Rentspace Aps Bewertungen 40

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rentspace har hjulpet mig med at afvikle min runde fødselsdag. De har hjulpet mig igennem fra start til slut, hvor de først fik indhentet nogle tilbud - og så forhandlede nogle fine priser hjem. De... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rentspace har hjulpet med at finde den perfekte lokation til vores bryllup og som matchede det budget vi havde. Hver gang vi havde en justering i vores ønsker, blev det positivt mødt fra Rentspace sid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været utroligt glade for den service, Rentspace har leveret. Siden vi kontaktede firmaet, har vi selv brugt måske 2 timer sammenlagt (på at diskutere fremlagte løsningsforslag og et besøg i l... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bewertungsportal
  2. Vermietung von Konferenz- und Besprechungsräumen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi hjælper virksomheder og private med at finde det perfekte lokale til faglige arrangementer, fester samt mange andre sociale begivenheder

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rentspace ved Sara og Bo var en super…

Rentspace ved Sara og Bo var en super hjælp da jeg skulle afsøge mulighederne for en helt særlig lokation på Jylland eller Sjælland. De har et bredt netværk og sætter tilbud pænt op så det kan sendes til Direktion mv. Dem vil jeg gerne bruge igen!

8. Dezember 2025

Kære Jane,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om både Sara, Bo og vores arbejde. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede processen som hjælpsom og professionel, og at vores oplæg kunne bruges direkte videre til direktionen.

Selvom vi desværre ikke nåede helt i mål sammen denne gang, er vi glade for, at du fandt den rette lokation – og vi håber meget, at vi får mulighed for at hjælpe dig igen en anden gang. Vi står altid klar til at støtte dig i at finde præcis det, du søger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner
Team Rentspace

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super stærk service og god sparring

Vi bruger Rentspace til at finde gode lokationer for vores events, og de har altid været effektive og være gode at sparre med

1. November 2024

Hej Jonas,
Tak for de fine ord. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med dig.
God dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og effektiv service.

Rigtig god og effektiv service.

4. Oktober 2024

Hej Pia...
Mange tak for samarbejdet - det var godt at vi sammen kunne finde det rette sted til jer samt lidt god musik.
Vi håber at høre fra jer, næste gang I skal afholde et arrangement.

Kæmpestor anbefaling herfra

Kæmpestor anbefaling herfra! Vi fik hjælp til at finde de fysiske rammer til et firmaarrangement, som i første omgang syntes tæt på umuligt at realisere. Stort tak for det!

16. August 2023

Hej Cecilie...
Vi er glade for at kunne hjælpe jer på vej og finde det rette venue til jer. Vi kigger forbi når dagen nærmer sig.

Jeg kan kun anbefale Rentspace

Jeg kan kun anbefale at samarbejde med Rentspace, som består af både søde og kompetente mennesker. Sammen lavede vi et fedt firma-event i Sydhavnen, og hele vejen igennem var der god kommunikation og en super god stemning. Jeg ser frem til næste samarbejde!

12. Mai 2023

Hej Louise...
Tak for din anbefaling og tak for det gode samarbejde. Vi glæder os til næste gang:)

Topklasse service

Derudover hjalp de med planlægning og afvikling af arrangementet, så det hele spillede fra start til slut. Det har været top-klasse service og rart med folk fra branchen som ved hvad de laver.

29. April 2023

Hej Mikael...

Tak for de fine ord og tak for et super samarbejde. Det hjælper lidt når du selv er så stærk i detaljer og det generelle mailflow.
Vi var glade for at kunne opleve den festlige dag på tætteste hold - super arrangement og fantastisk stemning
Vi ses til den næste store fest.
Vh. Bo, Rentspace

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sara fra RentSpace hjalp os med at…

Sara fra RentSpace hjalp os med at finde den perfekte lokation til vores sommerfest og fandt en løsning der passede til os og hjalp med at sætte et møde op etc. Virkelig sød og professionel. 5 ud af 5 stjerner herfra <3

20. April 2023

Hej Nicola...
Tak for de fine ord - det sætter vi stor pris på.
Håber at kunne hjælpe jer en anden gang.
Vh. Bo - RENTSPACE

Fantastisk samarbejde!

Det var et fantastisk samarbejde; Rentspace/Bo var utrolig hjælpsom, hurtig til at svare, og vendte tilbage med et stort udvalg af venues. Det gjorde det meget nemt for mig at træffe en beslutning, og vi fandt et venue som opfyldte alle vores ønsker! ☺️

28. März 2023

Antwort von Rentspace Aps

Hej Maria... Vi er glade for at kunne hjælpe jer i mål.
Mange tak:-)

Vh. Bo - RENTSPACE

Super service

Super service, hurtige til at svare, kompetent hjælp til at finde de rette venues samt assistance med kontakt og koordinering herimellem.

29. März 2023

Hej Birgitte...
Tak for de fine ord. Håber det lykkes at komme i mål med jeres arrangement og vi kan være behjælpelige i fremtiden. Rigtig god dag.

Fest med 130 deltagere

Holdt mindre fest med 130 personer hos Madkastellet, det var super arrangementet og stedet var helt fantastisk.

24. März 2023

Hej Henrik...
Vi er glade for at kunne hjælpe jer og håber at høre fra jer en anden gang.
Vh. Sara

De kontakter mig hurtig

De kontakter mig hurtig, og gav mig en masse muligheder der levede op til det jeg ønskede. Fulgte hele tiden med i processen, og selv efter jeg fik aftalen i hus, er jeg blevet kontaktet for at høre om alt var som det skulle være. Kan klart anbefale dem, og har samarbejde med nogle rigtige lækre steder.

11. November 2022

Hej Kristina
Vi er glade for at kunne hjælpe dig og håber at høre fra jer en anden gang.

Fantastisk imødekommende service

Fantastisk og imødekommende service, suveræn ekslusiv resultat og tryghed hele vejen igennem processen.

Bo tog hånd om vores arrangement fra start til slut og sørgede for, at alt kørte på skinner - sourcede et helt specielt venue til os, og leverede på det ønskede højt service niveau igennem øvrige partnere, som han kunne arrangere for os.

Stor anbefaling til alle - ville klart bruge Rentspace næste gang.

16. Juni 2022

Hej Katarina...
Tak for de fine ord - fornøjelse at finde et sted til jer og håber vi kommer til at høre fra dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for et klasse arrangement !

Vi skulle 20 kollegaer i Hafnia Hallen og spille en fodboldturnering med forplejning i hallen, hvorefter vi skulle ind til byen for at spise middag. Vi havde til hele arrangementet et budget på omkring 10.000,- og var noget skeptiske ved hvor meget vi kunne få for pengene. Her viste Rentspace hvorfor de er så populære. Det føltes som om, at vi blev båret på hænder og fødder og vi skulle ikke gøre andet end bare at møde op, så var resten planlagt for os. Det var virkelig imponerende og vi havde en kongeaften Rentspace får 5 stjerner og alle de anbefalinger vi kan give.

25. November 2021

Hej Joakim....
Tak for de fine ord og godt det hele lykkedes. Vi har efterfølgende haft mange fine arrangementer med jer, hvilket vi sætter stor pris på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super samarbejdspartner

Tydeligt at der er masser af erfaring i at samarbejde med venues og finde gode løsninger. Vi havde super god kontakt med Bo der var hurtig på mail. En kort overgang havde vi en udfordring med kommunikationen mellem Rentaspace og venue - men det blev hurtigt klaret. Vi kommer til at bruge jer igen til et senere firma arrangement.

24. September 2021

God og hurtig service

God og hurtig service. Bo hjalp os med at finde frem til den rette lokation til vores firmafest og har været meget fleksibel og hjælpsom hele vejen igennem.

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Rentspace.

13. August 2021

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Vi fik god og hurtig rådgivning af Bo, som hjalp os med at afstemme behov og forventninger og med kontakt til relevante steder. Klart anbefalelsesværdigt :-)

30. Juni 2021

Antwort von Rentspace Aps

Tak Johan... fornøjelse at kunne hjælpe jer og håber I kommer godt i mål med jeres arrangement

Fantastisk service

Fantastisk service, da vi skulle booke arrangementet. Tidsrammen før booking, var kun nogle få uger, men vi blev præsenteret for flere gode steder.

Både vores aktivitet og sommerfest blev en stor succes.

16. Juni 2021

Antwort von Rentspace Aps

Altid fornøjelse at kunne hjælpe en god samarbejdspartner... :-)

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr