Restaurantlimone Bewertungen 37

TrustScore 3 von 5

3,0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Holdt min hustru,s fødselsdag med 13 gæster, hvoraf de 3 var små børn. Fik limone menu med 4 retter. Al maden var velsmagende, og specielt kalvekrone var dejlig mør og velsmagende. Tjeneren var me... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Maden er i forhold til prisen i bedste fald kedelig og helt uden kvalitet hvad angår smag og tilberedning. Betjeningen varetages af flinke unge mennesker som intet (som i intet) aner om det de server... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fantastisk mad men så stoppede det der Ingen kommunikation med personalet den første halve time her efter gik der 15 minutter før vi fik vores drikkevare Senere kom Store bors forbi vores bord... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har aldrig fået så elendig mad i hele mit liv. Dagens fisk - alt ens appetit forsvandt da man kiggede på retten. Sovs over alt. Fuldstændig ødelagt torsk - stegt til uigenkendelighed. Umuligt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kommer aldrig igen

Vi satte os for at skulle have en lækker middag, Vi her får nogle år disen besøgt restaurant Limone på Køge havn, og fået fortræffelig mad, Men jeg tror de har skiftet ejere, Ingen af tjenerne talte dansk hvilket er lidt underligt men for vores vedkommende helt OK.
Udvalget af menu så umiddelbart fint ud, jeg forespurgte om trøffelsauce til min kanlve medallion kun skiftes en fx. en bernaise aller en pebersauce, da jeg ikke tåler svampe, Men fik afslag på dette, Så det blev en hummersuppe med tigerrejer, min kone valgte Lam ( Sous Vide), Og her starter så grunde til vi aldrig komme igen.

Hummersuppen, som uden tvivl er indkøbt i 5 liters spande, smagte mere af en bilig fiskesauce og vare bare generelt ufatteligt ringe, Tigerrejerne manglede vidst tigerne, det var ganske alm. rejere ( og det er ret nemt at både se og smage forskellen på den slags, Min kone Lam var fint serveret med lidt gule bedre og små kartofle og en rosemarin sauce, Desværre havde de glemt at tage det ud og foretage en langsom opvarmning, for kødet var fint medium , men næsten frossen efter første skive, Vi gjorde naturligvis tjeneren opmærksom på problematikken og fik efter 10 min, det samme ståkke kød tilbage, nu opskåret i 4-5 stykker som alle var blevet stegt til døde på begge sider, Så nu vare maden varm, men kødet tøæt på dødsstegt uden nogen som helst farve, Saucen havde også lige fået samme tur og var nu branket og havde en grim bismag af overstegning istedet for at den bare var blevetvarmet op, I min verden er det på et cafetaria når man levere madtilbage man kan forvente at få det samme igen, Ikke på en restaurant, Jeg tog derfor en beslutning om at få to desserter To-Go, Italienst citrontærte og en tiramisu, hvilken de af en eller anden grund fik lavet op til en citrontærte og en pannacotta.
Men det opdagede jeg først da vi var kommet hjem og jeg kan godt lide pannacotta så det gik nok, Men
Citrontærten b´var ikke nogen tærte men blot en kage med minimum af citronsmag men lidt brændt marenges på toppen, pannacottaen var fin i konsistens men havde ingen smag what so ever.
Så derfor kan det kun blive en stjerne, hmm burde havde været nul, for det har himmelråbende dårligt fra start til slut, og jeg hverken kan eller vil anbefale noget at spise der, det var en virkelig dårlige oplevelse fra start til slut

21. März 2026

Maden

Den mest forfærdelige madoplevelse jeg længe har oplevet. Forretten kunne ikke blive mindre,og hoved retten var intet sigende. Kommer der aldrig mere.

20. Februar 2026

Super

Virkelig hyggeligt sted. Maden var lækker og servicen helt i top. Et sted vi helt sikkert vil besøge igen.

