Restaurantdetgamleapothek Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Servicen var under al kritik, det gik hen og blev personligt. Vi føltes os så uvelkomne, og valgte til sidst at betale for vores mad, og forlade stedet uden dessert. Vi havde fået et gavekortet der in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enestående god mad i absolut gourmet klasse. Kan bestemt anbefales hvis man er på de kanter. Fik en fantastisk tatar og deres løgsuppe, begge fra forretterne, og hold da op.. flere længder bedre... Mehr ansehen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

31 Bewertungen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alt var godt!

Vi besøgte Det Gamle Apotek i går - og selvom forventningerne var høje, blev de til fulde indfriet. Tirsdagstilbuddet i form af 3-retters sæsonmenu med tilhørende vine/saft var utroligt lækkert - og alle pengene værd. Venlig, hurtig og informativ betjening i smukke omgivelser satte prikken over i’et! Vi havde en skøn aften og kommer helt sikkert igen!

1. Mai 2023

Kanon oplevelse

Kanon oplevelse - igen igen. Alt spiller!
Personalet er service minded og behagelige. Stemningen er helt fantastisk, flotte lokaler! Maden er lige som den skal være - og endda lidt ekstra. Vi har været derinde 4 gange det sidste 1,5 år, og der har aldrig været fejl eller mangler. Tværtimod.

17. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har vi kommet her flere år i træk og…

Nu har vi kommet her flere år i træk og er unge mennesker på hen holdvis 30 og 44 år.
Og altid været den fortrukne restaurant i Randers.
Stemningen , manden og ikke mindst betjeningen imponere altid! Skulle der være den mindste ting, som ikke skulle leve op til forventningerne, så sørge det skønne personale for at kompensere og sørge for at din aften forblive det hele værd.

Tusind tak til det Gamle Apothek og deres skønne personale.

Rasmus & Camilla Søndergaard

31. Oktober 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mest stresset restaurant ever

Vi var 3 voksne den 14/10 til aften.
Fra første minut var vi max stresset af løbende tjener, der min kom forbi vores bord 50 gange i de 2 timer vi var hos jer.
Efter 1 1/2 time havde vi kun modtaget brød og forret. Ved kontakt med tjeneren, blev vi talt til, som om vi aldrig har besøgt en restaurant før. Da hovedretten var spist, bad vi om regningen, selv om bestilt dessert ikke var serveret. Det blev ikke kommenteret, men istedet med sætningen” håber vi snart ses igen”. Regningen var på hele bestillingen

14. Oktober 2022

600 kr for 6 vand

6 personer afsted, god mad og hyggelige omgivelser MEN obs at "saftmenu" består af 3 sodavand..... og de koster det samme som vinmenu!!
Jeg endte med at betale horrible 600 kr for 6 stk sodavand. Det kommer ikke til at ske igen!

5. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var der nede og spise i Fredags

Var der nede og spise i Fredags, det var bare en fantastisk oplevelse.
Kan varmt anbefales at besøge denne restaurant for servicen er i top 10, og hyggelige omgivelser.
Maden er også super god.

Annette Jakobsen

1. April 2019

Super lækker mad

Vild imponeret. Super lækker mad...virkelig lækker lækker (ja jeg gentog mig selv) kød. Både forret og hovedret var flot flot (gentager mig selv igen) anrettet. Rigtig hyggelige lokaler....bemærk det super flotte loft. Rimelige priser. Venlig betjening.
*******************************************
Har på et andet tidspunkt fået take-away tapas-platte. Den var virkelig flot anrettet og virkelig veltilberedt.
Kan kun anbefale dette sted.

9. Mai 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et besøg værd

Jeg har idag været på resturant det gamle apothet i Randers, hvor vi fik deres tapas tallerken til frokost, en rigtig smagfuldt oplevelse, kan kun anbefales, det skal dog nævnes, sæt ekstra tid af, det tog 45 minutter inden maden kom, i mine øjne lidt for lang ventetid, idet jeg havde bestilt bord og meny i forvejen.

8. Oktober 2016

Really bad experience

My friend and I had not seen each other for a long time and were looking forward to an evening of good company and quality food. We had not visited the restaurant before and the interior looked nice and welcoming. We decided on the 'August menu' at 300 DKK for a two course meal. We had a really nice starter with 'rødfisk' went for 'Black Angus Okse' for a main course.
Having tasted the meat of the main course we became rather disappointed and we sent out both servings. The meat was near tasteless with only a foul taste of fats to it. We spoke about this to the waiter who just replied "This is how it is supposed to be". We asked to speak to the chef - who came and was sorry that we had a bad experience with the food, but "This is how it is supposed to be".
We got to pay in full and left the place feeling very unhappy with our evening that we had been looking so forward to. No acknowledgement of our viewpoints what so ever and certainly no compensation...
Cannot be recommended! Don't go there. Money out the window.

1. September 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr