Bruger kun min iPad 4 til sangtekster. 2 dage før et stort arrangement stod batteriet af. Efter 6 opringninger i Østjylland turde ingen garantere et nyt isat batteri med så kort varsel. Heldigvis ring... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Super nemt at bestille på hjemmesiden. Meget overskueligt, og alle priser fremgår. Var lidt forsinket, men ringede inden og oplyste herom. Den ene mobil lavede de på stedet. Den anden skulle de h... Mehr ansehen
Jeg fik skiftet skærmen på min Samsung A70 med det samme. Repphone havde originalskærmen på lager, hvilket ikke er givet andre steder. Alt i alt, er rigtig god oplevelse, både med hensyn til det udf... Mehr ansehen
fint med alle dine reklamer på Facebook. Men du glemmer at betale din regninger for tre måneders ud udført arbejde. Send nu bare få betalt de regninger. Jeg vil ikke kunne stole på sådan et firma. Vor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi reparer alle slags fejl
Kontaktinformationen
skelagervej 5, 8200, Aarhus N, Dänemark
- info@repphone.dk
- repphone.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig god service
Virkelig god service. Og MEGET hurtig. Fiksede en flækket skærm til iphone11 lige på stedet, med det damme og uden tidsbestilling
Super service!!
Super service, klart anbefalelsesværdigt
Rigtig flinke folk, hurtig service - fik repareret samme dag ved drop-in.
Priserne er meget rimelige, særligt når man sammenligner andre reparatører

Hurtig og god betjening
Hurtig og god betjening. Fair pris

Hurtig og bedste kvalitetsreparation 👍🏼
Hurtig og bedste kvalitetsreparation! Anbefales!

Kan IKKE anbefales.
Kan ikke anbefales.
Har fået svar på min anmeldelse, og føler faktisk den er truende! Meget ubehageligt svar. Og truende adfærd at sende trusler på denne måde.
Jeg kan understrege at jeg IKKE kigger fordi din forretning efter lukketid!

Hurtig og god service
Hurtig og god service! Fik repareret min Samsung på under 15 min. Kan klart anbefales :)
Det hele var bare perfekt
Det hele var bare perfekt, blev lavet hurtige end sagt. Kæmpe anbefaling :)
Mangelfuld information inden påbegyndt reparation
Jeg har netop været inde med min Samsung S22 for at få skiftet lade stikket inkl printplade og kameraglassene da de alle glas havde ridser, hvilket jeg påtale pr. telefon inden jeg mødte op. Da jeg hentede telefonen igen havde han kun skiftet 1 af de 3 glas... Da jeg påtalte at jeg havde forventet det var alle 3 der blev skiftet (jeg antog at det var dem alle 3 inkl ramme der blev skiftet da det var det sæt han fandt frem og viste i buitikken, sættet kan købes på hans hjemmeside til 30kr så det er en BILLIG reservedel) sagde han at de 450 kr for "Original Kameraglas reparation" var pr glas og ikke for et sæt. Det havde været rart at have haft den information inden jeg stod med telefonen i hånden igen.
Bevars han har da skiftet det glas med de største ridser og jeg fik 10% rabat da der skulle udføres 2 reparationer samtidig, men at han vil spare 20kr i reservedele på en reparation til samlet 950kr det synes jeg er ringe. Han kunne i det mindste have tydeliggjort at det kun var 1 glas han skiftede inden han påbegyndte reparationen

Dårlig oplevelse
Vi betalte 375 kroner for at få et løst display på et Apple Watch repareret. To uge efter, at vi fik det retur, gik displayet løst igen. Da vi henvendte os i butikken,
ville de have 150 kroner for at prøve at lime det igen eller skifte batteriet for 600 kroner. De ville ikke give os pengene retur. Virkelig en dårlig oplevelse

Antwort von RepPhone
Alle mine billeder lå på en telefon…
Alle mine billeder lå på en telefon hvor skærmen var ødelagt. Han fik billederne ud fra den gamle telefon over i den nye. Service og pris var fremragende. Kan kun anbefale dette sted.
God service og godt resultat
Har fået repareret skærm to gange. Begge gange blev det klaret til UG inden for en time. God service og godt resultat.
Altid god service og flinke mennesker
Altid god service og flinke mennesker. Fair priser og hjælpsomt personale👍🏼
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.