27. September 2025

Smagfuld mad

Trods vi fik at vide service og maden var ikke det den havde været, var det ikke det vi oplevede.
God, venlig og hurtig service.
Vi fik 5 retters menu fra havet og landet og synes vi fik meget for pengene.
God og meget smagfuld mad.
Min mand der er til gamledags mad, var smidt ud af sin komfort zone, men blev positiv overrasket.
Så vi kommer gerne igen.

4. August 2025

Forfærdelig oplevelse!

Vi havde virkelig høje forventninger og blev dybt skuffet! Vi valgte lidt forskelligt fra menuen og min mand valgte 5 retter fra havet. Retterne blev slet ikke præsenteret ved servering, hvorfor vi måtte google deres menukort, for at se hvad han fik serveret og på en af hans serveringer var der en lukket blåmusling - hvilket man da havde håbet at kokken selv havde opdaget, når nu der kun lå 3 muslinger på tallerkenen! Desuden kan det ikke være pga travlhed, for der var kun 3 andre borde som blev serviceret denne aften.
Min okse carpaccio svømmede i olie og min skaldyrspasta knasede! Det gjorde alle serveringerne med blåmuslinger desværre! Tjenerne var slet ikke opmærksomme på en og vi måtte selv kalde på dem, når vi skulle bestille mere at drikke og bl.a. få fyldt vandkaraflen op. Da vi gjorde tjeneren opmærksom på den dårlige musling på tallerkenen, tog han tallerken, fjernede muslingen og erstattede den blot med en anden fra køkkenet som ligesom alle de andre, var knasende af sand.
Dagen efter kunne man døje med voldsomme mavesmerter og kun gisne om, hvorvidt det var dårlig skaldyr, hygiejnen eller andet der var skyld i dette.
Jeg vil på ingen måde anbefale dette sted til andre!

6. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super lækkert mad

Super lækkert mad, vel tilberedt, og gode smagsoplevelser. Mangler lidt professionel betjening, men en god stemning, der gør at vi kommer igen😀

28. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super lækker 5 retters menu fra havet

Super lækker 5 retters menu fra havet, super lækker vin og hyggeligt miljø. Søde tjenere, som måske bør være lidt mere synlige, med mindre man ønsker at vi tager resten af aftenen andet sted. Blev i tvivl om I bare ville lukke, fordi vi var de sidste som gik Ca. 22.30 da vi ikke havde set en tjener den sidste time.
Radiatoren var brændende varm, og det er måske ikke lige nu den skal være det, så vi måtte ud og trække luft mellem retterne.

Kommer helt klart igen, men vil så sidde væk fra radiatoren 😉

18. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var nede på restauranten med min…

Jeg var nede på restauranten med min kæreste. Vi fik deres 5 retter fra landet med vin menu. Under hele middagen serviceret Jasper os, som havde super godt styr på alle vine og retter og generelt leverede en super god service.
Kæmpe anbefaling fra os.

5. April 2025

Super lækker autentisk mad

Super lækker autentisk mad. Smagen og kvaliteten er i top.
Spiste der under Dinning week, hvor tjenerne var presset da holdet før os, ikke havde spist færdig endnu da det blev vores tur. Det betød vi fik vores bord senere, men kunne sagtens nå at hygge, spise og snakke inden for det tidsrum vi havde til gode.
Det er ikke restauranten der sætter tidsrummene, men dinning week. Og det er virkelig en populær restaurant.

15. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en super god oplevelse på…

Vi havde en super god oplevelse på restauranten! Rigtig god italiensk mad, god stemning og meget god service! Vi havde en tjener ved navn Mario, som var super sød og gav den bedste service vi har haft. Stor anbefaling herfra :)

15. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi forstår ikke de anmeldelser

Vi forstår ikke de anmeldelser! Limone er en rigtigt fin restaurant med lækker italiensk mad. Har besøgt den endnu en gang indenfor kort tid, super hyggelig og med sød og nærværende betjening. Sidst var det en hverdagsaften og denne gang en udsolgt lørdag. Begge gange har maden været lækkert tilberedt og meget velsmagende. Tak til Jasper og resten af teamet for en god aften.

21. Dezember 2024

Fantastisk oplevelse

Absolut et besøg værd, fantastisk mad som var meget velsmagende og super god service. Vi kommer snart igen!

24. Oktober 2024

Fantastisk mad men så stoppede det der

Fantastisk mad men så stoppede det der
Senere kom Store bors forbi vores bord og opførte sig ubehøvlet

Beste råd find et andet sted

12. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende oplevelse med manglende…

Skuffende oplevelse med manglende kommunikation

Jeg havde store forventninger til denne restaurant, som jeg tidligere havde hørt gode ting om. Vi havde bestilt catering til 34 personer i god tid til en vigtig begivenhed, men på dagen for leveringen viste det sig, at restauranten simpelthen havde lukket uden at give nogen form for besked.

Det er svært at beskrive, hvor frustrerende denne oplevelse var. Ikke alene stod vi uden mad til vores gæster, men vi fik heller ingen information om aflysningen – hverken via telefon eller mail. Dette er en uacceptabel måde at behandle kunder på, især når man har lagt en stor ordre og har tillid til, at alt er i orden.

Jeg forstår, at uforudsete ting kan ske, men en så alvorlig mangel på kommunikation vidner om dårlig planlægning og kundeservice. Det er dybt skuffende, og det efterlod os i en meget ubehagelig situation, hvor vi måtte finde en nødløsning i sidste øjeblik.

Jeg håber virkelig, at restauranten vil tage ansvar og forbedre deres kommunikationsprocesser fremover for dette er fuldkommen respektløs.

21. September 2024

Det skal gøres bedre

Det skal gøres bedre, hvis vi skal komme igen.
Maden var okay, men hænger ikke sammen med pris og kvalitet.
Personalet går i joggingbukser og bukser med tekstil tryk. Ret uprofessionel servering ala café agtigt. Mens vi spiste dessert lugtede der af tobaksrøg fra køkkenet.
Der er beskidt og nusset - må de da selv kunne se..
Døren ud til toilettet er virkelig ulækker.

15. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En kold og ringe oplevelse

En kold og ringe oplevelse. Skuffende fordi vi er kommet på Limone mange gange med stor tilfredshed. Vi gav det en chance til, efter en dårlig oplevelse for ca. 6-8 måneder siden. Det var kun blevet dårligere. Der var iskoldt i restauranten, ingen musik, en sød ung pige der serverede, men ingen faglig viden og serverer i joggingbukser og Tshirt .
Maden utrolig dårlig og bestemt ikke prisen værd. Beskidt på toiletterne. Vi vender først tilbage når der er kommet “andre boller på suppen”.

24. November 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helt urimelige priser for ringe kvalitet…

Betjeningen varetages af flinke unge mennesker som intet (som i intet) aner om det de serverer. Det gælder både maden og de også dyre drikkevarer. Et ligegyldigt sted på Køge Havn med skandaløse priser i forhold til kvaliteten. Find et andet sted!

27. Oktober 2023

Risotto med overtilberedt laks

Risotto med overtilberedt laks. Skindet på laksen har endnu skæl og ligger nede i risottoen.
Kartoflerne manglede til den anden ret.
Vi spørg og fortæller om vores mad, tjeneren tilbyder ingen service.

Personalet spørg om vi har reserveret og byder ikke velkommen eller siger farvel.

28. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Advarsel imod Rest. Limone...

Verdens værste 4 retters menu, og den værste service jeg nogen sinde har oplevet. Tjenere som går rundt i deres private tøj, ikke noget smil fra tjeneren, en af vores gæster fik kastet et bøf ned på hans bukser, fordi at tjeneren ikke kan holde rigtig på en tallerken.
Og maden var så dårlig at jeg måtte ligge syg med madforgiftning i 3 dage efter. Jeg kommer aldrig her igen, og det kan jeg også kun anbefale alle andre om. Der findes så mange steder at spise, så hvorfor prøv det her og blive syg af det.

2. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr