Grymt snabb leverans & hög kvalitet... Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fukt i kupé och trasig kupéfläkt gjorde bilen stående. Efter sju arbetsdagar var rätt reservdelar framme från Autodoc. Plocktiden på lagret verkar tagit längst tid. Kanske varit bra att få möjlighet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej! Har mailat er 3st gånger utan svar. Har beställt 6st produkter, varav 5st har jag fått, alla artiklar fanns i lager vid beställningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spårb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har försökt returnera en sak i över en vecka nu skickar bara en massa konstiga svar hela tiden, väntar fortfarande på en returblankett, betalade extra för att de just kan bli fel . De här stället sk... Mehr ansehen
Fel bromsbelägg!
Efter att ha angett registreringsnummer på mitt fordon för att hitta reservdelar som passar så får jag ändå inte hem rätt delar. När jag reklamerar varan så blir returfrakten dyrare än kostnaden för delarna. Jag är väldigt missnöjd!

Antwort von Reservdelar24
sämsta företag jag har handlat av. har väntat snart i 2 veckor på en koppling som fanns i lagar. och trackingen säger att postnord fortfarande väntar på paketet. alldrig mer reservdelar 24
efter att ha fått ditt svar, pratade jag med en kille i kundservice. en mycket otrevlig arogant person. prenterade sej som vara från autodoc som absolut tyckte at ca 14 är ok för en lagarvara. men det väl inte så konstigt för autodoc är ju inte precis kända för sin kund service

Antwort von Reservdelar24
Hej skulle hämta mina 4 däck som var beställda när jag kom till postnord fanns det bara 3 däck har försökt få kontakt både via mail telefon vill bara veta om det sista däcket är på väg eller inte.

Antwort von Reservdelar24
Om det gick att lägga minus skulle jag göra det. Det värsta jag någonsin har varit med om. Jag fick hem fel varor. Fel vara var inte ens i samma priskategori… Deras kundservice vägrar hjälpa till och lösa problemet. Helt omöjlig att kommunicera. Ingen som helst servicetänk. Skulle aldrig rekommendera dem. Beställ aldrig därifrån.

Antwort von Reservdelar24
Beställde av Reservdelar24.se då Autodoc som tidigare varit snabba med leverans nuförtiden är väldigt långsamma. Döm om min förvåning när det visar sig att det är samma bolag med annan hemsida. Kollade att delen fanns på lager, ok, och räknade med typ 2 dagars leverans. Trodde det var svenskbaserat. Nu har jag fått leveransdatum den 31mars, 8dagar efter betald beställning. Faan! Bilen står still och väntar! Undvik både Autodoc och Reservdelar24!

Antwort von Reservdelar24
De "erbjuder" en garanti för att kunna skicka tillbaka produkten kostnadsfritt inom 100 dagar. Den i sig är det inget fel på, men rutan är förkryssad. Missar man det så får man betala 59kr extra på varje beställning.
Det enda förmildrande är att de betalade tillbaka de pengarna efter att jag kontaktade dem och klagade, men det är garanterat tusentals som betalat för det här utan att ens veta om det.
I mailet skrev de "Vi vill förtydliga att alternativet 'Säkert köp' inte är dolt och syns i kassan, tillsammans med priset." Detta är visserligen sant, men självfallet helt irrelevant. Att man aktivt ska behöva bocka ur kryssrutor för att inte köpa till extrasaker man inte vill ha är fullständigt oacceptabelt.
Tillägg: De sitter konstant och "uppdaterar" sitt svar här utan att faktiskt ändra det för att jag ska få notiser.

Antwort von Reservdelar24
Reservdelar24 har alltid vad jag söker till bra priser och snabb leverans. Det känns tryggt att veta att alla delar finns där när de behövs. Tusen tack!

Antwort von Reservdelar24
Det var enkelt att hitta och beställa bildelarna. Men leveransen tog längre tid än utlovar, och jag hade redan bokat tid hos en mekaniker. Fick avboka och boka om pa grund av det

Antwort von Reservdelar24
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.