Fleksible og gode kørelærere

Kørelærerne er gode til at undervise og tilpasse sig elevens behov. Derudover er de super fleksible ift. planlægning af kørelektioner, så man så vidt muligt undgår fravær fra skole👌🏻. Kan varmt anbefales!

18. Dezember 2025

Tak for de pæne ord Leslie Hyggeligt at lære dig at kende Mvh. René

Underholdende undervisning

Underholdende undervisning, og flinke og gode kørelærere. Kan meget godt anbefales.

17. Dezember 2025

Tak Lucas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig respons på henvendelse.

Hurtig respons på henvendelse.
Individuel undervisning med tid til de dumme spørgsmål også.
Og ellers meget behagelig og tryghedsskabende adfærd. Tak

2. Juli 2025

Tak Jørgen og tillykke med kørekortet til B/E

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Renés Køreskole er et fantastisk valg

Renés Køreskole er et fantastisk valg, især hvis du synes, det er svært at komme i gang med at køre bil. René skaber et trygt, roligt og humoristisk læringsmiljø, hvor der er plads til at tage tingene i dit eget tempo. Med teori og køretimer en gang om ugen gør forløbet overskueligt og nemt at passe ind i hverdagen. Derudover køre han også opstarts weekend, med et par timer om dagen, som sætter en godt i gang med forløbet og gør så man ikke behøver misse en skoledag for manøvrebane.

Helt klart en positiv oplevelse, som kan anbefales til alle der ønsker en personlig køreoplevelse.

22. Mai 2025

Antwort von Renès køreskole

Tak for den pæne anmeldelse Ida

Rene er en Super kørelære

Rene er en kørelære der på sin helt egen stille og rolige måde får dig lært dig det du skal - and then some

30. April 2025

Thanks Jin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er glad for at jeg tog kørekort her

Jeg er så glad for at jeg tog mit kørekort ved Renes køreskole!! Denne køreskole er uden tvivl et af de bedste og jeg har kun positiv ting og sige om min oplevelse. Man høre altid om at teori time er kedelig, men her var de altid meget hyggeligt og sjove. Rene er god til at lytte til sine elever og, hvis man har nogen spørgsmål er det nemt og komme til og få svar. Køretimerne fungere også helt vildt godt!! Man bliver hørt, hvis der er det mindste og køretimerne kan oftes blive lagt uden for skole tiden.
Jeg vil klart anbefale denne køreskole!

11. Dezember 2024

Antwort von Renès køreskole

Tak for de pæne ord Maja

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

René’s Køreskole er uden tvivl et…

René’s Køreskole er uden tvivl et fantastisk sted at tage kørekort! Fra start til slut følte jeg mig både velkommen og godt guidet gennem hele processen. René er en utrolig dygtig kørelærer, som formår at skabe en afslappet atmosfære, hvor man virkelig kan fokusere og lære i sit eget tempo.

Hans pædagogiske tilgang gør, at selv de mest nervøse elever hurtigt føler sig trygge bag rattet inklusiv mig selv. René er tålmodig, god til at forklare og har altid en humoristisk bemærkning klar til at lette stemningen. Det er tydeligt, at han går op i sine elevers succes, og han gør meget ud af at sikre, at man ikke kun består prøven, men også bliver en ansvarlig og sikker bilist.

Teoriundervisningen er både grundig og letforståelig, og René bruger konkrete eksempler fra virkeligheden, som gør stoffet meget nemmere at forstå. Kombinationen af teori og praktik fungerer virkelig godt, og man føler sig godt forberedt til både teoriprøven og den praktiske køreprøve.

Derudover er René altid fleksibel og hjælpsom, når det gælder booking af køretimer og tilpasning til ens egen kalender, hvilket er en kæmpe fordel for dem med en travl hverdag.

Jeg kan varmt anbefale René’s Køreskole til alle, der leder efter en tryg, professionel og personlig oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

11. Dezember 2024

Antwort von Renès køreskole

Hej Salina jeg takker for de pæne ord håber du vil blive ved med at tro på at du kan mvh. René

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god køreskole, med godt humør

Rigtig god køreskole og med en meget fleksibel kørelærer, som altid er positiv.

Teoritimerne/køretimerne var altid hyggelige og fyldt med godt humør, dette kommer jeg klart til at savne.

PS. bestod begge prøver ved første forsøg;)

27. November 2024

Tak for din måde at være på Mvh. René

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr